Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 27

• 65 571
  • 773
  •   1
Отговори
# 735
  • Sunshine state
Няма да споря за "Ател", докато не видя с очите си за какво става дума. Все пак на каквато и да е цена човек очаква точност, хигиена и качествено обслужване. Лака мога да си го нацапам и сама вкъщи, безплатно и без да се разкарвам в жегата. Naughty
Така е.И какво значи все пак джобни парички?Големи хора сме,не ги берем от дърветата и мама и тате отдавна не ни дават джобни.За мен лично 7.50лв. са си пари и то не малко.На ден ми е едно по-скромно пазаруване. Peace
Аз лично много се радвам,че хората споделят и негативно мнение,за да предпазят останалите от излишни покупки,все пак освен пари,те костват и време.  Peace

# 736
Някой ходил ли е в този хотел http://www.vipoferta.com/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D … 6%D0%B0-1175.html какви са ми мненията

# 737
Здравейте, момичета,

някой правил ли си е вега тест в "Ализа Бюти"? Ето офертата: http://bg.kolektiva.net/sofia/bioenergien-vega-test-na-unikalna- … -ot-21-90-lv.html

Предварително благодаря   bouquet

# 738
Чакам оферта от Дон Домат за Младост - 3.
Ако някой зърне такава, ще съм благодарна да сподели.

# 739
http://www.lapni.bg/offer/3833 - Редовната цена на този пакет на сайта е 133 лв на вечер за двойна стая. С ваучер е 126 лв на вечер. Голям хаир ни прави хотела с цели 7 лв намаление на ден! За тези пари предпочитам да отида пак във Велинград. И там наистина се правят намаления!

# 740
  • София

До вчера я имаше. Следи Great.bg след няколко дни сигурно пак ще сменят oфертата за центъра с такава за Младост.

# 741
  • София-Младост

До вчера я имаше. Следи Great.bg след няколко дни сигурно пак ще сменят oфертата за центъра с такава за Младост.
Има, в петък си купих...имало ама е свършила
http://great.bg/%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%8 … D0%BC%D0%B85.html

# 742
Амииии, не знам дали можахме да се разберем Embarassed аз исках да кажа, че винаги, когато съм с ваучер, си имам едно наум -- и не очаквам нещата да са на ниво 'ексклузивен лукс'. А и повечето салони, които пускат ваучери, са точно малки, квартални, непретенциозни.

Нали всички гледаме сайтовете за колективно пазаруване с идеята да спестим (и затова има хиляди хвърлили се на най-евтините оферти), а не да избием рибата с някой ваучер за нещо супер луксозно за жълти стотинки.

П.С. джобни пари го написах в бързината, не му търсете някакъв смисъл Hug имам предвид, че не е скъпо. Естествено, по-евтино е с лак за 2 лв. и пемза вкъщи, но щом гледаме сайтовете изобщо, значи сме склонни да дадем в пъти повече за подобни услуги. Wink

# 743
Моята идея да ползвам такива услуги освен да спестя някой лев е и да си струва това, за което даваш пари - независимо дали плащаш 500 или 5 лева. Също така козметичните и фризьорските услуги ги ползвам с надеждата да си намеря фризьор и козметик за постоянно. Нямам идея да ходя като пчеличка от салон на салон по кварталите, че то и разходи за бензин и паркинг се начисляват. Така че аз лично не си избирам най-евтините оферти, а тези, които са ми удобни като локация, за които има добри отзиви или пък за туристическите услуги - какво се включва в пакета и  на каква цена. А 7,50 лв за педикюр са си 7,50 - и аз не бера парите по дърветата - за тези пари мога да си купя книга или месо за да сготвя - с една дума не ми се хвърлят на вятъра. Така че ако ще ползвам ваучер с идеята, че ще мина тънко, ама ще направя компромис с качеството - по-добре да не го правя въобще.

# 744
  • София
Меичка, разбирам какво искаш да кажеш- че човек не трябва да отива с голяма кошница, за да не се разочарова много после. Mr. Green Но тук не става дума за лукс и спа, а наистина за минимум добре свършена работа. Съжалявам, че се хващам за думите ти- малко съм афектирана, откакто прочетох негативното мнение за Ател и няма да се успокоя, докато не мине моят час. Hug

Иначе сме коментирали много пъти темата за съотношение цена на ваучера- качество. За мен всяка услуга, която не съответства на условията, предложени в офертата, е измама, независимо от цената. Некачествено обслужване и мърлява работа има и за много, и за малко пари. Получавала съм перфектно обслужване с ваучер на цена много под пазарната.  Peace

# 745
Амииии, не знам дали можахме да се разберем Embarassed аз исках да кажа, че винаги, когато съм с ваучер, си имам едно наум -- и не очаквам нещата да са на ниво 'ексклузивен лукс'. А и повечето салони, които пускат ваучери, са точно малки, квартални, непретенциозни.
Никога не съм очаквала да ми е супер лукс и съм наясно, че са квартални и непретенциозни... Но НЕ очаквам мизерия, гус, непрофесионализъм и грубо, махленско отношение.
Искам само да ми е чисто, хигиенично и този който ме обслужва да си върши добре работата. Не смятам, че това трябва да е изискване само към скъпарски и луксозни заведения/салони.
Та ще очаквам с нетърпение и другите отзиви за Ател  Mr. Green

# 746
Нали всички гледаме сайтовете за колективно пазаруване с идеята да спестим (и затова има хиляди хвърлили се на най-евтините оферти), а не да избием рибата с някой ваучер за нещо супер луксозно за жълти стотинки.

идеята на продаващия не е ли да спечели от оборот и да привлече клиенти, които да отидат и без ваучер?
кофти качество и обстановка отблъскват клиента и някак си ползата и за него, и за предлагащия услугата се губи
за това аз лично очаквам нормалното качество за съответния салон и щом с ваучер ми пробутват разреден гелиш /като в моя случай, свалих си го днес сама без особени затруднения, т. е. била съм 4 непълни денонощия с него/, ще очаквам такова отношение и ако отида без ваучер - как да отида отново  Laughing

за да не е негативен поста ми - добри отзиви за фотоепилация от Савана в Борово и Руж в Младост 4; в Руж съм ползвала и фризьорски услуги без ваучер - също съм много доволна

добавям: а това да е ограничен за входящи повиквания телефонът за записване на час за мен е равносилно на измама

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 16:01 от bubanka

# 747
Днес направих резервация за Chocolate Lounge&Bar . Утре вечерта очаквайте отзиви. Много мила служителка и нямах проблем със свързването  Hug Simple Smile Simple Smile.

# 748
Някой ходил ли е вече в Албена с ваучерите за Добруджа, Доростор и Лора?
Ние ще ходим тази събота, та викам да се осведомя....

# 749
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=4481&refid=23574&webid=67
Някой мнение по тази оферта на студио за красота Ани  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes??

Общи условия

Активация на акаунт