Къде в Пловдив??? - 33

• 69 595
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Предстои ми основно почистване на апартамент. Можете ли да ми препоръчате препарати за фаянса в кухнята, в банята, за батериите в банята..?

# 406
Предстои ми основно почистване на апартамент. Можете ли да ми препоръчате препарати за фаянса в кухнята, в банята, за батериите в банята..?

Препоръчвам Medix Razor  розово шише с бяла капачка и Cilite Bang за баня. Внимавай да не престоят, могат да ти повредят батериите. Успех

# 407
аз всичко чистя с CIF
чисти всичко

# 408
Аз скоро си взех от Карфур препарати - универсален за почистване и такъв за фаянс. И двата са с марка Карфур discount, евтини бяха и съм много доволна.  Peace

# 409
Evvaa, днес от МЕТРО си купих на промоция SAVO unversal cream (лимон), за инокс и емайл ( на картинката има тенджери, вана и плочки, и кухненско корито). До сега чистих с  него, удоволствие - мажеш и бършеш (първо с мокра гъба, после микорфибърна кърпа), не чакаш нищо, всичко светва идеално и не остава замазано. В кухнята уредите са ми иноксови, врата на фурната стана като нова. Батерията също. Върви в комплект с пръскалка за баня - SAVO против плесени -  общо  двете май бяха към 5-6 лв. Нея довечера ще пробвам.

И това си взех за банята:

Въобще на Savo са ми любими нещата. На добри цени са и чистят перфектно.

Последна редакция: пт, 22 юни 2012, 18:41 от ioli

# 410
Ако са много замърсени фугите препоръчвам израелски - Сано мисля че е марката. Аз да попитам дамите с голям бюст къде си намират сутиени? Трети ден обикалям за сутиен 75 Е и освен няколко модела на триумф, които и на майка ми няма да купя читав сутиен не мога да намеря #Crazy

# 411
  • Пловдив
Ако са много замърсени фугите препоръчвам израелски - Сано мисля че е марката. Аз да попитам дамите с голям бюст къде си намират сутиени? Трети ден обикалям за сутиен 75 Е и освен няколко модела на триумф, които и на майка ми няма да купя читав сутиен не мога да намеря #Crazy

аз купувам само от триумфа
също съм чашка Е и намирам готини моделчета,но трябва да е в началото на зареждането.
сега сигурно са останали от бабешките .
все пак питай кога ще има от твоя размер
имам такъв черен и бял http://www.triumph.com/bg/bg/6219.html
мерих и този-не е лош http://www.triumph.com/bg/bg/6178.html
имам и един бабешки-удобен ми е за спорт

# 412
Тъкмо сте на тема сутиени.. Къде мога да намеря леки и меки памучни сутиени? Без подплънки, дебели пръст, без финтифлюшки, пайети и камъчета? И номерът да е голям..

Едит: сега разгледах горните снимки - нещо като бежовия търся. Каква му е цената горе-долу?

# 413
И на мен бежовия ми харесва много, но в трите магазина на Триумф, в които ходих, не ми предложиха такъв. Елфита, ти от къде пазаруваш?

# 414
  • Пловдив
И на мен бежовия ми харесва много, но в трите магазина на Триумф, в които ходих, не ми предложиха такъв. Елфита, ти от къде пазаруваш?

Мола и до пощата

# 415
Здравейте! Предстои ни да правим кръщенка другата седмица и моля да ми препоръчате професионален фотограф, който да е добър в снимането на кръщенки. Ще се радвам да ми помогнете с имена и имейли.

# 416
Елфита   bouquet, утре отивам.
За фото - с две ръце гласувам за Димитър Яков, ако искаш координати или да видиш негови снимки - пиши ми на лични.

# 417
  • Пловдив
Елфита   bouquet, утре отивам.

Ти до момента къде си питала?
В Мола смятам,че ще те обслужат най-комфортно

Иначе на дръпната мацка в Емито до пощата аз съм й свикнала

# 418
в магазините на Леонардо Да Винчи, другият е близо до кръстовището на Паталогична и на Заимов  Whistling Нямам проблеми с обслужването там, купувала съм и друг път, но сега няма изчистени сутиени за лятото - по-тънки, по-светли и по възможност със свалящи се презрамки Embarassed сигурно аз много претенции имам, но все пак не са евтини Blush

# 419
  • Пловдив
в магазините на Леонардо Да Винчи, другият е близо до кръстовището на Паталогична и на Заимов  Whistling Нямам проблеми с обслужването там, купувала съм и друг път, но сега няма изчистени сутиени за лятото - по-тънки, по-светли и по възможност със свалящи се презрамки Embarassed сигурно аз много претенции имам, но все пак не са евтини Blush

О,напротив,изискванията ти са съвсем нормални.Винаги намирам точни такива сутиени с марката Триумф
Чашката е супер изчистена и с прилепнала блузка стои много добре.Презрамките се свалят.Не че мога да си ходя без презрамки,но поне мога да сложа силиконови.
От вътрешната страна сутиенът има силиконов кант с идеята да се ходи без презрамки и да прилепва сутиенът по-добре към тялото.Отстрани са подсилени.С две думи струват си  Grinning
Проблем може да е само,че вече сигурно са ги поизкупили.

Общи условия

Активация на акаунт