Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 681
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Извинявайте, ако се повтарям, но някой да има отзиви по тази оферта - http://grabo.bg/sofia/tzial-den-na-basein-fitnes-i-sauna-plius-k … usen-sach-0f93gd? Скоро май имаше подобна, със салата, мо не можах да намеря мнения от възползвали се от нея. Струва ми се, че басейнът е малък, а доста хора са си купили ваучери.
аз утре смятам да ходя и ще дам отзиви
басейнът е малък, нямаше никакви мест а, дори и никой не ни обърна внимание.
Отделно от това си имаше и празненство. Абе с две думи........ много зле.

Мерси много. Явно ще го пропусна.

# 451
  • Sofia
Моля за инфо за офертите за суши, например от Кабуки, повечето знам че не стават, така че моля за отзиви, ако някой е пробвал нещо добро.

# 452
Четох много добри отзиви за този салон и реших и аз да отида  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3534

Може ли само да ми кажете в кой от двата салона работи Марио, който толкова похвалихте? И  офертата дали важи за кичури?
Благодаря ви  Peace

Да си побутна питането- в кой от двата салона работи Марио?  Praynig

# 453
  • софия
Най-накрая реших да се престраша за Garra Rufa. Четох добри отзиви от вас. Само малко се притеснявам като гледам колко много продадени ваучера има да не прехраним рибките Crazy

# 454
  • София
Четох много добри отзиви за този салон и реших и аз да отида  http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3534

Може ли само да ми кажете в кой от двата салона работи Марио, който толкова похвалихте? И  офертата дали важи за кичури?
Благодаря ви  Peace

Да си побутна питането- в кой от двата салона работи Марио?  Praynig
На Славейков, доколкото разбрах /не съм ходила/.

# 455
Споделям преживяването ни в хотел Тетевен оферта купена от тук: http://onfire.bg/offers/Podarete-si-nezabravima-pochivka-v-Tetev … olovin-tzena.html .
До сега не сме били в хотел с по -лошо отношение към клиентите - гледаха толкова враждебно и сърдито, че им нарушаваме спокойствието. За настаняването чакахме 30 мин. точно се появи някой - помолихме за стая която да не е към улицата, съответния човек изчезва и не се връща повече - така 3-ма човека от персонала докато най- накрая някой се сети за нас, че седим и чакаме.
Настаниха ни - стайте са хубаво обзаведени с много стил, но по- мръсни фотьойли не бях виждала от бяло бяха станали на огромни черни петна. Имахме чаршафи скъсани с дупки, а хавлиите им бяха като шкурка твърди и груби!!! За капак се оказа, че вентилацията от кухнята стига точно в нашия прозорец- шума беше ужасен, за миризмата просто не ми се говореше. "Любезният " персонал ни каза, че по-ранно от 20ч вечеря няма да се сервира. Отидохме след 20ч оказа се, че тя нямат никаква готовност - почна се отново едно протяжно чакане. Салата беше най- евтиното зеле с моркови, а основното скара - беше безвкусна и суха. Не знам как бяга успели да нарежат пържолите на толкова тънки парчета- не повече от 5 милиметра! Грамажа уж трябваше да е 800 грама- но това сигурно е с цялата чиния. Поръчахме си други неща от менюто и се наложи да чакаме 1 час за да ги приготвят. Като си получихме сметка се оказа, че прилично са ни я надписали и отново човека оркестър се покри. Един човек обслужва и рецепцията и ресторанта, и кухнята! Хвърлихме им парите и си тръгнахме, разходихме се из града и се прибрахме към 12ч. Бяхме изморени, но няма сън от въпросната вентилация която бръмчеше. Помолихме ги да я спрат, но вместо извинени получихме троснат отговор "след малко". След още 40 мин бръмчене отново ги помолихме - оказа се, че не може да бъде спряна понеже някой си поръчал кюфтета в 1ч през нощта!!! И така откараме почти безсънна първа нощ. Сутринта нито някой те поздравяване нито нищо, наложи се да питаме дали изобщо ще имаме закуска?! Решихме да отидем на басейна, който изобщо не е на 300 метра, с кола си поне 2 километра до там. Басейна беше мръсен, дори и след почистването плуваха какви ли не работи вътре, така и не посмяхме да се изкъпем.(за информация басейна на котел Олимп е чудесен). Следващата вечер тормоза с шумната им инсталация продължи!!!
Ако някой има желание да го гледат на кръв и да му хвърлят огризки вместо храна, да го лазят паяците в стаята - то това е хотела!

# 456
Ех, сега звъннах-те пък не важали за кичури тези ваучери при Марио.... а аз не искам цялата да се боядисвам, искам кичури и исках да се "обновя" за рождения си ден.  Sad
Благодаря ти, emy_emy!

# 457
  • София
Ragga поне едно нещо от офертата сте получили както е по условие "незабравима почивка".

# 458
  • София
Най-накрая реших да се престраша за Garra Rufa. Четох добри отзиви от вас. Само малко се притеснявам като гледам колко много продадени ваучера има да не прехраним рибките Crazy

Ще ти хареса, аз по едно време редовно ги хранех със себе си...  Mr. Green

# 459
"Елида" пускали ли са скоро оферти?  Rolling Eyes

# 460
Да споделя мнение за Тадж Махал-не съм яла по-гадна храна от тази.Бяхме десетина човека с ваучери-само едно от опитаните неща ми хареса,останалите не ставаха за нищо-бяха малки купички с трудно за определяне съдържание и не особено приятен вкус.
На другия ден повечето от останалите споделиха,че са имали проблеми със стомаха.И обстановката не струва-все едно си в соц.стол.
И един положителен отзив-хотел Лъки Банско-повече от прекрасен-чудесна храна,обстановка и обслужване.Жалко,че няма повече ваучери за подобни места,а пробутват само за дупки където никой не би отишъл без намаление.

# 461
"Елида" пускали ли са скоро оферти?  Rolling Eyes

И аз се присъединявам към това питане. Последната, която имаха за почистване на лице, изтече на 22.6 и колкото и да следя по сайтовете, не съм видяла. Много съм доволна от тях, дано пуснат пак скоро.

# 462
Да благодаря на момичетата, препоръчали Милена, от салона на Стилист Капанов, на ул. Стара планина. Изключително съм доволна и от цялата процедура и от отношението. Определено ще я посещавам и без ваучер.

За Елида и аз искам ваучер Grinning, много са добри.

пп. За Тадж Махал - на мен ми харесва кухнята там, била съм и с ваучер и без. Въпрос на вкус е, като храната е доста пикантна и различна. На последния етаж е много приятно и уютно, различно обзаведено.

# 463
Аз пък да не пропусна да похваля тортите на Ефи - поръчах за рождения ден на любимия ми мъж една торта Шоколадов мус по оферта на Lapni.bg - чудесна торта беше! С орехови платки, вкусен шоколадов крем, изобщо разкош - гостите бяха очаровани Heart Eyes Ще взимам пак от тях, ако пуснат ваучери Peace

# 464
  • София
Благодаря ви много за споделеното.За сега ще се въздържа.Ако ваучера беше за 15-тина лева,може би щях да взема,за да опитам нещо екзотично,но 30 лв и да побутвам от тук,от там пробирайки,не ми се ще.

Общи условия

Активация на акаунт