Токуда болница - София - 15 тема

• 65 513
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Поздравления за ин витро центъра!Много бебчета и усмивки!
Ние в деня на изписване оставихме торта,бонбони,сок и кафе.
Много моля,ако някои има тел.на д-р Масларска,да ми го прати на лични.Благодаря!

# 646
  • София
Поздравления за ин витро центъра!Много бебчета и усмивки!
Ние в деня на изписване оставихме торта,бонбони,сок и кафе.
Много моля,ако някои има тел.на д-р Масларска,да ми го прати на лични.Благодаря!
Нямаш грижи Simple Smile  Peace

# 647
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
бременна съм в 35г.с. и се оказа се, че имам гъбички candida albicans. Изписаха ми за лечение Canesten vag.gl и Gynophilus vag.gl. Сега когато погледнах видях, че и двете са вагинални таблетки.
Ако някой е имал същата терапия може ли да ми каже едновременно ли се слагат или първо единият препарат а после другият?
Нищо не ми уточниха в болницата.

свържи се с лекаря  Peace все пак погледни и рецептата и амб. лист - и на двете трябва да е указано  Peace

# 648
Здравейте,
бременна съм в 35г.с. и се оказа се, че имам гъбички candida albicans. Изписаха ми за лечение Canesten vag.gl и Gynophilus vag.gl. Сега когато погледнах видях, че и двете са вагинални таблетки.
Ако някой е имал същата терапия може ли да ми каже едновременно ли се слагат или първо единият препарат а после другият?
Нищо не ми уточниха в болницата.

Gynophilus са лактобацили и се слагат след провеждане на лечението на гъбичките.

# 649
a.l.e.n.a, Алексче благодаря Ви!
Успях да се свържа с родилното отделение (АГ регистратура не вдигаха цял ден) и ми казаха, че Gynophilus се слага след лечението с канестен. В рецептата пишеше само пп колко дни да се прилага но не и последователността или едновременно. В амбулаторният лист също. Мой пропуск, че не попитах там но едно и две ли са ми нещата в главата Simple Smile

# 650
  • София - град
За почерпката мъжа ми същата нощ като родих ми домъкна бутилка уиски и бонбони,които нямаше на кого да дам. Уискито му го върнах а бонбоните  Blush хапнах хахахах На изписването не носих нищо! Но и никой не очакваше. На първия преглед занесох 2 торбички със сокчета,червено вино , сладки и соленки. Оставих ги в кабинета,никой не искаше да ги взима но аз си ги оставих.  Simple Smile

# 651
Какъв е графикът на гинеколозите, работещи по ЗК?

# 652
  • Sydney
Евтимова и Живкова всеки ден - едната сутрин, другата след обед... Колева - Сряда преди обед, Кирякова Петък преди обед  Peace

# 653
Момичета, някой да сподели, как протича изписването? Вече толкова време посещавам тази болница и така и не засякох такова събитие!

# 654
Няма и да засечеш, защото се излиза от етажа на родилното през асансьор, който се ползва само за посетители на това отделение.  Simple Smile Намира се чак в другия край на коридора, има стая със столове и стени със слънчогледи. Там може да те чакат близките, излизате ти,таткото и акушерката му подава бебчо. Това е.  Simple Smile

# 655
Чудесно! Нещо не ми се връзваше и казах на родата,че само тате и кака ще дойдат  Mr. Green

# 656
  • София
Момичета, които са постъпвали планово за секцио, може ли да споделите как протича престоят първия ден?
Какви изследвания, прегледи правят? Привечер може ли да се излезе до слънчогледите да се видиш с близките си? Казват ли още от предния ден за колко часа е точно планирано твоето си секцио?

Наближи моментът и почнаха да нахлуват хиляди въпроси в главата ми... Благодаря предварително.

П.П. И още нещо на сайта виждам в списъка с нужните неща, че искат и ЛАК във връзка с издаването на болничния. Още при постъпването ли се иска? Миналия път въобще не помня да съм носила, но бях по спешност и доста отдавна, та сигурно е нещо ново.

# 657

П.П. И още нещо на сайта виждам в списъка с нужните неща, че искат и ЛАК във връзка с издаването на болничния. Още при постъпването ли се иска? Миналия път въобще не помня да съм носила, но бях по спешност и доста отдавна, та сигурно е нещо ново.

Аз не съм секцио - та не мога да се изкажа по въпроса, но за ЛАК -а. Донесоха ми го накрая - и го дадох за да впишат болничния. За това ти трябва - ако не работиш примерно, най-вероятно не ти е нужен.  Peace Успех и спокойно раждане ти пожелавам Simple Smile

# 658
  • София

Аз не съм секцио - та не мога да се изкажа по въпроса, но за ЛАК -а. Донесоха ми го накрая - и го дадох за да впишат болничния. За това ти трябва - ако не работиш примерно, най-вероятно не ти е нужен.  Peace Успех и спокойно раждане ти пожелавам Simple Smile

Работя, значи ще си го взема. Благодаря ти Simple Smile

# 659
Jiema постъпваш предният ден. Можеш да излизаш и да ходиш до кафето, навън, където си поискаш. Все пак е редно да се обаждаш  Joy
Иначе има среща с анестезиолог, за да подпишеш едни неща относно упойките, докторът ти ще мине да те види, тонове, такива неща. От вечерта никакво ядене. Сутринта мерят кръвно, правят клизма и те закарват на масата.

Общи условия

Активация на акаунт