Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 53

• 51 176
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Дадох го на една мама вече, дано да го е ползвала Peace

# 601
  • Стара Загора
момичета ,моля споделете впечатленията си ,за якенцето,чудя се дали е дебело да става за студена зима
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Infan … trList=Dept,brand
Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 602
  • София
Момичета, бихте ли ми казали billing адреса и delivery адреса в Debenhams трябва ли да съвпадат?

# 603
Има ли кодове за Мадъкеър?
Ако взема по схемата "купи 1 и 2то на половин цена", може ли да са от различни размери и цветове?

# 604
Как пазарувате от Marks&Spencer като не позволяват доставка до посредниците?

# 605
  • София
До посредник  Rolling Eyes Поне от 2 години пускам до габко.

# 606

И аз преди правех така, но сега не ми позволява да въведа адреса. Ще опитам пак, благодаря!  Peace

# 607
Има ли кодове за Мадъкеър?
Ако взема по схемата "купи 1 и 2то на половин цена", може ли да са от различни размери и цветове?
Има код на сайта за 15% при поръчка над 100 паунда.
По 2-я въпрос - да, може различни размер, цветове и модели, стига конкретния артикул да е означен, че попада във въпросната "схема". newsm10

# 608
  • София
И аз до посредник - КД. Никакви проблеми досега.

# 609

И аз преди правех така, но сега не ми позволява да въведа адреса. Ще опитам пак, благодаря!  Peace
До посредник ! Мисля ,че имаше опция при въвеждането да ти намери адреса който търсиш.

# 610
  • Пловдив
Някой ще пуска ли от Теско гросъри  Praynig    Praynig     Praynig

# 611
  • София
Момичета, може ли някоя да ми даде размерите на на тези дънки за 2-3 год. http://direct.asda.com/george/younger-girls-jeans/embroidered-je … ml?cm_vc=PPCXSLLF
и тези за 3-4 г http://direct.asda.com/george/younger-girls-jeans/wide-leg-embro … 9,default,pd.html

Не мога да се ориентирам, дъщеря ми слабичка, дребна...

# 612
Момичета здравейте!
Случвало ли се е на някоя от вас пратката и от adams да бъде разделена? На 10.08 пуснах една пробна поръчка с 4 неща, днес получих  плик само с 2. Вътре нямаше нито фактура, нито данните на фирмата, нищо освен 2 опаковани детски тениски.  Да им пиша ли или да чакам според вас? Благодаря предварително!

# 613
  • София
Някой има ли успешни поръчки от английския ларедут?

# 614
  • София
Момичета здравейте!
Случвало ли се е на някоя от вас пратката и от adams да бъде разделена? На 10.08 пуснах една пробна поръчка с 4 неща, днес получих  плик само с 2. Вътре нямаше нито фактура, нито данните на фирмата, нищо освен 2 опаковани детски тениски.  Да им пиша ли или да чакам според вас? Благодаря предварително!
На мен ми се е случвало да получа разделена поръчка, не се притеснявай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт