Холандска тема - 40

• 46 500
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Ааа, какви са тези екстри, чета и се чеша, поне при нас би било по лесно, нула номер и хайде с начале. Мопси ако имаш от къде да вземеш газ и мас мисля беше, това ми е спомен от едно време, но трябва да питам точно комбинацията как е  и какво още включва.

# 661
Ей, мопси, много гадно Tired

Газ, мас и оцет, обаче аз имам доста неприятни спомени от тая комбинация.
Миришеше и щипеше ужасно.

Ако ни налазят въшки бих заложила на аптекарските мазила или остригала наследниците до кожа  Whistling

# 662
Бах, Мопси, въшки....
И аз бих заложила на това, което е в аптеките.
От газ, оцет и пр. ще миришете на километри. Нищо че косата е лъскава после, хехе.

# 663
Уф и аз се разчесах веднага ...много ми е  Sickот това.Ама кога ли и нас ще докопат  #2gunfireАз още лятото се снабдих с лосиона,като разбрах че комшийчетата пламнали,ама ни се размина тогава  Crazy
Тони ,браво  Hugдръж фронта с диетата.Като се видим януари съвсем ще си се стопила  Peace
И до нас има страхотни баклави и кадаифи,ей ама къде ме подсетихте сега за тях.Колкото по нсближава ваканцията толкоз по ми се грухти #2gunfire...и все сладко мам.. му #2gunfire

# 664
  • Там,където се събуждам щастлива.
Да ви препоръчам гребена за въшки. Много работа върши.

Лосионът "Prioderm" е също много добър.
http://www.topdrogist.nl/Prioderm/Prioderm-lotion-0-5/product_26 … 7MCFbMbtAodCCcAvA

# 665
Гребена наистина върши чудеса, обаче тоя лосион Приодерм (аз взех безвредния с диметикон) за нищо не става. Вместо 15 минути, Софи стоя 1.30 .Нямаше нито една умряла гадина. Само дето по лесно се разресва косата. На мен съседката ми даде един гребен Nisska, на чието упътване пише, косата да се облее с вода с разтворена сода бикарбонат и така да се реше. Изчистихме я де. Но утре пак ще има пощене. Преди малко вече нищо не намирах.
Никски, на мен ми иде да я мина с машинката.
Имало някаква газ, която не миришела. Мисля като крайна мярка да остане тази рецепта.
Има много препарати, които всъщност са вредни като тези съдържащи malathion, което е инсектицид.
Тони, кога ти приклчва диетата.

# 666
  • Nederland
Мопси, след 1 месец! Wink Тъкмо преди празниците. Grinning
Ау много гадно с тези въшки, Sad
Дано се справите и без тежката артилерия газ - мас- оцет.
И аз имам неприятен спомен от детството с нея. Но не исках в никакъв случай да се разделя с дългата си коса.

Да попитам нещо - възможно ли е изпращането на храни по пощата до България? Имам предвид нещо дребно шоколоадово и строопвафелс. Аз попитах в един от пунктовете на пост.нл и ми казаха, че по принцип няма ограничения, но те не са сигурни какво е забранено за получаване в БГ. И по тази логика може от България да върнат пратката обратно.
Някоя от вас дали е изпращала?

Приятна вечер на всички! Hug

# 667
Майка ми ме мажеше с някакъв лосин за всеки случай, помня миришеше много хубаво, щом е имало такова нещо някога, то и сега може би има разни превантивни средства, но не знам колко са вредни или не.

# 668
Тони аз миналата година изпращах разни неща за Коледа до БГ включително и някакви коледни бонбони.
ПОлучиха си ги, няма проблем.

# 669
Тони, миналата година нямаше.За тази не знам, имало разни промени в бг митническа наредба. Майка ми пращаше чат пат цигари, но от 2 месеца били забранени. За хр. продулти не знам да има промени. И аз ще пращам строопвафъсл и каас  Laughing и ще се поинтересувам.  Peace
Браво на теб за диетата! Аз ще се мотивирам още 1 месец.
Ами пръскам я с един спрей, който действа 6 часа.Но някои дни е по-дълго на училище. Миналата седмица обявиха, че класа е чист и на сега моето въшляса.

# 670
Малиии, Мопси не ми говори за въшки.   Mr. Green и ние миналата година за първи път, като теб изпрах цялата къща и ме обявиха за луда  Laughing защото нЕмало смисъл от упражнението. Аз мазах някакъв лосион, но трябваше да стои 12 часа. Умори ги след втория път, а малкия мина под машинката макар и да не беше ясно има или няма, защото в неговата коса тоя гребен не влиза.

За зъбките опитахте ли хомеопатичните на VSM Chamodent druppels? При нас само те имаха ефект. Наскоро излезе последния кътник и сам си ги търси като го заболи. Тия с лидокаина не се престраших да пробвам.

Нашите рапорти ще са февруари, а лятната ваканция нали я въртят през няколко години за районите. Това лято ние ще сме късно ваканционни. Много ми е странно така. Аз си предпочитам юли.

# 671
Момичета, колко време отнема получаването на колета.
Преди вече две седмици изпратих един до София и още не е пристигнал.
Ще се спукам от яд, ако нещо се прецака.  Tired

Маги, помня как отряза хубавата коса.
Аз на Нико и заради въшки май няма да посмея да я махна, хехе.

Оф, не знам за диети, ама за първи път направих шоколадови трюфели.
Калории не ми... Сега в неделя ще си правим хай ти, ама в домашни условия.
Около 10 жени сме и всеки ще носи нещо. Просто не ми се мисли.
Очаквайте кулинарен репортаж на фейса, хаха.

# 672
Мила моите са пристигали между 5-10 дни. За колко ще стигне, струва ми се, че има значение в кой ден го пускам. Колкото по-близо е до петъка, толкова повече се бави. Може и да си внушавам  Mr. Green
Е, бях се паникьосала  Mr. Green сега поузрях последната година и по-малко глупости правя.  Whistling
Видяхме ги твоите труфели, миам-миам. Изглеждаха великолепно и съм сигурна, че освен страшно калорични са били и ужасно вкусни. Как не ми се удават такива кулинарии, ей!

# 673
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

http://www.zwembad-subtropisch.nl/subtropisch-zwembad/zwembad-su … noord-holland.htm
  Но 30 градуса няма да намериш. Това за холандците е чай.  Laughing

права се оказа  Whistling
вчера бяхме в Hoorn и водата ми се видя студена  Blush
тук винаги ли дават пояс?  Thinking ние нямахме и веднага ни дадаха един и казаха да сложим бебето в него, ама той не беше във възторг,че не можеше да пляска с ръце и го махнах...  Whistling

# 674
  • Там,където се събуждам щастлива.
За бебетата не знам за пояс, но нещо смешно. Отивам един ден в нашия басейни и ме виждат, че не мога да плувам и не ми разрешиха да вляза по-навътре от кръста. А там само дечица на 4-5 години.  Blush

Аз въобще не съм благодарна на майка ми, че ме е свикнала на много топла вода. Сега всичко ми се вижда студено.  Tired

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 15:11 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт