Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 602
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
  • София
някой да е ходил на маникюр в Wave Studio http://www.lapni.bg/offer/3165

# 16
Включвам се и аз с молба към сайтовете за колективно пазаруване, ако все още четат тук. Моля пуснете оферти за хотели във Велинград за юли месец - Рич, Макси или Велина!!!

Запалихте ме и мен по тази Милена и аз ще си взема ваучер за подстригване при нея.

И последно да кажа отзиви след първата ми процедура Боди шейп 4 в 1 - само до края на деня след процедурата изхвърлих 1,200 от задържани течности, а до края на следващия ден станаха вече 2 кг. Явно съм много склонна да задържам течности и от там ми се натрупва и целулит. Дано и след другите процедури да има осезаем ефект и да успея да го задържа трайно!

# 17
  • София
Аз днес си закупих антицелулитни масажи, но няма м идея дали ще съм доволна. Ще споделя после.  Peace
Супер, ще чакам отзиви  Simple Smile Аз също си взех преди време 2 ваучера за два различни салона /Амон Ра до Сердика центрп и салон Ефект/, за да ги изпробвам като качество, но още не съм ходила... Иначе си имам любимо студио и масажистка, но искам да спестя някой лев с ваучери  Wink

# 18
  • София
... И последно да кажа отзиви след първата ми процедура Боди шейп 4 в 1 - само до края на деня след процедурата изхвърлих 1,200 от задържани течности, а до края на следващия ден станаха вече 2 кг. Явно съм много склонна да задържам течности и от там ми се натрупва и целулит. Дано и след другите процедури да има осезаем ефект и да успея да го задържа трайно!

Nikitali, ти къде ходиш на тази процедура???

# 19
... И последно да кажа отзиви след първата ми процедура Боди шейп 4 в 1 - само до края на деня след процедурата изхвърлих 1,200 от задържани течности, а до края на следващия ден станаха вече 2 кг. Явно съм много склонна да задържам течности и от там ми се натрупва и целулит. Дано и след другите процедури да има осезаем ефект и да успея да го задържа трайно!

Nikitali, ти къде ходиш на тази процедура???

Мими, ето по тази оферта ходя: http://bg.kolektiva.net/sofia/body-shape-4-v-1-new.html. Утре ще ми бъде втората процедура, дано и след нея да се похваля!

# 20
# 21
  • София
Да не ви изпускам...

# 22
Доколкото си спомням, доста ги бяха похвалили. Даже мисля, че беше в последната тема, може да потърсиш  Peace

# 23
Доколкото си спомням, доста ги бяха похвалили. Даже мисля, че беше в последната тема, може да потърсиш  Peace
            Аз ходих там с ваучер подарък от Спокойна и останах много доволна, ходих и без ваучер  Peace

# 24
  • софия
Много съм доволна от колата в Miss Beauty. За има-няма 15 мин. бях перфектно готова (триъгълник Embarassed). Без зачервявания, не ме боля, абе, доволна отвсякъде.

# 25
  • София
Аз пък чакам ваучери за Домашната сладкарница Simple Smile

# 26
  • софия
Аз пък чакам ваучери за Домашната сладкарница Simple Smile
Може, може. Половинът има рд на 12ти Mr. Green

# 27
  • София
Тюх, да му се не види smile3511
Питах, питах за Капанов на Ботев, като не видях отговор се подстригах другаде. А съм ходила отдавна там, лично той ме е подстригвал и бях много доволна. Сега са пуснали оферта, която важи един месец, а дотогава едва ли ще има какво да се подстригва ииих, как ме е яд.
Мисля, че доплащането 10 лв си струва, без да омаловажавам другите фризьори, нямам впечатления от тях.

# 28
Запис   bouquet

# 29
  • в света на неограничените измерения
Звънче мерси за новата тема.  bouquet

Нещо в последно време всички се оплаквате от посещенията си с ваучери в ресторанти и пицарии.
Явно нещо почват да се гъбаркат с нас.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт