INGLOT 1

• 71 606
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
И да я няма палитрата за смесване , ще го преживея  Wink . Така или иначе ще търся черно червило(дано имат) и други неща да видя и да си ползвам талона за намаление , иначе ще замине .

# 631
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам един талон също.Ако някоя от вас го пожелае,ще го изпратя.

# 632
  • в 1001-та нощ
И да я няма палитрата за смесване , ще го преживея  Wink . Така или иначе ще търся черно червило(дано имат) и други неща да видя и да си ползвам талона за намаление , иначе ще замине .

Все пак, ако искаш - обади се - ако има да ти я запазят, че тук, като се заговори за нещо и току свършило Simple Smile Или ако я няма - може да я изтеглят от друго място и да те чака, когато отидеш  Blush

# 633
  • Бургас
Въпросът , че напоследък много ме се прецакват плановете и накрая може да се случи, че няма да я взема . Ще ме е яд не за друго. Обаче Аленка ще им пиша по информативно хем и за червилото да питам, че ми е поръчка .

# 634
  • София
От скоро имам Дюралайн, с любезната помощ на Алена  Hug   bouquet и сега започвам опити за цветни очни линии.
Въпросът ми е има ли значение първо да сложа от пигмента и отгоре от Дюралайн и да разбъркам или обратното или изобщо това няма значение?  newsm78

# 635
аз ги забърквам отделно докато станат като пастичка и тогава мажа с четка като гел очна линия

# 636
  • Бургас
и аз така процедирам като bubanka . Смесвам си до консистенция  на кашичка и след  това вече ползвам със съответната четка.

# 637
  • София
Благодаря за отговорите.   bouquet

# 638
  • София
Момичета, включвам се и аз с малко тъп въпрос.

Отскоро се зарибих по марката и то от един лак в кутията на Пинкс.
Не бях пробвала техни неща, пробвах и сенки и съм доста доволна.

Въпросът ми е относно лаковете им.
Този, който получих (и от който най-вероятно ще си взема отново) при нанасянето стои гланцирано. Аз обаче винаги пръскам с един изсушител и след това лакът се матира.
Имат ли такова свойство лаковете на Инглот, аз ли съм попаднала на такъв или нещо съм го унищожила с изсушителя?
Той обикновено придава допълнителен блясък и се учудих.

# 639
  • в 1001-та нощ
Не знам кой лак ти се е паднал, ползва ли топ лак?

Пробвай на един пръст само лак, без топ и без изсушител и виж как е  Peace

# 640
Имам техни лакове и си имат гланц независимо дали слагам топ лак отгоре.
Изсушители не използвам Peace

# 641
  • София
Хм, може да е от изсушителя. Обикновено той работи като топ лак и затова рядко ползвам. Ще пробвам без него другия път.

Мерси  Hug

# 642
  • Бургас
Взех си палитрата и съм доволна особено като видях, че към нея върви и "бъркалката"  Joy
Дори успях тази сутрин да я пробвам и върши чудна работа .

# 643
Взех си палитрата и съм доволна особено като видях, че към нея върви и "бъркалката"  Joy
Дори успях тази сутрин да я пробвам и върши чудна работа .

Каква е тази бъркалка, защото на мен не са ми давали  Sad

# 644
  • гр. София
И на мен не са ми давали бъркалка.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт