INGLOT 1

• 71 646
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Затова пък  в София са под нулата. А са гримирани като труженички. Магазина запада от ден на ден все повече. Peace

Хмм... Аз преди време си взех един гланц от там. Отидох с много кеф, Сердика не ми е никак близо, 3 дни бях гледала суочове в интернет и си бях набелязала гланцове и сенки. Мислих си, че въпреки това, което съм харесала на снимки, ще мога да разчитам на професионално мнение, защото не съм съвсем сигурна кое ще е най-добре на тена ми, коса, очи... Не мога да кажа, че момичето беше грубо, аз и не обичам някой прекалено упорито да ми пробутва какво да е. Но бях толкова объркана от целия асортимент, светлината беше доста особена за да мога сама да преценя добре (не че при по-добра щях да се справя сама  Mr. Green), че си тръгнах с един гланц само, въпреки нагласата ми да се поглезя с няколко нещица. Мисля си, че за новак в грима, а може би не само, помощта предложена по възпитан и подходящ начин, може да свърши доста добра работа и за двете страни  Thinking

# 616
  • Бургас
Знаете ли колко струва палитрата за смесване на фдт-ни , цветове и т.н. ?  Praynig

# 617
10-тина лв. някъде май беше. Не си спомням точна цена вече, но е страшно хубава и върши много работа.

# 618
  • София
13,50 лв.

# 619
  • Бургас
Наистина е добра цената, сигурно ще взема , че ми писна да си ползвам ръката . Продуктът попива бързо т н. а и при грим на други хора не ми е удобно и все си търся подложка .
Много ви благодаря и на двете  Hug

# 620
Ще се родиш с тази палитра. Това с ръката не е работа, точно го казвах на обяд на една скъпа приятелка, съфорумка.

# 621
  • Бургас
От много време съм си я заплюла , но уви нямам път към техен магазин, а сега ща имам тази възможност. Това с ръката, после не мога да се измия като хората  Laughing , не е приятно определено .

# 622
Страхотен помощник е Heart Eyes особено за фдт, но и за смесване на пигменти или разни други неща
Аз преди си мажех фдт-на направо на тоалетката  Mr. Green на ръка само като гримирам други хора, ама не си е работа. С палитрата си става вече професионално и не се цапа никъде  Simple Smile

# 623
И в тази връзка - аз от няколко седмици използвам пластмасово капаче от пудра. Върши ми страхотна работа за кремообразни или течни продукти. То е леко вдлъбнато, тоест няма опасност от разливане на продукта, леко, удобно и компактно - с идеална големина за четките, мие се лесно, а и и почти всеки има нещо подобно под ръка. Така че това също е вариант Flutter

# 624
  • Бургас
и аз такова ползвах и други способия съм пробвала, но ми трябва по- голямо като площ .

# 625
аз използвам кутийка от компактна пудра с плоско метално легълце

# 626
Днес се заредих с тюркоазни цветове и съм много доволна

# 627
  • в 1001-та нощ
От много време съм си я заплюла , но уви нямам път към техен магазин, а сега ща имам тази възможност. Това с ръката, после не мога да се измия като хората  Laughing , не е приятно определено .

Дано да я има, защото, когато аз я потърсих - беше останала само една във Варна и я изпратиха насам Confused Дано са заредили, но не се очакваше тогава  Peace

И тук да споделя, че има нов страхотен молив цвят слонова кост, който е водоустойчив и чудесно стои на водната линия. Отваря окото, без да го кокори  Peace Цената беше 19.95 лв  Peace

Другия път, като ходя ще си взема  Peace

Има и нова спирала, заедно с продукта им за мигли. Цената беше 20 и няколко лева, изглеждаше добре, аз имам няколко неотваряни и си удържах любопитството. ползвали ли сте спирали на бранда?

Загледах и ружовете  Blush харесаха ми, но май ги срещам в размените - ако някой е ползвал - моля да сподели впечатления  Peace От тестер ми харесаха  Peace

# 628
Това за спиралите е интересно, защото моята е на свършване и се чудя каква да си купя  Crazy
И молива "слонова кост" ме заинтригува...
Аленка, голяма зарибителка си  Hug

# 629
  • в 1001-та нощ
Веси, ще ползвам талон за отстъпка, така, че ако решиш да се възползваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт