Отговори
Пише родител, който в момента търси подкрепа в търсенето на истината. Имам дете,което ще е първи клас през следващата 2012/2013 г. Кандиатствахме в 31 СУЧЕМ, София, кв. Гео Милев, и не сме класирани. Сигурна съм, че има некоректно класиране и търся помощ за проверка на директорката на училището. Не става въпрос само за моето дете, има и други. Смятаме, че няма обективност в класирането на децата според обявените критерии на училището. Нямаме възможност на бърза връзка с директорката, а сроковета за записване на първокласниците са днес и утре. Призовавам всички родители с подобен проблем днес в 12,00 ч. в 31 СУЧЕМ, както и всички, които биха могли да помогнат. В РИО, София нямат никакво желание за проверка...При кого да търсим справедливост? Оставям телефон за връзка: 0887/004 733 - Райна Лазаркова. Благодаря предварително на всички, които биха могли да помогнат.

# 1
  • София
Вие в района на училището ли живеете?

# 2
Аз живея на гранична улица с района на училището и имам друго дете в това училище. Има фалишиви адресни регистрации на подадени заявления, но директорката нямало как да провери. Вече тече проверка от РИО - не зная дали да разчитаме на нея...Сега се върнах от срещата с нея и никак не съм доволна.

# 3
  • София
Знаете ли с колко точки влизат последните класирани деца? На страницата на училището има само имена, без точки. Защо ли така?

# 4
Това е проблемът - списъци без томчки, които директорката не искаше да ни предостави. Тя твърди, че 98 деца са в района на училището, който е доста малък...Всичко е лъжа. Не зная РИО какво ще направят.

# 5
  • София
интересно как ще проверят адресните регистрации на 100 деца, това ще им отнеме 1 седмица сигурно

# 6
Не зная дали някой ще има желание и интерес да го направи...А това ще изисква много, много време.

Общи условия

Активация на акаунт