Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 7

• 122 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Tам през Атлантическия океан
За жените и перлите, според далайламистиката

Отива ученик при Далай Лама и го пита:
- Учителю, каква е разликата между жените и перлите?
- Ще медитирам върху това – отвърнал Далай Лама – ела след 3 дни за отговор.
След три дни отива ученикът и Далай Лама му казва:
- Разликата между жените и перлите е тази, ученико, че перлите се нижат от две страни, и отпред, и отзад, а жените само отпред!
- Но, учителю, аз съм чувал, че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад!
- Това, ученико, не са жени – това са перли!

Mr. Green

# 196
  • До морето
- Какъв е този шум, Джеймс?
- Гей парад, милорд!
- Какво искат, Джеймс?
- Еднополова любов, милорд!
- Някой забранява ли им, Джеймс?
- Не, милорд!
- Тогава защо вдигат този шум, Джеймс?
- Еми, педераси, милорд!

Joy Joy Joy

Късен лондонски следобед, лорд Джон чете вестник, пуши пура и пие уиски. Изведнъж се чува трополене, вратата се отваря с трясък и запъхтяният иконом започва да крещи:
- Наводнени сме, наводнени сме, Лондон е залят, Темза прелива, бързо милорд, да се спасяваме!!!!
Лорд Джон вдига поглед от вестника, обръща се към иконома и с рязък тон му казва:
- Джеймс, що са поведение е това? Какъв е този грубиянски изказ, моля те влез пак и ми кажи това, което си решил по подобаващия начин!
Икономът бързо излиза и влиза през вратата и съобщава с все по- паникьосан глас:
- Прощавайте сър, но Темза е преляла и трябва веднага да се евакуираме, иначе рискуваме да се издавим!!!
Лордът бавно сгъва вестника, сваля очилата си и с укорителен тон казва на икономът:
- Джеймс, наистина не мога да повярвам, че човек като теб би могъл да говори и да се сдържи така в присъствието на един лорд! Бъди така добър и ми съобщи новината с уважението, което заслужавам!!!
Икономът свел глава излязъл от стаята, затворил врата. Няколко секунди по- късно се чуло кратко почукване и леко покашляне. Вратата бавно се отворила, икономът влязъл наперено, направил реверанс и с тържествен глас обявил:
- Милорд, моля приветствайте лейди Темза!!!!
 Joy Joy Joy

# 197
  • на североизток от Рая

Песимистът спи винаги с нож под възглавницата.
Оптимисът също - току-виж дошъл някой с торта .

# 198
Простотия, ама...
Скрит текст:

Душата иска романтика, а гъзът - приключение!  Peace

Скрит текст:

Военни

·         Имате на разположение 5 минути... Остават ви още 4 мин. и 99 сек.

·         Може да нема ред, ама требе да се спазва.

·         Представете си, че сте насред полето и изведнъж зад ъгъла излиза танк. Какво ще направите?

·         Гората се счита за непроходима за танкове, ако дебелината на дърветата е три пъти по-голяма от теглото на танка...

·         Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин...

·         Копай от мен до другото дърво... Смееш се, а? Тогава ще копаеш от оградата до обяд!!!

·         Гледам там – нищо. Гледам тук – нищо. Пак там гледам – пак нищо... Абе като се замисля, тука има нещо...

Коментаторски

·         На стадиона в Благоевград дъжд от голове... "Пирин" вече води с един на нула!

·         Много хубав удар – за съжаление нито силен, нито точен.

·         Пас ниско по тревата и Лечков спира на гърди...

·         Както знаете, мачът започна 0:0...

Мъже и жени

·         Мъжете са като тоалетните. Или са заети, или насрани.

·         Времето е пари, парите са жени, а жените са загубено време!

·         Мъжете правят пари, но парите не правят мъже.

·         Успял е този мъж, който изкарва повече пари, отколкото жена му успява да изхарчи. Успяла е тази жена, която е намерила този мъж.

·         И най-железните мъже имат кожени топки!

·         В любовният триъгълник винаги един от ъглите е тъп.

·         Пред умната жена си сваляш шапката, пред красивата – гащите...

·         Не пожелавай жената на ближния... освен ако тя не те пожелае.

·         Колкото по-малко обичаш жена си, толкова по здрави ще ти пораснат рогата.

Надписи

·         Хемороидите са големи гъзари! (надпис на 23-и блок в Студентски град –  София)

·         Отровата действа бавно и продължително. Мишките умират от вътрешни кръвоизливи, без да се мъчат. (надпис на отрова за мишки)

·         За хора с бъдеще, дрехи с минало. (надпис над магазин за дрехи втора употреба)

Училищни

·         Какво се хилиш като наръпана от мамут кисела краставичка?!

·         Браво бе! Вие много учите! Вчера влизам в едната стая – двама четат, двама спят, влизам после в другата – точно обратното.

·         Как е правилно да се пише "юни" или "юли"?

·         Има отсъстващи – виждам ги!

·         Ако Йовков беше жив, щеше да се обърне в гроба.

·         Ей, момчета, толкова години не ме научихте да работя на компютър, поне на принтер ме научете! (директорка на техникум по електротехника)

·         Георги, моето момче, гледай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните! (учител по биология)

·         Вече станахте големи мъже – особено момчетата!

·         Рамбо Силек (второкласник)

·         Толкова ми е трудно да си изразя мислите... особено като ги нямам.

·         Ще ви изгоня всичките и ще работя с останалите!

·         Деца, моля стойте малко по-далеч от компютрите, че нали знаете какви вируси има...

·         Правата е като глупостта – няма нито начало, нито край. (учителка по математика)

·         Една камила може да върви по 30-40 часа на ден. (ученик)

·         От азота се прави амоняк, а от фосфора ъъъъ... фосфорняк. (ученик)

·         Раздели дъската на четири равни части, избери си най-голямата и пиши в нея! (учителка по математика)

·         И Аспарух извадил меча си, забил го между краката си и казал: "Тук ще бъде България" (учителка по история)

·         Ако това е изомер на пропана, аз съм изомер на Мадона. (учителка по химия)

·         B Tурция жените ходят облечени като нинджи. (ученик)

·         Клептоманията е способност да намериш нещо, преди някой да го е загубил. (учителка по литература)

·         Вероятно лирическият герой е гей, тъй като при толкова самодиви пита "..кажи ми, сестро, де е Караджата". (из ученическо съчинение за Хаджи Димитър)

·         Тази болест причинява не само смърт, но и води до пълно ослепяване. (учителка по биология)

·         Най-лошото, което може да се случи на 2 точки, е да не лежат на една права. (учителка по математика)

·         Дон Кихот бил 50 годишен младеж с плешив кон. (из класна работа по литература)

·         Какво?! Къде си бил? В тоалетната? Абе вие още малко и на театър ще почнете да ходите...

·         Ученици, мен не ме интересува униформата, а какво има под нея. (директор на училище)

·         Преводът е като жената – ако е хубав, не е верен, а ако е верен – не е хубав. (учител по английски)

·         Единственото нещо, което трябва да запомните за пружиниращото махало, са две неща... (учител по физика)

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 20:06 от nela_66

# 199

Песимистът спи винаги с нож под възглавницата.
Оптимисът също - току-виж дошъл някой с торта .

Joy

Минал един оптимист през гробище и възкликнал "Я, колко много плюсчета!"  Simple Smile

# 200
  • в 1001-та нощ
Българин ентусиаст решил да си направи космически кораб. Събрал съседите пред блока, купил бира и казал:
- Браво! Дотук много добре!

Mr. Green

Mr. Green

Двама седят край пътя на две щайги и кротко си пият. По едно време в съседната нива каца летяща чиния, от там излиза зелено човече и, както си му е ред, се представя:
- Добър ден. аз съм зелено човече. идвам с мир.

Двамата се споглеждат и единият казва на другия:
- Сипи на зеленото човече! Ха наздраве!

...И то, горкото, няма как - пие, все пак трябва да осъществява контакт. И отново:
- Добър ден. Аз съм зелено човече.
- Сипи на зеленото човече!

и т.н.

По едно време то не издържало и казва:
- Ама вижте какво, вие май не разбирате. Аз съм марсианец. Идвам от марс.
- Опааа... Спри да сипваш на зеленото човече!

# 201
Мъж се прибира от работа, насреща жена му тича разтревожена и вика:
- Скъпи, ужас! Мама я ужили един скорпион.
- Как така един? В кутийката бяха четири!

# 202
  • Шотландия
Мъж в командировка праща SMS на жена си: "И все пак обичам само теб!" В отговор получава: "Засега и ти си най-добрият."

# 203
Скрит текст:
Върви си дъртия Хасан и гледа насреща му хилаво цигане се клатушка с 50 килограмова торба цимент под мишница...
- Тури го на рамо! - посъветвал дружелюбно Хасан.
- Го тура на майка ти в п@тката, Рамо ми е брат!
Извънредни новини:
Днес в района на Фукушима неочаквано настъпи ядрена есен. Птиците пожълтяха, а дърветата отлетяха на юг...

# 204
  • Пловдив
Жена избира ламиниран паркет:
-Трябва ми нещо практично и здраво за детската стая.
-Колко деца имате?
-6.
-Препоръчвам ви да я асфалтирате

# 205
  • Бургас
Жена избира ламиниран паркет:
-Трябва ми нещо практично и здраво за детската стая.
-Колко деца имате?
-6.
-Препоръчвам ви да я асфалтирате

То това не е виц,а самата истина. Laughing

# 206
Върви си Червената Шапчица из гората. Изведнъж от храстите се показва главата на Вълка.
- Къде отиваш? При баба ти ли?
- Да.
- В кошницата носиш питка ли?
- Да.
- А във вестник ли е завита?
- Да.
- Я ми дай вестника...

# 207
  • Карлово
Тогава шапчицата го попитала:
-Кумчо Вълчо, защо са ти толкова големи очите?
А той отговорил:
- Не виждаш ли, че с@ръ, ма?

# 208

Върви си Червената Шапчица из гората. Изведнъж от храстите се показва главата на Вълка.
- Къде отиваш? При баба ти ли?
- Да.
- В кошницата носиш питка ли?
- Да.
- А във вестник ли е завита?
- Да.
- Я ми дай вестника...

Този виц дъщеря ми го разказваше когато беше около 3-годишна - всички залягахме от смях...  Joy

И като сте почнали темата...  Wink

Червената Шапчица:
- Кумчо Вълчо, какво правиш в храстите?
Вълкът отговаря, напъвайки се:
- Ъъъъ... ббберем ти цветяяяя...

# 209
Група монахини работили на полето. Започнало да се смрачава и те тръгнали към манастира. Една монахиня вървяла бавно и изостанала доста от групата, когато внезапно зад едно дърво изскочил едър селянин.
- Ха сега, сама монахиня, на сред полето....познай какво ще ти се случи?
- Ще викам, рекла монахинята.
- Хм, то само това трябва сега, да се развика, па да се разчуе, че съм изнасилил монахиня. Я по- добре да я оставя да си върви.
- Добре, върви си тогава, щом ще викаш.
- Ех, то моя глас един глас.... ама хайде.

Из разговор между две мутри:
- Тиква, вчера се пързалях с водни ски!
- И как беше?
- Абе в началото, когато бях до брега - беше добре. После, като влязох навътре стана много кофти.
- Що бе?
- Ами не стигат щеките до дъното...

Докторе, не мога да спя спокойно. По цяла нощ сънувам плъхове как играят футбол.
- Изпийте това лекарство и ще ви мине.
- А може ли да го изпия вдругиден?
- Да, но защо?
- Утре е финалният им мач...

Общи условия

Активация на акаунт