Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 864
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Да похваля този салон - http://www.lapni.bg/offer/3320 Relax Spa& Beauty - явно салона е нов, макар че май на същото място и преди имаше подобен. Чистичко, бяха много любезни - педикюрът ми се получи супер. Определено ще ги посетя пак. Peace
Точно днес си купих маникюр при тях, но сега ще го съчетая с един педикюр Simple Smile
http://napolovina.com/offer.php?id=1999

Да попитам някой дали е ходил на фризьор в този салон и има ли отзиви?
Имат нелоша оферта в някой от сайтовете, но в момента не се сещам къде, обаче аз за фризьор съм леко ... недоверчива, та бих се радвала ако има някой, който е бил вече там да сподели.

# 166
Някакви отзиви за салон Орхидея?
От търсачката ми излизат само хора, които ще го посещават, но не и впечатления от завърнали се?
 Laughing

# 167
  • София
Много ми е сложно да избера къде:( за четвъртък ми трябва, имате ли добър изпитан салон не в
 Младост и студентски град?!

Капанов на Скобелев - при Даниел Драганчев.  Hug

# 168
  • София
Накупих си ваучери за:
- почистване на прозорци
- профилактика на климатик
- пране на мека мебел
Като ги оползотворя ще дам отчет.
много се ентусиазирах:)

# 169
  • София-в сърцата на моите деца
Може ли офертата за почиставне на климатик?? Praynig

# 170
# 171
# 172
# 173
  • София
Имате ли някакви отзиви от тази профилактика на климатик http://www.napolovina.com/offer.php?id=1980?

# 174
  • Sofia
Много ми е сложно да избера къде:( за четвъртък ми трябва, имате ли добър изпитан салон не в
 Младост и студентски град?!

Капанов на Скобелев - при Даниел Драганчев.  Hug

мерси, ще прегледам за ваучери въпреки, че малко ми е кратък срока:)

# 175
  • София
Цитат
не съм очаквала, че ще видя оферта за това

Срокът е дългичък. Да взема един за всеки случай  Joy

# 176
  • Sofia
Цитат
не съм очаквала, че ще видя оферта за това

Срокът е дългичък. Да взема един за всеки случай  Joy

без тия, като гледам какви хубави мартенски човечета си имате:))))

# 177
  • Марс
Отзиви за Велинград и Сандански на текущите оферти?

# 178
Искам да похваля Виктория спа. Като глътка свеж въздух са на фона на обслужването навсякъде. Ходя от няколко месеца на водна гимнастика там - и треньорката, и хората на рецепция са супер готини. Така се прави!
В момента е малко лудница на тренировките, защото изтича последната оферта, която пуснаха, но пък си е купон отвсякъде. Ако видите оферта за там - препоръчвам. Точно за такива неща хората казват "да съчетаеш полезното с приятното" Wink. Мисля, че пускат ваучери през грабо, но ми се върти, че съм мяркала и по други сайтове.

# 179
Някой да не се излъже да си вземе ваучер, за подстригване в салон Мадейра има оферта в лапни. Два пъти шефката много любезна и извиняваща се ми отменя записан час. Поисках възстановяване на сумата от лапни да видим дали ще са коректни. А ситуацията в салона е че въобще нямат фризьори които да извършват услугата, напуснали са.

Общи условия

Активация на акаунт