Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 7

• 121 705
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Приближавам към паркинга и не вярвам на очите си - младо момиче сипва масло в двигателя. Приближавам се още и... не, всичко е наред, сипва го при течността за чистачките...

Новини:
Вчера са се блъснали москвич и БМВ седма серия. Шофьорът на москвича се е отървал с лека продажба на апартамента.

# 451
Приближавам към паркинга и не вярвам на очите си - младо момиче сипва масло в двигателя. Приближавам се още и... не, всичко е наред, сипва го при течността за чистачките...

Новини:
Вчера са се блъснали москвич и БМВ седма серия. Шофьорът на москвича се е отървал с лека продажба на апартамента.

hahaha И двата са много яки  Joy

# 452
  • на правилното място, в точното време
Обява в mobile.bg. Всъщност това е допълнителна информация за колата, дадена под обявата:

"ВАЖНО-прочети . . . Нов-внос Италия. Закупена е от град Априлия(вилна зона на Рим). Няма зима няма ръжда. Редовни документи. --ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА АВТОМОБИЛИ ЗАКУПЕНИ САМО ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА-Колата е в невероятно техническо състояние. Без никакви удари и пребоядисванки разни. Не е напудрена или полирвана натурално състояние. САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ. Всички екстри за модела. Климатроника работи както и всички системи по колата чисто нови гуми Пирели. А как върви и как вози - като Мерцедес. УНИКАТ. . . . Думи нямам да опиша изживяването с това ЦЛК. Само да разкажа една случка. Идва колата в БГ и един приятел като я вида полудя. Дай вика едно кръгче да направя моли ми се цял ден викам му ок. слагам едни номера и потегляме до едно близко село по магистралата. Както си караше нормално и взе че даде рязко газ получи се светлинен тунел ушите ми заглъхнаха поглеждам към колегата няма го хващам аз волана и гледам онзи на задната седалка викам му кво става бре искам казва да се возя като куфар в багажника без чувства ми каза той. Както и да е озаптихме звяра. Бре чувам аз някакво пиукане в багажника отварям гледам 6 пиленца излюпени. А аз като тръгнахме сложих 6 яйца от магазина че пазарувах. Сигурно от високата скорост са се излюпили. Взимам ги аз и се прибирам гледам жената с 15 години по млада. Питам я аз кво става бре а тя ми вика. . . и аз бях в мерцедеса. . . . . ЧУДЕСА ПРИЯТЕЛИ ЧУДЕСА. . После водихме колегата да му леят куршум(беше се уплашил). Гледа жената и му казва: много си млад за да си ветеран от войната мерник излиза. А не бе бабо мерцедес кара бре казвам и аз. Умолявам клиентите не карали такава кола да предупредят. Съдействие на клиента за регистрация. . . И да се знае аз не продавам цена а разкошна кола. Разрешени са всякакви тестове. We speak English and Russian."  Joy

И самата обява:http://www.mobile.bg/11344511719075751

# 453
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох целия офис се хилим като репи на тая обява

# 454
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Спукахме се от смях с тази обява  Joy

# 455
  • о`майна лунна нощ е
Тюх, значи!  Crossing Arms

# 456
  • на североизток от Рая

hahahaкукуригуууу

УмрЕх от смях.  Joy

# 457
Али и Хасан били големи приятели, но Али много харесвал Айшето, пък и тя него. Решили един ден да напият Хасан и да свършат едно-друго.Така и направили, ама Хасан разбрал и само се престорил на пиян. Казал, че отива да си легне.Отиват след малко Айшето и Алито - гледат Хасан спи.
Да, ама Айшето няма вяра и отскубнала един косъм от задника му за всеки случай. Алито и той, Хасан се поразмърдал и те решили да опитат по още един път.
Скубали косми и двамата. Хасан не изтърпял и казал:
- Ако ше се чукате, чукайте се, моя гъз да не е маргаритка - спи, не спи,спи, не спи...

# 458
Тази обява за Мерцедеса ми я пратиха и на мен вчера, много се смях!
Според мен на този трябва да му отредят някаква специална премия на наградите ФАРА! Peace Laughing

Също така ми напомни на тази обява от форума за търсене на квартири на НБУ.
Този сладур учи "Реклама", така че ФАРА му е в кърпа вързана един ден, сигурна съм. Laughing

Цитат
Здравейте, казвам се Дарин и ще бъда първа година "Реклама". Търся си съквартирант за предпочитане момче, но, не изключвам варианта и за момиче. Квартирата и намирането й оставта моя отговорност, като приоритет е да бъде сравнително близо да НБУ, с невисок наем и приятна за живеене. Имам добри предложения - между 200 и 250 лв. (т.е, по 100-125 лв. на човек) в близките до Овча Купел квартали като Павлово и Красно село. Приемете долните изисквания хумористично или не, но, всяко от тях е съвсем истинско:

- да бъде интелигентен, свестен и комуникативен. Това изключва спортисти (с много малки изключения), бекове, "луди купонджии", пияници и т.н.
- да не слуша чалга. Предполагам, че това се подразбира от горното.
- да бъде първа година студент, също като мен.
- да има добри хигиенни навици и да не разчита да бъда чистачка, готвачка и гувернантка.
- ако иска да организира партита, да не го прави без съгласуване с мен.
- да не разчита на финансова подкрепа от моя страна
- да няма навика да използва чужди вещи и, най-вече, компютри
- да не е социопат
- да не се кефи на Ребека Блек
- да не е мързелив, за да не ми влияе зле
- да няма против свирене на електрическа китара, разбира се, с приемлива сила на звука
- да е подреден и да не се дразни на хора с мания за подреждане (като мен)

Хубаво би било да:
- е запознат с уебкултурата
- да е поне малко гийк
- да не е Linux човек
- да не се дразни от Apple продукти и да не ме нарича сектант
- да се интересува от фотография
- да обича да води философски, политически и икономически разговори
- да не е твърде месояден
- да не обича да гледа спортове
- да не обича да гледа телевизия като цяло
- да обича да се разхожда сред природата
- да обича животните
- да е оптимист и да не мрънка
- да не е фен на благотворителността
- представата му за хубаво изживяване да не е "Ари на кафье", "Ари на дискутека" или "Ари да свалями унез к*****ьи".
- да слуша в най-добрия случай индистриъл, агротек, метъл, дъбстеп и хардкор техно или поне рок, хеви метъл или електронна музика.
- да не спи до-късно (няма проблем, но ще се буди, защото аз ставам рано)
- да няма против устройването на малко и портативно фото/видеостудио в квартирата - няколко софтбокса, малка предметна палатка и статив. Трябва ми за работата ми, заема малко място.

Аз съм неконфликтна личност, малко съм педантичен, особено циничен, не съм хипстър, но може да си създадете грешно първо впечатление, изнервям се сравнително лесно. Лесно е да се справите с това - просто можем да помълчим в такива моменти и всеки да продължи с работата си. Обичам да готвя и обичам хората, на които съм сготвил, да се почувстват добре. Имам PlayStation 3 и, стига да си купите още един контролер, ще се радвам да поиграем.
Работя за две от най-големите технологични медии в България (HiComm и Download.BG) и пиша материали за други (БГТтако, от тази есен и в-к "Новинар") което е времеемко и имам нужда от време, в което да не си говорим или, ако си говорим, да е с по няколко думи и за конкретни неща.
Обичам да изработвам модели на стари кораби и самолети и съм стряскащо раздразнителен, ако някой реши да ме занимава с нещо друго през това време. Не пия алкохол, но имам някои вредни навици. Заемам много изходи на разклонителя и консумирам голяма част от Интернет бендуита. Рядко решавам да стоя и да не правя нищо. Ако обаче реша да правя нищо, нищото може да продължи с часове.

Ако отговаряте на поне малка част от тези изисквания и сте прочели обявата до края, без да си кажете "Д*ба злия изрод" или "Е****и смотаяка", пишете ми на deezel.dude(at)gmail.com. Ако не ползвате имейл, не се притеснявайте - надали сте подходящ. Моите профили във Facebook и Twitter.

http://forum.nbu.bg/index.php?showtopic=8177&view=findpost&p=185550

# 459
Симпатяга  Mr. Green

# 460
  • I want it all and I want it now.
Така е написал обявата ,че се чудя съквартирант или съпруг си търси.  Mr. Green

# 461
  • Варна
Ето ви още една обява за кола http://www.cars.bg/u769650
Аз не можах да я прочета...

# 462
  • Балчик
Стига сте спамили с тия глупави обяви, дайте вицове.

# 463
  • на североизток от Рая
 Аз проооочетох обявата. Трудно, ама успях.

Момчил е дал всичко от себе си. Само дето не ми стана интересен.

# 464

Дарин кефи. Сериозно. И е право момчето, в частта Изисквания. Чак бих му писала, ама съм му кака (освен ако обявата не е осем-деветгодишна) и не си търся съквартирант/съпруг.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт