INGLOT 1

• 72 910
  • 713
  •   1
Отговори
# 540
А има ли от тези червила в  бурканче http://www.inglotcosmetics.com/amc.lip.paint/products/140/348? Не съм ги заглеждала в магазина, а изведнъж реших, че искам да ги пробвам.

# 541
Да имат ги  - доста голям избор от цветове . bowuu

# 542
Чудесна новина! Благодаря!  bouquet

# 543
аз имам двечки от това дуо, това единственото което ми допадна  на марката и то много.

# 544
Каква е цената на тези червила?

# 545
Преди известно време си купих този фондьотен  на Инглот

И сега се чудя гримьорката в магазина него ли ми слага, какво ли. Това, че кожата ми има повехнал вид едно на ръка, но освен това нищо не покрива и като че ли е на петна. Може и проблемът да е базата от тестер на Инглот, която сложих, не знам. Ще го пробвам и веднъж без база, да видим...

# 546
  • в 1001-та нощ
Може би има разлика и в начина на нанасяне  Peace

# 547
  • Пловдив
Преди известно време си купих този фондьотен  на Инглот

И сега се чудя гримьорката в магазина него ли ми слага, какво ли. Това, че кожата ми има повехнал вид едно на ръка, но освен това нищо не покрива и като че ли е на петна. Може и проблемът да е базата от тестер на Инглот, която сложих, не знам. Ще го пробвам и веднъж без база, да видим...
Аз имам същия - този е за чувствителна и смесена кожа. Възможно ли е да не ти пасва заради типа кожа? newsm78 Иначе при мен, нанесен с четка, си има доста добра покривност, без петна... Пробвай да го нанесеш без база отдолу Peace

# 548
Кожата ми е точно смесена и чувствителна. Надявам се да е от базата.

Иначе сигурно има разлика в начина на нанасяне, но досега не ми се е случвало да не мога да постигна поносим резултат и сама.

# 549
  • Пловдив
Кожата ми е точно смесена и чувствителна. Надявам се да е от базата.

Иначе сигурно има разлика в начина на нанасяне, но досега не ми се е случвало да не мога да постигна поносим резултат и сама.
Сподели после когато го нанесеш без базата Hug
Понеже кожата ми е смесена към мазна, не слагам база, защото става претрупване (дневен крем, база, ФДТ, пудра, руж), което хем тежи на кожата, хем грима не се получава както трябва Peace

# 550
На мен ми се е случвало гримьорка да ми сложи коректор под очите на Chanel и да ми стои прекрасно, a aз като си слагах от този коректор, винаги се сбръчквах ужасно и се наложи да го изхвърля  Rolling Eyes
Начинът на нанасяне е много важен, но в никакъв случаи не искам да прехвърля вината на *Coraline*. Възможно е и проблемът да е в самия продукт - може да е стар, неправилно съхраняван, различна партида - всичко е възможно. Може и самата кожа да се е променила  Rolling Eyes

# 551
Възможно и не е подходяща четката, това е най реалната причина за "не естетически" лежащ продукт.

# 552
аз имам двечки от това дуо, това единственото което ми допадна  на марката и то много.

И аз много ги харесвам,взех си вчера 22 номер  Crazy

# 553
Аз пък не им обърнах внимание, жалко че чак сега влизам в темата, иначе щях да ги погледна и тях. Аз си взех 2 от тези
Скрит текст:

# 554
На Инглот им бях обърнала гръб, но една приятелка ме изкуши с новата единична палитра за руж и не издържах. Четката се оказа чудна за контуриране.

Общи условия

Активация на акаунт