Парфюмни размисли и страсти - 156

• 51 770
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • на североизток от Рая
   Hug

Натали, толкова е приятно да чета твой пост. Като приказка е. Така ли говориш и в действителност - опияняващо и образно?!  Hug

kapka)_, аз ходих в ДМ в Гранд мола в събота по обяд. Въпросният парфюм го нямаше със сигурност. Витрината им имаше окаян вид откъм количество и видове парфюми. Подреждаха рафтове - кашони навсякъде, трудно се минаваше... ooooh! Няма значение, и тук ще го доставят.

А на мен никой не ми отговори на въпросите от дъъългия пост от предната страница.

Парфюмът с аромат на липа много ме озадачи кой ли е.

Белла, ти откъде поръчваш най-често?  Hug

Желая ви слънчев ден и приятна седмица!   bouquet

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 14:28 от neli mar4

# 346
  • Германия

Споменаваш Нели, ама не съм аз. Дали е адашката от София?  newsm78

Hug И за теб съм сигурна, че Гарденията ще ляга красиво, но говоря за варненското Нели и варненското Вал /от Валери/, на които изпращам прегръдка отдалеч  Hug Hug Crazy. От всички феи, които пръскаха Cruel Gardenia, върху тях двете и върху Лин стоеше особено благоговеещ и луксозен. И върху другите - Сънчо напр., стои много елегантно, но не се вее отзад с метри, тя го обира навътре. Върху Мимси е по-скоро разочарование, но пък на нея така ѝ лепна Bal de Roses, както на Годесчето, че го заисках в пълен размер флакон, щото и на мен ми стои подобно  Flutter bowuu. Олето пък, да вземе да палне една голяма свещ, че не ги носих тези двата парфюма на срещата в Стара Загора, защото както си я знам - и двата щяха да ѝ отнесат кльощавото дупе Hug Твърде много се припокриват предпочитанията ни, за да не ги хареса до прималяване. Оле, търси ми  Moon Sparkle, че тук е невъзможно скъп.  bouquet  Тази Ескада се носи от нея не с метри, а с левги; кьорава старозагорска липа не усетих - около нея парфюмът прави капсула 7х7х7 метра. И пържена цаца няма да може да пробие. Такова разточване и насищане на парфюм за пръв път усещам.

# 347
ПП2 Само тихичко да попитам: Infusion de Tubereuse Prada е ли толкова хубава, колкото Ирисовата? Нали се самооткрих като туберозна фенка (прозвуча ми като туберкулозна), значи ще се харесаме сигурно, а се моля да не, но знае ли се... smile3506
Не е добър този парфюм. Peace

Нели, на липи мирише Дона Карън Голд.

# 348
  • София
Да допълня за аромат на липи - Weekend на Бърбъри Peace

# 349
И аз ще взема да се запиша, много обичам да чета тази тема  Grinning
Аз съм пълен невежа, ама се уча  Embarassed
Онзи ден си закупих съвсем спонтанно и без много да мисля Lanvin Couture, не мога да описвам, пък и сигурно го познавате, сладичък и не много траен поне на мен. Но ще си го изпръскам с кеф де.  Grinning
Чакам да ми пристигне Thierry Mugler Alien Sunessence Or d'Ambre, не съм сигурна, че точно това съм пробвала преди време, ще видим каква ще е изненадата. Whistling

# 350
  • в голямото село
От няколко дни ми се налага да ползвам градския транспорт - съобразявах се и ползвах по-леки аромати. Но се изненадах какъв аромат се носи в автобусите - на нечистоплътност, пот, смрад ужас.

За това днес ги моря с Дюн-а на Диор - за мен този парфюм е по-красив лятото, особено в леко прохладните летни утрини, като днешната.

kapka)_
, аз съм чупила цяла новичка бутилка с Джуси Котюр в офиса. Плаках, ама и месеци наред папките миришеха на него. Повече не повторих този парфюм.

П.П.  и по темата не обичам много муск, но открих една пяна за вана на Малиция с аромат на бял муск - ммммм....красота - релаксиращо и чисто ухание.....

# 351
  • Козлодуй
Добре дошли на новите попълнения  bouquet
Предупреждението в началото на темата липсва,никой не ме взе на сериозно,но се считайте за предупредени:Четенето на тази тема води до безсънни нощи,необмислени покупки и със сигурност до пристрастяване Twisted Evil

Днес нямам рожден ден,но имам цели два подаръка от мен за мен Grinning Пристигна ми Черния уд.След малко за работа хубаво ще се офъщя и не ми пука колко трупа ще има след мен Twisted Evil Mr. Green
Имам си и ново телефонче.Живота е хубав!

Как добре разбирам Лин,и мен ме човърка същият кариес...и при всичките ми опити да забравя за Жестоката,все се намира някоя лоша жена(Нати Heart Eyes ) да ми я припомни.

# 352
  • София
Предупреждението в началото на темата липсва,никой не ме взе на сериозно,но се считайте за предупредени:Четенето на тази тема води до безсънни нощи,необмислени покупки и със сигурност до пристрастяване Twisted Evil

Напротив, Сънче, съвсем си права, но нарочно не го пиша в първия пост това - така капанът е отворен винаги и готов да щракне  Twisted Evil Party

# 353
Добре дошли на новите попълнения  bouquet

Късно е, чадо Simple Smile. Капанът щракна и нЕма отърване. Зарекох се преди няколко дни да не чета темата, ама издържах само няколко часа Simple Smile.

# 354
  • София
Vivinka - в градския транспорт само със силен парфюм и слушалки на ушите - другия вариант е с оръжие Mr. Green

Днес Хиноки ме разхлажда. Май е време да извадя и цитрусите вече Sunglasses

# 355
  • София
Изчетох Натали Никол внимателно... Аз например много харесвам Mon Jasmin Noir и определено НЕ харесвам Jasmin Noir. Това май може да се счита за индикация, че харесвам муск?  newsm78

# 356
Изчетох Натали Никол внимателно... Аз например много харесвам Mon Jasmin Noir и определено НЕ харесвам Jasmin Noir. Това май може да се счита за индикация, че харесвам муск?  newsm78
Може и да може  да се счита Thinking , защото аз пък не харесвам Mon Jasmin Noir, а обожавам Jasmin Noir! Също така не харесвам някои видове парфюми с чисто мусков аромат, които долавям, като монталския(примерно), а в други парфюми изобщо не долавям муска.

# 357
Привет! Надявам се приемате нови?

Много отдавна се каня да се разпиша тук, но все време не остава.
Принципно съм парюмоманияк, горд собственик на 32 парчета към момента (специално ги броих и специален шкаф им поръчах като се местихме  Mr. Green). Повечето са купувани по-отдавна, когато бяха добрите времена на Ягодка. После си самоналожих строго ембарго, но сега май пак съм му отпуснала края. Все поглеждам разни сайтове и душкам новинки по летищата. Не ме бива много в описанията. Любимец ми е един старчок - Скин на Трусарди. Много негативи съм чувала за него, но на мен така ми лепна, че и в жега и в студ ми е точно като втора кожа. Честичко го предпочитам даже пред  Шанелите ми и най вече пред Коко Мадмоазела.

# 358
  • Варна
Множим се лудите  Laughing
Добре дошли!

Някой може ли да сподели нещо конкретно за това?

# 359
  • София
Някой може ли да сподели нещо конкретно за това?

Богат мек цитрус, обилно напудрен с герлинада, ненатрапчив, неантичен, има нещо сякаш от Шалимар Инишъл. Средно траен, за мен доволно.

Bliss, добре дошла  Hug Още един заразЕн се разписа  Party

Общи условия

Активация на акаунт