Днес оценките видяхме, много скоро ще извикаме УСПЯХМЕ!!! СЕДМОКЛАСНИЦИ, напред!

• 57 823
  • 812
  •   1
Отговори
# 600
нещо и аз не разбрах какво иска да каже zvezdes? Но определено ще има объркване с 1АЕГ.

# 601
  • Sofia, Bulgaria
Ако е важно, че детето иска да учи АЕ + ФЕ като втори, какво правим, пишем първа английска, и тръпнем дали ще му стигне бала за ФЕ или ще попадне в НЕ ... не го разбирам това. Вероятно втория език е по желание и не би трябвало да има връзка с бала

# 602
Кое не разбра Ала-Бала? Кое не е ясно?

Не е само Ала-Бала и аз не разбрах какво искаш да кажеш - може би заради многоточията, които накъсват мисълта ти на части, които сами по себе си нямат смисъл, ето виж какво си написала и се опитай да го редактираш, защото в този вид единствените ти пълни изречения са второто и предпоследното, но те пък кого ли вълнуват Peace

Дами здравейте! За първи път пиша, но се изумявам на някои постове.  Какво му е трудното за 1 АЕГ? Елементарно е. Малко помислете и ..... Естествено, че ако има 300 желаещи за АЕ/НЕ, 289 за АЕ/ ИЕ и бала на кандидатстващите за АЕ/НЕ е по висок от бала на .... АЕ/ИЕ......... не знам притеснени ли сте или просто не мислите.

Съжалявам, че пиша (за първи път ми е, а предполага, че и за последен), но се изумявам как родители с претенции пишат такива ГЛУПОСТИ.

Аз съм родител, не съм от РИО нито от МОМН...

# 603
Извинявам се, че писах. Мен никой не ме "гони" eine in Rente gegangene Nixe . Ясно е като бял ден. Квалификации.. не ви давам. Опитах се да ви дам пример с тези 300, 298 и т.н. Съжалявам ако съм обидил някой (не ми е било цел). Но според мен е...

# 604
  • София
Момичета, докато чакате статистиката от МОН, да ви запитам нещо. Моля ви за мнения за Емилия Никова от Междучасие, преподава БЕЛ. Между нея и Кирил Тодоров кого да избера?

# 605
  • Варна
Ако е важно, че детето иска да учи АЕ + ФЕ като втори, какво правим, пишем първа английска, и тръпнем дали ще му стигне бала за ФЕ или ще попадне в НЕ ... не го разбирам това. Вероятно втория език е по желание и не би трябвало да има връзка с бала

Ако за детето е от изключителна важност вторият език да е точно определен и никой друг, то следва да запише като първо желание 1ЕГ само ако е сигурно, че балът му е в първите 30 за момчетата или момичетата (ако толкова са квотите за момчета/момичета в две паралелки). Това важи само в случай, че  вторият език е решаващ за избора между 1 и 2 ЕГ.

Някой да погледне как са били минималните балове по паралелки миналата година в 1ЕГ за да се ориентираме как се подреждат желанията приблизително.

# 606
  • София-Младост
ДОбре нека друг се обади в 1АЕГ и да пита, щом смятате че не съм задала правилно въпроса. Жената каза, че втория език се пише в заявлението. Следобяд ще ходя до школата, там също ще попитам учителките и след 15-ти на масто в "гнездото" ще се дорзбере вероятно.
Паралеките са им уточнени 2 с немски, 2с френски, 2 с испански и 1 с руски. Изобщо няма начин според мен да класират децата и чак тогава да питат ти какво искаш да учиш?

# 607
Току що се свързах с Първа АЕГ, пом. директора ми обясни, че на сайта е с грешка. Човека каза, че в гнездата са спуснати за  всяка паралелка - код. Пишете, ми казва, само тези, които искате.
Надявам се да съм била полезна.

# 608
  • гр. София
Преди малко звънях в 1 АЕГ. Вдигна един мноооого нелюбезен господин, който се опитваше да ме затвори няколко пъти  #Crazy. Каза цитирам "изхвърлете всички справочници и тем подобни, където сте чели това нещо" - става въпрос за това, че от тази година гимназията е с един код и после става разпределението за втори език. "Няма такова нещо"  Shocked. Аз останах като гръмната. В заявлението се пишело И втория език. Относно профилиращите предмети те се избирали после - в 9/10 клас, като който първо избере химия като трети профилиращ, после задължително четвърти профилиращ е биологията; който е с БЕЛ - история и география,...........Опитах да обясня, че в утвърдения план-прием за 2012/2013 АГ е с една позиция, но........продължаваше да твърди, че се посочва и втория ЧЕ.  #2gunfire Незнам какво да кажа!!! Моля някой друг да звънне и да попита! Звънях на телефона на пом. - директор!  ooooh!

# 609
Здравейте !!!
Преди две години и ние бяхме във вашето положение, а сега накъде.......
Поздравления и успехи на всички дечица!!!!!
Нека ги приемат там, където най, най - много желаят!
Ето тук намерих :http://marica.bg/show.php?id=83779

# 610
  • София-Младост
Е мисля, че това е достатъчно...на трима човека обадили се ни отговориха, че вторият език се пише Simple Smile ЗА 1 АЕГ

# 611
Който е от Варна - в 4 ЕГ нещата са като в 1-ва ЕГ - София. Втори ЧЕ - по избор.

# 612
  • Варна
Току що се свързах с Първа АЕГ, пом. директора ми обясни, че на сайта е с грешка. Човека каза, че в гнездата са спуснати за  всяка паралелка - код. Пишете, ми казва, само тези, които искате.
Надявам се да съм била полезна.

ах, какви са сладури. Една малка "грешчица" в сайта, нищо сериозно, нали? И никой не може да я коригира тази грешка, ако е такава де (щото може и пом.директора да не знае какви са кодовете в гнездата). Че и се сърдят като им звънят.  Mr. Green

# 613
  • София по рождение
 smile3501, Велина!

Най-накрая някаква яснота. А, тоя помощник-директор вместо да се нервира, да вземе да си оправи сайта. Ние не сме му виновни...и искат да идем при тях после...тъпаци.

# 614
  • София
Днес сина ми ходи с баба си да си види работата по БЕЛ /тя е учител по БЕЛ/. Жената се  разтреперила като видяла как е оценяван преразказа. Заедно с проверителката, която била там са изчели внимателно преразказа. Имало един куп подчертани места и сложени въпросителни незнайно за какво и то само от втория проверител. Колежката и през цялото време повтаряла, не знам това защо е подчертано, не знам защо са му взели толкова точки. Ощетен е с 4-5точки. Субективизма си каза думата. Тая дето е проверявала е направо за убиване  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт