Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 615
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Аз вчера бях за n-ти път във WATER FLOWERS, на маникюр при Борислава. ...
Те във кой сайт пускаха оферти обикновено? Аз взех сега за Ател, че ми трябваше и педикюр, та да ги направя накуп, но ми се иска и този салон да го пробвам.

# 661
  • София
Те във кой сайт пускаха оферти обикновено? Аз взех сега за Ател, че ми трябваше и педикюр, та да ги направя накуп, но ми се иска и този салон да го пробвам.

Обикновено в kakvo.bg пускат. http://www.waterflowers.ewebsite.com/ това им е страницата. Понякога и на нея пускат собствени промоции. Сега лак с 2 декорации, в салона, на място пише 8 лв.

Още тече оферта за маникюр http://kakvo.bg/offers/ManikyursOPIiliORLY4dekoratziinatoptzenas … FLOWERS?affid=536

# 662
Спокойна,  Hug Купих, ще има време и него да го вместя Simple Smile

# 663
Посещавали ли сте студио Ател? Конкретно педикюр по тази оферта
http://www.deals.bg/Pedikyur-s-refleksoterapiya-i-2-dekoratsii-v … mo-za-7.50lv_5214
аз ходих и съм вечер доволна,жената изпипа от до,от години не съм попадаме на такъв педикюр,единствено не работи с маркови лакове,но за мен това не е от значение,по важното е,че ми направи всички процедури
Притеснява ме само количеството на продадени ваучери. Как ще успее да ги обслужи всички до края на срока?

# 664

В началото на всеки месец, пускат оферти в namaleno.bg
И аз съм много доволна от Маникюра и козметичката  Peace

# 665
  • София-Младост
Посещавали ли сте студио Ател? Конкретно педикюр по тази оферта
http://www.deals.bg/Pedikyur-s-refleksoterapiya-i-2-dekoratsii-v … mo-za-7.50lv_5214
аз ходих и съм вечер доволна,жената изпипа от до,от години не съм попадаме на такъв педикюр,единствено не работи с маркови лакове,но за мен това не е от значение,по важното е,че ми направи всички процедури
А на удобно място ли се намира, ако се придвижва човек пеша?

# 666
  • София

Както го гледам на картата, близо е до Цариградско шосе. Най-пряко е да се вземе автобус 305 и да се слезе на Площада на авиацията (колелото под моста). Аз бих отишла с метрото до спирка "Г.М.Димитров" и оттам бих повървяла до салона.

# 667
  • София-Младост

Както го гледам на картата, близо е до Цариградско шосе. Най-пряко е да се вземе автобус 305 и да се слезе на Площада на авиацията (колелото под моста). Аз бих отишла с метрото до спирка "Г.М.Димитров" и оттам бих повървяла до салона.
Аз понеже адрес не видях, а само зад Орифлейм, затова попитах...а сега го видях, имало още написано Simple Smile)) Стана ми ясно...  bouquet

# 668
Здравейте,
След квантовата диагностика
Мога да споделя, че ако вярвате на подобни диагностики, то поне изберете най-евтината оферта. Резултатът е един и същ, изпращат ви над 40 страници с анализи. Правих си и традиционни изследвания, нямат нищо общо с горните резултати. Ако трябваше да вярвам на този анализ, се чудя как още съм жива и ходя. Иначе момичетата бяха много мили и любезни.
Да споделя за тази оферта Пожелахте отново! Ливански вкусотии: Порция Шиш Таук, Гарнитура, …  Граф Игнатиев! !

купих 2 ваучера за шиш таук и телешки кебапчета- пакетираха ми всичко заедно. След като се прибрах установих, че са си спестили двете питки, картофките бяха миниатюрна порцийка, а трябваше да са две; гарнитурата беше половин листо спаружена кафява маруля и половин доматче; пилешките бонфилета си бяха хапки (не се заблуждавайте по снимката). Много пари за нищо.
От тази оферта съм доволна До преяждане за цялото семейство с огромна порция от 2кг. марино … арии “Mamma Mia”!

Забележете цената е с доставка до дома, а по горната оферта ходих на място да си ги взема.
Възползвах се и от тази оферта   ТРИ за щастие! Голяма Пица Прошуто Крудо + Голяма Пица Мексикана … ра от Пица Luigi!

ходих да си ги взема, бяха в картонени кутии, но пиците ми се видяха твърде малки и с малко продукти отгоре. Иначе бяха вкусни.
Ето и тези опитахме     
А опитвали ли сте невероятно вкусните пици на Пекарна "Стел … над 50% отстъпка!
Бяха наистина големи и обилно гарнирани, но ми бяха много солени. Опаковат ги върху картонена подложка и в торбичка. В  сравнение с предишната оферта, за която писах, бяха наистина големи пици.
Това е от мен.

# 669
Подкрепям отзива за "Ливанските вкусотии" - много малки порции, едва стигат за един човек, не беше особено вкусно - с една дума - за 8 лв можете нормална порция да си вземете от друго място. За Мама миа искам и аз да опитам техни неща, обаче не доставят до моя квартал, а пък последната им оферта е само с доставка до дома - не са помислили за всичките си клиенти значи!

# 670
  • София
Момичета, има ли някой които е ползвал(ползва) електронна цигара , за да даде мнение, че съм загледала една оферта  и се чудя не толкоз дали си заслужава, а дали ще ми върши някаква работа и какви ли консумативи още ще ми трябват.
Ето я офертата: http://napolovina.com/offer.php?id=2249
Дайте отзиви  Praynig, че никога не съм ползвала такова нещо и всичко ще ми е полезно.  Simple Smile

# 671
  • София-Младост
Момичета, има ли някой които е ползвал(ползва) електронна цигара , за да даде мнение, че съм загледала една оферта  и се чудя не толкоз дали си заслужава, а дали ще ми върши някаква работа и какви ли консумативи още ще ми трябват.
Ето я офертата: http://napolovina.com/offer.php?id=2249
Дайте отзиви  Praynig, че никога не съм ползвала такова нещо и всичко ще ми е полезно.  Simple Smile
Имам ел.цигара, но купена от магазин, не с ваучер...една от най-излишните ми покупки. НИкаква работа не ми свърши, така си седи...

# 672
Mедицински педикюр в салон за красота Алин Бюти по тази оферта - http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=3409
 -> НИЩО и ПОЛОВИНА!

Един път ми отмениха часа, но хайде .. случва се. Отидох в друг запазен час, поканиха ме да изчакам малко и така .. 1 час и 20 минути. Как да не побеснееш, ама викам си, дано поне резултата си заслужава чакането. Нищо подобно Sad(
Поне да го имаше имаше този 'Релаксиращ масаж, който подхранва и отнема умората', който са написали в офертата.

Присъединявам се. И на мен ми отмениха часа. На повторно записания час чаках 30 минути! Изпили ми ноктите неравно, всеки различна дължина, епалците ми ги направи супер къси и с кръгла форма самия нокът. Много зле ми почисти петите, като се има предвид, че нямах почти нищо за премахване. С малкото и си остамах! Постоянно обясняваше как бърза. Нямаше масаж. Иначе Gelish-a го нанесе добре

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 11:47 от nini_ni

# 673
Пицария "Стела" сега разбрах, че се казва така. 3 години офисът ми беше до тях и никога не съм яла нещо различно от техните вкусотии (затова й качих 12 кг Wink )Наистина не пестят от продуктите си - тънко тесто, доста кашкавал - прекрасни са

# 674
  • София-в сърцата на моите деца
Пицария "Стела" сега разбрах, че се казва така. 3 години офисът ми беше до тях и никога не съм яла нещо различно от техните вкусотии (затова й качих 12 кг Wink )Наистина не пестят от продуктите си - тънко тесто, доста кашкавал - прекрасни са
Рекламка-а-а-а- Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт