INGLOT 1

• 72 912
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Имате ли някакви впечатления от  разтвора за почистване на четки на Инглот и на каква цена е? Благодаря. Heart Eyes
Не мога да се сетя цената, като че ли беше под 20лв (може би 16? newsm78 не искам да те подведа), но честно казано съм по-доволна от този на Изадора разликата поне за мен е очевидна. Даже си взех още едно шишенце резерва.  Peace

# 601
Благодаря за бързия отговор. Heart Eyes

# 602
Здравейте! Имате ли някакви впечатления от  разтвора за почистване на четки на Инглот и на каква цена е? Благодаря. Heart Eyes
Не мога да се сетя цената, като че ли беше под 20лв (може би 16? newsm78 не искам да те подведа), но честно казано съм по-доволна от този на Изадора разликата поне за мен е очевидна. Даже си взех още едно шишенце резерва.  Peace

Ако това е вярно, то тогава разтвора на Инглот трябва да е чиста вода  Crazy Аз въобще не съм впечатлена и от почистването на ИзаДора  Wink
Аз си бъркам домашен разтвор и той се справя много по-добре  Peace Да не говорим и колко по-евтино ми излиза. Ползвам шишенцето на ИзаДора.

# 603
  • Русе
Здравейте, някой знае ли дали има м-н на Inglot в Букурещ?

# 604
Момичета, харесах едно червило на Инглот като цвят. Не съм имала нищо на марката. Може ли някой да сподели впечатления за червилата им?

# 605
Разтворът на Мас е много хубав, към 17лв. е.

# 606
Няма как да се сдобия с него, понеже във Варна MAC нямат магазин и за това търся някаква алтернатива.

# 607
Скрит текст:
Ако това е вярно, то тогава разтвора на Инглот трябва да е чиста вода  Crazy Аз въобще не съм впечатлена и от почистването на ИзаДора  Wink
Аз си бъркам домашен разтвор и той се справя много по-добре  Peace Да не говорим и колко по-евтино ми излиза. Ползвам шишенцето на ИзаДора.
Аз също почиствам и с домашен разтвор, и той е най-добър. Но сравнени Изадора и Инглот при мен разликата я видях най-много при четките за фдт - с Инглот винаги оставаше малко, с Изадора са ми чисти четките  Peace Казвам моя опит. Аз лично бих си вземала само Изадора за по-експресно спасяване на положението. За качествено изчистване - домашен разтвор  Peace  Hug

# 608
  • София
Здравейте! От вчера и аз се запалих по Инглот и направо съм луднала по червилата им  Heart Eyes Харесх няколко цвята, но сега се чудя дали не се разтичат много?  Thinking Гледах тези двойните в този блог http://indianbeautycentral.blogspot.com/2011/05/inglot-lip-duo-l … p-paint-no15.html и двата цвята са се смесили  Shocked

# 609
И аз с две сенки Heart

# 610
Много готино изглеждат като комбинация Simple Smile

# 611
Изобщо не съм доволна от обслужването в Гранд Мол Варна. Отидох с нагласата да си взема мостра на фдт и в последствие да купя, а консултантката въобще не се и опита да ме консултира. Нямало мостри, да съм се намажела в магазина от шишенцето.. беше груба и незаинтересована от мен.. мразя такова обслужване! В крайна сметка си взех стария и изпитан Макс Фактор.

# 612
В Пловдив работят страхотно момичетата и винаги са били много на ниво.

# 613
Затова пък  в София са под нулата. А са гримирани като труженички. Магазина запада от ден на ден все повече. Peace

# 614
Жалко!
Не че продуктите са уникални, но имат хубави неща на достъпни цени!
После ще се чудят защо не върви бизнеса.

Общи условия

Активация на акаунт