Холандска тема - 40

• 46 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, търся ренде - порцеланово/стъклено. Да сте срещали някъде, че в България си имах, но майка ми го е счупила като ми го носи

Ей сега рових за кехлибарен гердан, намерих едни много хубави и на прилична цена в ибея, но чааак сега разбрах, че не били за дъвчене, а само се носели, е няма да се престраша, а пък и през нощта. Така че ще търся  онова на VSM

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 16:31 от shanel1982

# 676
Калинка,  Laughing
Офф, и на мен все ми е студено, та гледам моите да ги свиквам на хладно.
Резултата - все им е топло. Из къщи са си боси и голи, водата винаги им е гореща.
Ама така по-добре...

Не съм виждала стъклено ренде...май.

# 677
Шанел, чувала съм само за керамична пила за нокти  Laughing .
А бе в бебешките водата е топла, но тези за плуване дължини бррр. Но пък сравнено с Германия са студени. Ние ходим по-често в Германия и там като се разкисна 2 часа в бебешкия и направо сърцебиене получавам. 
hahaha Но на моето дребното проблема е да влезе, после цял ден не излиза. И аз кисна с нея.
Asialein, май само в дълбоките басейни е задължително да имаш флипери ако не може да плуваш, а за бебета винаги. Или някакъв пояс.
Мила, и моите са все боси и все им е топло. Аз зимата съм или с термо или с вълнени чорапи.  hahaha
Маги, да безмислено е прането, ама не можах да мина без него.

# 678
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Asialein, май само в дълбоките басейни е задължително да имаш флипери ако не може да плуваш, а за бебета винаги. Или някакъв пояс.

ние не ходим в онези 30см. локви, ами влизаме с него в басейна за неплуващи, т.е. около 1.40 е дълбоко. той иска да си плува, в Германия е с едни специални надуваеми на ръцете и сам може да си плува, или ние го придържаме. ама този пояс не му хареса... Whistling

Мопси, ние ходим на басейни с мин. вода, които са посещаване от пенсионери - те са най-топли... сигурно там холандците са сваряват  hahaha

и аз се опитвам да не го разнежвам, ама като гледам другите деца как са облечни и все си мисля, че пак е с малко дрехи... Thinking

# 679
asyalein, точно тези надуваемите неща за ръцете са задължителни за неплуващи. Обикновено ако нямаш, те пращат да си наемеш. Все пак си в Холандия, трябва да се радваш, че са ти дали пояс без пари.  Joy  Wink
О аз съм голям фен на немски пенсионерски минерални басейни. ходя редовно да си кисна кокаляците на един курорт близо до нас. След това тукашните винаги ми се струват ледено студени.
Дадоха рапорта на Софи, ама те били 3 за учебната година  Crazy , аз не знаех естествено.  Embarassed

# 680
Здравейте,
Извинявайте, че нахълтвам така... интересувам се от тенис турнира през февруари в Ротердам и търся от къде мога да поръчам билети. Намерих някакъв сайт, обаче там продават само за отделните мачове, а аз искам пропуск за целия турнир. Може ли да ми кажете сайт за билети за събития?
Благодаря и приятен ден

# 681
  • Nederland
М@я,ето това е официалния сайт на турнира - http://www.abnamrowtt.com/tickets
Има такива passe - partout  пропуски за целия турнир срещу 295 Евро.
Но се резервират по телефона или на касите на Ahoy

Passepartout and wheelchair/supervisors places are only available through telephone +31 (0)10-293 38 11 and at the Box Office in Ahoy.

# 682
Много благодаря! Цената е много различна. Ще видим какво ще ми кажат по телефона.

# 683
Здравейте, момичета!   bye

Мопси, това с уикенда да го бях осъзнала по- рано тогава, ама аз- чисто луда, ей. Написах го тук и след 30 мин. бях в консултбюрото на детска консултация. Хората ме гледат странно, какъв ти петък, какъв ти уикенд? Умрях си от срам.  smile3555

Toni_NL, още веднъж: благодаря ти за всичко!  Hug Можеш да пращаш сладки в колетче, аз скоро пратих разни вкусотийки за двете сладурчета на моя приятелка в България. Нищо няма да ти върнат.

Milla Elaine, никога не се е бавил мой колет повече от 7 дни, без значение дали съм го пратила до България, или го получавам от там. Дано всичко е наред. Ако си пазиш разписката, можеш да провериш дали е доставен.

shanel1982, за зъбките взех същото VSM Chamodent druppels, което Leprechaun`s mommy е препоръчала. Давам му от капките вече 3 дни и сякаш има ефект. Да мине седмица и ще мога да бъда категорична. От ДК ми го препоръчаха също.

Сега му е времето пак да ви пожелая приятен уикенд  Joy

# 684
Не си я пазя разписката, дали ще мога в пощата да получа някаква отново?
Има ли смисъл да ходя до там. Колета още не е получен. Много, ама много ме е яд. #Cussing out

# 685
  • La casa de Mickey Mouse
Momicheta vlizam s byrz vypros trqbva mi nqkoi koito da mi donese bagaj ot Varna do tuk daite ideq kym kogo da se obyrna

# 686
  • Там,където се събуждам щастлива.
Във ФБ има няколко групи за БГ живеещи тук. Там съм виждала обяви за микробуси, които пътуват с багаж.

# 687
Milla Elaine, мисля, че няма как да получиш нова разписка, защото принципно пакета се тегли и издава една бележка на момента. Но ако я пазеше, тази хартийка има номер, по който можеш да провериш. Бяха ме предупредили, че нещата стигайки до България, понякога са отворени или мистериозно изчезнали, това е и причината да пращам всичко с приоритет. Миналата седмица направих изключение и сега, като чета какво се случва на теб, започвам да се притеснявам и аз.

Mini Mouse, запазила съм си 2 обяви, явно съм ги копирала отнякъде, но все още не съм пробвала дали функционират и как. Ще ти ги напиша тук:

Предлагам експресен превоз на пътници, багажи и други до посочен адрес в Белгия, Холандия и Германия. Пътува се с луксозни автомобили - Мерцедес Вито и Мерцедес Виано. Автоплатформа. Доставка на автомобили по заявка.
тел: 00359 889 528 117, 00359 878 528 117, 0031 644 571 663, 0032 485 567 104

Спедиторската ни фирма предлага транспорт на цели и групажни товари от и за всяка точка на Европа. Цените ни са оптимално конкурентни,а предлаганата услуга извършваме коректно и в срок с договорените условия.
наши координати: тел/факс: 0887668276;0887287804, e-mail:silviyatodorova@gmail.com, "ALFA"ООД-Транспорт и спедиция

# 688
 Milla Elaine, предлагам да не се ядосваш за колета. Ще го получат твоите хора.
 Аз редовно изпращам колети от България, за Делфт и винаги са ми пристигали за 4-5 дни.
Последния колет сина ми го получи вчера, на 12я ден. Явно понякога става забавяне по трасето.

# 689
Дано...Но моя вече се бави 3 седмици. Много е.
Пфу, да му се не види. Имам да изпращам още един, ама ме е страх сега.

Общи условия

Активация на акаунт