Седем часа разлика сезон 2: Голямата игра продължава... - тема 13

• 56 457
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
Има ли някъде линк към трейлъра?

# 676
# 677
  • Варна
И аз тук в очакване на новия сезон! Чета ви с интерес! Hug

# 678
Никой не изказва предложения за заглавие на новата тема, а тя вече чука на вратата Rolling Eyes.

Всички харесахме оформлението на daniela.qnkova на настоящата тема. И тъй като досега никой не изяви желание да се заеме, предлагам отново да й гласуваме доверие  Peace.
Стига да приеме, разбира се. Надяваме се... Praynig

# 679
simpatikonia, Благодаря за признанието! Нямам много свободно време напоследък, затова се надявах някой друг да подготви новата тема, примерно Teddy_ l4 , тъй като има готови прекрасни колажи и клипчета . Но , ако тя  не може и няма други желаещи, ще се заема с това.
 Аз пък харесах твоето предложение за заглавие на новата  тема "Любов и война в трети сезон на "Седем часа разлика". Така че,ако всички са съгласни , нека това да е! Peace

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 21:19 от daniela.qnkova

# 680
Съгласен съм за името на темата, но нека пуснем и една анкета с заглавие Кое действие ще се развие първо в третия сезон на седем часа разлика...

# 681
Съгласен съм за името на темата, но нека пуснем и една анкета с заглавие Кое действие ще се развие първо в третия сезон на седем часа разлика...

Предложението не е лошо. Подкрепям с две ръце! Peace Peace

Анкетата ще пораздвижи темата и ще ни помогне да влезем във форма преди началото на сезона. Да се пусне анкета не е проблем - убедена съм, че daniela.qnkova ще я качи веднага щом я подготвим. Ще трябва обаче да формулираме възможните отговори - предполагаем ход на действието, разкриване на загадки, влизане на нови персонажи и т.н.

Така че давайте свежи предложения! Предвид многото сюжетни линии в сериала, предлагам да заложим възможност за гласуване с няколко отговора - например два или три. Така пак ще можем да отчетем кое действие ще събере най-много точки. Laughing 

Да си дадем малко време за размисъл и да действаме!  Hug

# 682
# 683

hrisi171, благодарим ти за новото промо! Много обичам включванията ти, защото винаги носят хубави емоции.
Продължавай все така! Hug

Доста неща подсказват вече за хода на действието, та си мисля, че анкетата става почти безпредметна. Laughing

Достатъчно ми беше да видя победоносното излизане на Таня от Съдебната палата и киселата физиономия на Милото, за да преценя ситуацията  Laughing... Е, възникват ми и някои въпроси - като например подписала ли е Таня въпросните показания срещу Милото или не? Щото и Иванов зад нея не изглеждаше много доволен. Но става ясно, че по-късно двамата са се разбрали, как точно и при какви условия - ще разберем Laughing Важното е, че те отново са в тандем и то Heart Eyes. Във всеки случай войната между тях, ако въобще е имало такава, ще завърши с подписване на мирен договор. Виждаме ги да разговарят доста ведро и задушевно. Явно целувката от първото промо наистина не е била само сън... Това ме радва, разбира се. Hug

Притесняват ме само две неща: насоченият пистолет на Таня (към кого newsm78 - Милото, Коцев, друг някой?) ... и разговорът между Коцев и Пол в Америка. Разговорът ми се стори делови и приятелски... Чудя се кога най-после Пол ще научи какво е причинил Коцев на детето му? Ще се окаже, че добрият, стар Кирил Коцев не е това, за което се представя и Пол ще бъде шокиран Shocked. Не бих могла да предвидя реакцията му, но ще бъде страшно.  Thinking

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 21:45 от simpatikonia

# 684
Извинете че не съм ви чела, но да запитам, от къде мога да си дръпна последния сезон, че му изтървах края, а искам да го изгледам преди новия сезон.

# 685
Ех, че хубави новини! Hug
Една седмица се отдадох на почивка от всякакви онлайн занимания и... ето ти приятна изненада! Щом пуснаха вече два трейлъра, и то едновременно с тези на другите сериали, значи не очаквам забавяне, а се настройвам по първоначалния план за втората половина на септември.

Трейлърите са толкова наситени, че на първо гледане абсолютно нищо не разбрах Simple Smile На стоп-кадър се виждат малко по-ясно Simple Smile По спорните въпроси - и на мен ми се струва, че Коцев целува секретарката на Пол. Нея я подозирам от много отдавна - още съвсем в началото даваха как Боян я оглежда, как се намъква ни в клин, ни в ръкав, а особено като взе да съветва Пол да не ходи в България, че била престъпна държава, съвсем съмнителна стана. Отделно, че българският акцент в английския й е толкова ужасен, че  може и да е умишлено търсено.
Това, което ме озадачи и мен е, че Пол и Коцев видимо разговарят много делово и приятелски. Възможно ли е пък и Пол да не е чак толкова чист, за колкото ни го представиха до момента? newsm78 Също така, действието май се развива в офиса на Пол в Ню Йорк - Пол едва ли ще се задържи дълго в България при това положение.

Човекът, който следи Таня, и според мен е Христов - това беше единственото, което успях да разбера от първо гледане - и стойката му, и въобще видът му е на Христов. Пък и е съвсем логично да е той.

Коцев нещо много безнаказано се вихри из всички кадри на промотата, а Милото и Таня ми изглеждат във война....

Ще гледам пак, да асимилирам, за да дам идеи за анкетата Simple Smile

Интересно решение е да включат бащата на Слав и Миро, любопитна съм каква ще бъде ролята му в действието.

# 686
Lulu25,  завръщането ти на линия е поредната добра новина за днес.  Peace Сезонът на отпуските е вече към края си и дойде време за преброяване на всички пилци - глухари, керкенези и разни други гугутъци hahaha.

Появиха се на екран и нашите любими птици. Струва ми се, че на Милото му се очертава доста сложен сезон newsm78. Тази война май ще му коства много. За разлика от него, Таня ще се радва на някои нови/стари придобивки Wink(сигурна съм, че ме разбирате какво искам да кажа). Това ми се струва справедливо, защото в предишния сезон тя беше доста ощетена от към хубави емоции. Както и да е, трейлърите ни обещават много розови моменти в трети сезон. Hug

# 687
Както и да е, трейлърите ни обещават много розови моменти в трети сезон. Hug

Тези кадри ги разгледах с особено внимание Simple Smile Добре са ги замаскирали иначе - на първото промо Таня е с някаква особена прическа, в първия момент се запитах с кого се целува Иванов. На второто пък само на стоп кадър може да се разбера към кого е насочена чаровната усмивка на Таня.  Heart Eyes
Това може само да ме радва. Не очаквам от сценаристите да оставят отношенията им скучни и статични, но щом ни показват тези кадри, а и извеждат темата в анонсите, поне за едно сме сигурни - няма да ги оставят в небитието, като през втори сезон и ще компенсират дългите ни очаквания. Тъй като и промотата като правило не покриват повече от първите няколко епизода, по всяка вероятност това стопляне на отношенията им няма да е много проточено във времето (както и първоначално бях предположила Simple Smile ), а по всяка вероятност след него ще се завърти нова интрига, която да държи интереса ни Simple Smile

Милото е определено много развихрен. Битката със Симеон е доста сериозна, напълно е възможно той да му разбива носа - от това, което сме видяли до момента, все още обаче не можем да разберем какво толкова може да предизвика подобен ръкопашен бой (за да се впусне Милото сам да го бие, то сигурно го е засегнал изключително лично).  От кадъра пред Съдебната палата ми се струва, че Таня му е обявила война, макар и после да ги виждаме да разговарят отново.  Дали за нея е подготвил тази змия? newsm78
А сцената на Таня с пистолета ми изглежда като сън. Не че тя няма към кого да насочи пистолет....

Боян го няма никакъв в промотата. Не че няма и други отсъстващи, но ако за нещо вярвам на жълтините от между сезоните, то е за това, че ще убият Боян Sad Даже ми се струва, че един от кадрите в промото, където Таня говори по телефона, научава точно новините за него. Ама никак не ми се иска... Sad Силно се надявам да го обяват просто за изчезнал...

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 23:50 от Lulu25

# 688
Пуснаха вече и анонси за "Седем часа" с актьорите.
И... успях да изпусна вече този с Ваня ЦветковаSad

Оказва се, че хубавите емоции са само за бдителните!  Rolling Eyes
Сега сън не ме хваща като знам какво мога да изпусна hahaha

# 689
След интервюто с Любен Дилов по БТВ вече съм съвсем спокойна, че до края на септември и нашия любим сериал ще бъде в ефир.
Цитат
Тези кадри ги разгледах с особено внимание  Добре са ги замаскирали иначе - на първото промо Таня е с някаква особена прическа, в първия момент се запитах с кого се целува Иванов. На второто пък само на стоп кадър може да се разбера към кого е насочена чаровната усмивка на Таня. 
Това може само да ме радва. Не очаквам от сценаристите да оставят отношенията им скучни и статични, но щом ни показват тези кадри, а и извеждат темата в анонсите, поне за едно сме сигурни - няма да ги оставят в небитието, като през втори сезон и ще компенсират дългите ни очаквания. Тъй като и промотата като правило не покриват повече от първите няколко епизода, по всяка вероятност това стопляне на отношенията им няма да е много проточено във времето (както и първоначално бях предположила  ), а по всяка вероятност след него ще се завърти нова интрига, която да държи интереса ни
Аз пък имам усещането, че кадрите от второто промо, тези на които Таня се усмихва на Иван са преди целувката от първото промо. Може и да се лъжа, ама ми се струва че тази усмивка на Таня не е съвсем искрена. По - скоро играе театър по време на разпита, който Иванов и спретва. Не мисля, че ще му прости толкова лесно, след всичко което и наговори в последния епизод на втори сезон. Времето ще покаже дали съм права. За мен лично ще е по - готино ако му понатрие носа, преди да се сдобрят.
Нещо друго ми направи впечатление. Освен едно излизане от Съдебната палата, никъде в промотата или в анонсите не се споменава Таня да е арестувана. Явно много бързо ще се разбере, че тя няма нищо общо. Прави ми впечатление също така че никъде не виждам Распутин.

Общи условия

Активация на акаунт