INGLOT 1

• 71 601
  • 713
  •   1
Отговори
# 645
Взех си палитрата и съм доволна особено като видях, че към нея върви и "бъркалката"  Joy
Дори успях тази сутрин да я пробвам и върши чудна работа .

Каква е тази бъркалка, защото на мен не са ми давали  Sad
И аз нямам. Peace

# 646
  • Бургас
Заедно ми ги дадоха като ми направи впечатление , че и на него си имаше бар код . И като комплект ми ги дадоха .

# 647
Аууу твоята има дупка....много исках точно тази, но моята е без  Confused Явно имат различни

Това е моята
Не че дупката играе някаква важна роля.... Simple Smile

# 648
  • Бургас
Това не е моя снимка и забравих да напиша и моята няма дупка , същата като твоята е. Исках да покажа шпатулката към нея .

# 649
Аз като за първи път разбрах за палитрата видях точно тази с дупката и очаквах да е такава. Но явно са по-стара партида.

# 650
  • София
Може да е просто нова колекция.

# 651
  • Бургас
Погледнато реално с дупката е по- удобна и готина . Преди рисувах и имах такава палитра с дупка ама отдавна я нямам , иначе щях нея да ползвам .
Но важното е , че ми върши чудна работа . Като влезнах в магазина им във Варна толкова цветове , направо се замаях и тогава разбрах колко много сенки имам. Защото само повтарях "такъв цвят имам" .  ooooh!  Crazy

# 652
  • София
Аз това много го мразя!
Да харесам нещо и то да го имам и него! Mr. Green
Хващам се особено при лаковете, че го правя и все се навивам, че не е точно този нюанс. Blush Flutter Flutter Flutter

# 653
И аз съм така  Simple Smile Не мога вече да си избера сенки от тях, защото всичко което в моите очи е готино вече го имам.
Така е като не пускат колекции  Mr. Green

# 654
  • Бургас
хахаха така е! Защо не пускат нови неща ,абе май пускат ама...
А пък има доста цветове , но не исках да трупам с подобни - липсва удоволствието от новото

# 655
Имат уж разни "колекции" но нещата не са нещо особено. Преди 2 години бяха пуснали много свежи  лимитирани ружове и си бях взела един много ярък неонов корал.

# 656
  • Бургас
Да именно , скука.
И пигментите им гледах имат интересни цветове , но аз си ползвам на Make up  studio три цвята и ми стигат .

# 657
  • Стара Загора
Момичета, искам да си направя палитра на Инглот, но помня за някои цветове и финиши, че не са много добри откъм пигментираност и трябва доста да се наслояват. Бихте ли ме насочили към конкретни номера, защото не ми се хвърлят пари на вятъра и да стоят в шкафа. Натрупала съм немалко сенки и няма смисъл да ми застояват.
   Имам нужда от следните цветове:
- матово шоколадово кафяво за сгъвката (може да е със сив подтон),
- матови (с фини частички) тюркоаз, розови и прасковени, коралови
- патладжанено шимър
- онова прословуто бяло злато ooooh!
- светло злато, да е поносимо за дневен грим
- тъмно матово лилаво (може да има леки частички) за опушване

Може и нещо тъмнозелено, но отново мат за сгъвката (имам от водните на Кико, но то е шимър и ми се ще друг финиш).
Мисля все пак като отида на място да си нося четка и база, за да пробвам, но за ориентир се нуждая от помощ. Crazy

Благодаря.  bouquet

# 658
Ивче, ето:

Матово кафяво: matte 329 матови кафяви имат супер много така че лесно ще харесаш нюанс
бялото злато е amc 26
коралово с частички DS 470
розово с частички DS 488
супер готин матов корал: matte 361
тюркоазено с частички: DS 473 и AMC 24
патладжанено лилаво със сатенен ефект: Pearl 446

други хубави златни: AMC 08, AMC 11, AMC 34
тъмно горско зелено: Pearl 418

# 659
  • Стара Загора
Ивче, ето:

Матово кафяво: matte 329 матови кафяви имат супер много така че лесно ще харесаш нюанс
бялото злато е amc 26
коралово с частички DS 470
розово с частички DS 488
супер готин матов корал: matte 361
тюркоазено с частички: DS 473 и AMC 24
патладжанено лилаво със сатенен ефект: Pearl 446

други хубави златни: AMC 08, AMC 11, AMC 34
тъмно горско зелено: Pearl 418

newsm20
Много благодаря. Записвам си.
Единствено розовото ми идва по-светло, отколкото искам да е. Ако се сетиш за нещо по-наситено, драсни. Embarassed А от тюркоазените втория отпада, че имам подобен цвят и ми се губи на очите сякаш. Доста светъл ми е и той. Ярък и наситен към синята гама искам. Първият би трябвало да ми стои добре. Blush
Всички останали ми харесаха много. Hug

Общи условия

Активация на акаунт