Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 592
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
А за Gelish някоя офертичка .. че искам да го пробвам Wink

# 646
не следя темата или сайтовете, но приятелка скоро ми предложи оферта за Шилак в Силвана студио в Младост 2 в София, защото исках да пробвам такъв тип маникюр; офертата беше 10 лв., за лак, който издържа 2 седмици /уж/ и за обичайната цена в близките салони от 30-35 лв - направо чудесно!
да, ама не! запазете си 10 лв. за нещо по-полезно  Twisted Evil
първо телефонът, даден в офертата се оказа дни наред с ограничени входящи обаждания и се наложи часът да бъде записан от човек, който се разходи до салона вместо мен
второ оказа се, че Шилакът се е свършил /жената ми показа няколко празни бутилки с изсъхнали четки/ и ако искам, да ми направи Гелиш; ок, избрах цвят, скъси и оформи ноктите ми, сложи ми всички стъпки както съм чела във форума /лакът го нанесе 2 пъти, няма излязло по кожичките/, изпече го и това всичко сравнително бързо, от което бях много доволна
но, когато излязох на слънце, се оказа, че покритието на лака не е плътно и прозира на места  Rolling Eyes
затворих си очите, стана бързо, лакът ще е траен, цветът е приятен ... нека бъде бял кахър ...
вчера бях на процедурата, на обяд ми прилоша от слънцето, вечерта бяхме на гости, т. е. у дома и едно копче не съм преместила да не говорим за готвене, пране, миене на чинии, просто съм си измила ръцете няколко пъти; към 20 часа вечерта видях, че едно ръбче на показалеца ми е с отчупен лак  Shocked; не счупен нокът и с него паднал лак, а обелен лак; тази сутрин връхчетата на три други пръста са прозиращи; този ефект постигам и у дома с обикновен лак за 2 лв., а често пъти собственият ми евтинджос маникюр без база, обезмаслител и т. н. е по-траен
не знам какво прави тази жена, но най-малкото, което ми хрумва е, че разрежда лаковете
пп обстановката в салона - чувствах се като попаднала случайно в хола на някоя тийнеджърка докато има гости - не знам дали й бяха колежки или приятелки, но клиентки не бяха; не се чувствам длъжна да слушам любовните драми на никого докато се предполага, че трябва да се отпусна и да ми е добре

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 15:53 от bubanka

# 647
Това срещу Кондор/сладкарница Неделя ли е салона?

# 648
не, в Младост 2, сбъркала съм в поста горе в коя част на Младост се намира
блокът е 205 Б, близо до РУМ се намира

# 649
Момичета дайте изпитана оферта за педикюр... Борово, Павлово, Бъкстон и района, както и Младост, Студентски град...
Има доста оферти на различни салони, но колкото пъти си взема ваучер за педикюр и съм ужасно разочарована...

http://namaleno.bg/team.php?id=624 - Медицински педикюр - не съм го ползвала лично, но клиентите на сайта са доволни

# 650
Цитат
Това срещу Кондор/сладкарница Неделя ли е салона?

Този срещу "Кондор" е "Атина". Там фризьоркта се беше опънала на дивана, а кучето й подскачаше наоколо. Усещането  - bubanka  го е обяснила - все едно се натрисаш в чужд хол.

А за "Силвана" съм писала - лакът ми издържа повече от 2 седмици в почти перфектно състояние;
нямаше глезотии, но като цяло всичко по еферта беше включено и се получи добре Simple Smile  но че имах трудности при записването на час - имах; и пак бих си взела ваучери за там, като ще съм с ясното съзнание, че заради изгодната оферта правя компромис баби, лели, стринки и дечурулига да подскачат около гърба ми.

# 651
Момичета дайте изпитана оферта за педикюр... Борово, Павлово, Бъкстон и района, както и Младост, Студентски град...
Има доста оферти на различни салони, но колкото пъти си взема ваучер за педикюр и съм ужасно разочарована...

http://namaleno.bg/team.php?id=624 - Медицински педикюр - не съм го ползвала лично, но клиентите на сайта са доволни
Тъкмо мислех и аз даси взема един ваучер и - какво да видя - работно време от понеделник до петък от 10 до 19 часа! Ми не се научиха тези хора, че не всички сме домакини и студентки! Нейсе - има и салони с адекватно работно време.

# 652
  • София
Цитат
Тъкмо мислех и аз даси взема един ваучер и - какво да видя - работно време от понеделник до петък от 10 до 19 часа! Ми не се научиха тези хора, че не всички сме домакини и студентки! Нейсе - има и салони с адекватно работно време.

Работи и в събота от 10 до 16 часа. Peace

# 653
  • София
Благодаря, milittana. Няма да отида в Нел.

Благодяря и на всички пишещи в тази тема, че си помагаме, а и подобряваме обслужването  Simple Smile

# 654
Момичета, искам да ви споделя безкрайното си възмущение от Wave Studio на ул. Самуил. Не се подлъгвайте за подстригване там. Проклинам се за "спестените" пари. Купих си ваучер от lapni.bg за подстригване на цена от 7.90лв. Първо бях измита от явно новопостъпила девойка, на която обясняваха кое и откъде балсамче да вземе. Мъжко момиче съм, но това да ми напълни ушите с вода и да ме измие с ледено студена такава едва се търпеше. Казах и, че водата е ледена, но видите ли било топло времето. По цялото ми тяло хвърчеше вода от слушалката, но лято си е...След което ме подстрига друга фризьорка - възрастна с изгоряла руса коса. Казах и, че искам само връхчета. Но резултатът стана съвсем друг. Гривата ми беше до кръста и изключително гъста, не се вайкам за някой друг сантиметър, а и расте бързо. Но жената с най-злобната си физиономия ме офъка ужасяващо, сега е тънка, къса и грозна. Бягайте на километри от този салон и компетентните му служители! Дано никой не се подложи на този ужас. Здраве да е, знам, че косата расте и ще мине след 2-3 месеца, но не това заслужаваме.   newsm61

# 655
Намерих ваучер за плитки , обаче се чудя дали сешоара , който пише включва изправянето на коса ?  ThinkingПонеже моята е къдрава  Laughing Laughing Laughing. Някой посещавал ли е салона и има ли отзиви ?!

Реално , не бих дала 30 лв. за плитка  Shocked Shocked.

http://www.lapni.bg/offer/3812

# 656
  • в града на вечния купон
Посещавали ли сте студио Ател? Конкретно педикюр по тази оферта
http://www.deals.bg/Pedikyur-s-refleksoterapiya-i-2-dekoratsii-v … mo-za-7.50lv_5214
аз ходих и съм вечер доволна,жената изпипа от до,от години не съм попадаме на такъв педикюр,единствено не работи с маркови лакове,но за мен това не е от значение,по важното е,че ми направи всички процедури

# 657
Аз бях в салон Вива в Борово. Масажа си го биваше, но не е нещо луксозно.

# 658
Да дам отзив и аз за Силвана студио. Ходих два пъти - първият път почаках доста, но за сметка на това ме направи бързо и качествено. Шилакът издържа към 10-12 дни, доволна бях. Вторият път на четвъртия ден се олющи, направо на люспи си падна. Много се ядосах, определено не го очаквах. Не знам на какво се дължи, но е доста неприятно.
За отношението - дамата, която прави шилака е сдържана и приятна, но останалите девойки в салона са меко казано нелюбезни. Станах свидетел на отношението им към една дама, която дойде да си запише час, при това без ваучер, т. е. клиент на редовни цени. Ами ако мен ме посрещнат така и ми запишат час с такова нежелание ...
Така де, там не бих отишла и за без пари, най-вече заради отношението.

# 659
  • София
Аз вчера бях за n-ти път във WATER FLOWERS, на маникюр при Борислава. Не мога да спра да я хваля. Нито веднъж не усетих това отношение - ваучер. По час и нагоре се занимава с моите нокти. Чисто и приветливо. Лаковете са хубави, прави и шилак. Аз ходя на обикновен маникюр и ми изкарва по 15 дни. Но, моята плочка е много суха и нищо не пипам без ръкавици  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт