Януарското детенце се готви вече за моренце (тема 126)

• 56 249
  • 397
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Джули, какво казаха за слухът на детето?  Rolling Eyes
Това с храненето на децата и при на дори се случва, макар че мога да кажа, че Косето е много ящен. Търси си, иска си, яде си обаче понякога, като го хване сякаш мързелът, го храня. То аз понякога се налага и на баткото давам в уста  Embarassed, то какво остава за малките.  Mr. Green
Косето е болен в къщи. С подути сливици и кашля.  Sad

# 301
  • на плажа
 Джу, всичко наред ли е?
Аз се притеснявам за Миро. Има постоянно увеличена сливица и доста често боледува. Сега ще му пускам пълна кръвна картина, но вече не знам на какъв лекар да го заведа, за да му обърнат внимание. Според мен си има някаква хронична инфекция, която провокира тези боледувания. Ходили сме на УНГ и нищо. Правили сме тестове за алергии. Писна ми вече от безхаберници!

# 302
  • София
Pani Тази постоянно увеличена сливица - третата ли е?  Ако е тя, детето вероятно има някакъв вид алергия. Минах по тоя път с големия. Успяхме да се разминем за ваденето за малко и се радвам. Поизрастна ги нещата с боледуването но алергията така си му и остана. Тестове, какви сте правили? А това, че боледува често не е защото има постоянно някаква инфекция. Поне преди време така ни обяснява УНГ лекаря. Отслабва му имунната система заради алергията и затова са честите боледувания. Поне при нас така казваше докторът. Дано да се стабилизират нещата. Peace
Косето продължава да кашля...

# 303
  • на плажа
Дамче, не е третата. Лявата му сливица от поне 2 години си е увеличена. Не е възпалена, но е увеличена. Всеки сопол се превръща в кашлица  Crazy. Аман вече!

# 304
Ние имаме час за 19- ти Ноември, преди това не пожелаха да ни прегледат в една клиника тука, че не били преглеждали деца, а само възрастни хора. Tired
Ще трябва да се чака, това е. Confused

# 305
  • София, Дървеница
Здравейте и от нас Simple Smile
Моят Иван е 17 кг, 105 см
Сега е трета група в нова детска градина, логипедичната на ул. Урвич, дано оправят проблемите със съгласните и леекото заекване Sad
На училище ще тръгва след 2 години.
Зъби не е сменял, но това лято оправихме 4 кариеса.
Иначе е комуникативен, кара колело с помощни... и се заяжда с баткото...

# 306
  • Троян
Ето ги моите кукли ,след снощното парти в детската градина по случай Хелуин  Laughing И тикви бяхме направили,беше голяма веселба и всички много се забавляваха  Grinning

# 307
Това с храненето на децата честно ме изцъкли Simple Smile Съгласявам се само да спя от време на време с тях ... всичко друго да се оправят. Включително и да се къпят сами. Татко им реве за мен и не може да се вреди, човека е с нужди.  Затова, който както може Simple Smile
Стефания по принцип много се тутка в банята и с обличането, и така ме предизвиква аз да го направя вместо нея. Но предприех нова стратегия да я будя по- рано за да си направи процедурите на воля.
Каката е научена че чипсовете и разни други храни са боклук. Засега с тази класификация успяваме да я държим настрана. То реално ние не ядем такива неща де ... Обещах и да откажа цигарите, че нали и те са боклук. Засега успявам и заради нея се надявам че ще се справя.
Хубав уикенд ... разходки и игри със приятели добри ...

# 308
albenapd, много са ти хубави принцесите.
jovana, от нямане на време ги глезим ...

Гого от няколко дни насам ме ръчка да проверя на календара кога е последния ден на земята ... казах му, ме там не пише, но ме затапи с друг въпрос - щом не пишело, защо на хората им трябвали календари?  hahaha

# 309
Здравейте много приятно се изненадах тази вечер като надзървах и видях,че темата се е пораздвижила. Аз нещо не можах да си вляза в стария акаунт, но се надявам да се сетите за мен  Sunglasses
Много се радвам да ви прочета отново!
Засегнали сте доста актуални теми. Храненето Mr. Green Храни се сам, обаче прави големи панаири.Връща се изнервен от градината и започва това не го ям,това е гадно,направи ми еди какво си, а защо сложи вътре сирене ,няма да го ям. Известно време му ходих по гайдата докато един ден ми писна и му казах да си яде каквото иска и това не му хареса. От около месец с баща му решихме да го включваме в готвенето, правим кулинарни състезания и имаме голям напредък.
Миналата седмица ходихме семейно и на психолог, най-вече заради нежеланието му да приеме по-малкото братче.Жената даде доста полезни съвети,които засега работят. Като цяло обаче каза,че те са еднополови и има силна конкуренция между тях,да не таим големи надежди Mr. Green
Доста е висок 131, 25 кг ходи на айкидо и шах. Много ми се искаше да ходи на плуване,но нещо не му допадна.Догодина ще го пробвам пак.
Мари страхотни новини,стискам палци за лека и безпроблемна бременност.
Албенче много са ти чаровни принцесите.
Силиви, Натали съм си я харесала за снаха Simple Smile

# 310
И аз да допринеса за раздвижването на темата Grinning
Дая е високо около 120см 22кг.От скоро ходи на акробатика и е много ентусиазирана,дано ентусиазма остане за дълго.
Духче, Hug
Албенче,много са хубави куклите ти!

# 311
Ох, момичета, моят Гого вчера си счупи ръката в лакътя.
Два дни ни мотаят трябва ли операция или не, накрая решиха да го гиспират само и от днес е с гипс.
За протокола, той е човече дето ако тича и падне, и шурне кръв от колената, става, продължава да играе и изобщо не се вчепатлява от болката. И вчера като падна от катерушката, ревна за 1 мин и това ми даде сигнал, че нещо не е наред. Той спря, прибрах го, и само по пътя - 5 мин, ръката беше подута и неподвижна ... а от лакътчето е отчупил цяло парче ... и грам на рева, тази една минута само ... е няма такъв човек като него!!! Търпи на болка като незнам какво!!!

# 312
  • Бургас
Ах, милото, силно човече, този Гого ooooh!
Гад, направо ми се зави свят като ти четох поста...
А това отчупено парченце на мястото ли си е, че само с гипс го оставиха?

# 313
О, Вале Sad
Гушни го от мен и дано всичко мине бързо и безпроблемно! Praynig Hug

# 314
  • София
Валя  Hug, ама много палави тия деца. Добре, че си имат по един ангел-хранител, че иначе не знам.

Общи условия

Активация на акаунт