Седем часа разлика сезон 2: Голямата игра продължава... - тема 13

• 56 465
  • 714
  •   1
Отговори
# 690
След интервюто с Любен Дилов по БТВ вече съм съвсем спокойна, че до края на септември и нашия любим сериал ще бъде в ефир.

Peace Да, дали ще е на 16-ти, 23-ти или 30-ти, не е от такова голямо значение. Мисля си, че ще запазят обичайното време за излъчване - неделя. Всичко върви по реда си и наистина можем да сме спокойни. Hug

taxidy, не мисля, че Таня е неискрена в усмивките си. По всичко личи, че между тях двамата вече се е състоял онзи откровен разговор, който очакваме още от втори сезон. Във всеки случай виждаме, че дистанцията между двамата вече е стопена. Хубавата новина е, че това вероятно ще стане в самото начало на сезона, т.е. няма да чакаме твърде дълго. Може би историята с Мая отново ще ги сближи...  Е, разбира се никога не е късно нещата около тях отново опасно да се изострят. hahaha Повод винаги може да се намери Laughing. Да си призная и аз исках Таня малко да го поизмъчи преди сдобряването, ама... и така е добре Laughing. Да не дърпаме дявола за опашката!

# 691
Распутин Любен Дилов спомена, че още в началото на сезона ще разкрие голяма част от картите си. Иначе не ми липсва, че го няма в промото Simple Smile

За Таня и Иван и на мен ми изглежда, че кадърът от второто промо предшества кадъра от първото. (Или поне в този кадър така блажено са се излегнали на дивана, че просто няма как да не е предшестван от доста други, които да доведат до него Grinning). И аз като simpatikonia обаче не мисля, че тя му играе театри. Доколкото успях да видя, са прекалено близо един до друг, за да може това да се случва по време на разпит Simple Smile DА и доколкото виждам, тя се е облегнала на едно бяло диванче, каквото не сме виждали в прокуратурата Simple Smile Действително съм много любопитна как ще измислят сдобряването им. Таня определено има за какво да му се сърди, а от негова страна също основният проблем не е решен - той продължава да има дълбоки "професионални различия" с Таня, които макар и да не са чак толкова дълбоки, колкото си ги представяше във втори сезон, все пак съществуват. Интересно ми е дали първо Иванов ще разбере истината и тогава ще се обърне към Таня, или ще го направи, въпреки че продължава да я смята за виновна за цялото зло на света.
А дали ще се поизмъчат преди да се сдобрят - отношенията, в които ги остави края на втори сезон, бяха доста тежки. И аз не очаквам да плеснат с ръце и да се награбят, но да видим какво е решението на сценаристите Simple Smile

За ареста на Таня - на второ гледане, излизането й от Съдебната палата не е чак толкова победоносно. Тя излиза с високо вдигната глава, но по-скоро ми се струва, че излиза под гаранция, а над нея тегне тежко обвинение. Някакси няма триумфиращ вид, макар и да излиза с достойнство. Някъде пишеше, че Иванов е бил "принуден да я арестува" - това ме навежда на мисълта, че обяснението за финалната сцена не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. И вероятно ще се потвърди тезата, че Коцев е организирал всичко чрез Христов, а Иванов е бил оставен просто без избор в тази ситуация.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 19:17 от Lulu25

# 692
Цитат
DА и доколкото виждам, тя се е облегнала на едно бяло диванче, каквото не сме виждали в прокуратурата  Действително съм много любопитна как ще измислят сдобряването им. Таня определено има за какво да му се сърди, а от негова страна също основният проблем не е решен - той продължава да има дълбоки "професионални различия" с Таня, които макар и да не са чак толкова дълбоки, колкото си ги представяше във втори сезон, все пак съществуват. Интересно ми е дали първо Иванов ще разбере истината и тогава ще се обърне към Таня, или ще го направи, въпреки че продължава да я смята за виновна за цялото зло на света.
А дали ще се поизмъчат преди да се сдобрят - отношенията, в които ги остави края на втори сезон, бяха доста тежки. И аз не очаквам да плеснат с ръце и да се награбят, но да видим какво е решението на сценаристите

Lulu25 бялото диванче и аз реших, че е това от дома на Таня, но цвета на стената, който се вижда на заден фон, не ми се връзва с интериора в апартамента и, та затова се зачудих. Иначе, и аз чакам с нетърпение сдобряването им и ми е много интересно как са го решили сценаристите. Трябва малко да ги поизмъчат, за да е по - интересно и не твърде розово. А и никаква не е гаранцията, че част от кадрите, които ни показват в промотата не са от края на сезона.

# 693
Накара ме да се загледам Simple Smile Права си, че цветът на стената повече прилича на жълто-зелените стени в прокуратурата, отколкото на интериора в апартамента на Таня.
Кой знае, може пък и Иванов да се е сдобил с дом през трети сезон и да я покани у тях? hahaha
Където и да са, на мен ми се струва искрена усмивката й. Друг е въпросът, че ако спазят линиите досега, би трябвало Иванов да държи силен коз с обвинение срещу нея и през всичкото време да се чудим дали тя му прави мили очи, за да се спаси от законовото обвинение или от любов Simple Smile

# 694
За Таня и Иван ... И аз ... не мисля, че тя му играе театри.

Таня много внимава с Иванов. И никога не му казва цялата истина...
Сигурна съм, че това ще продължи и занапред. Колкото и да й се иска да бъде откровена, тя ще предпочете да се скарат, отколкото да го подложи на излишен риск. Рано или късно Иванов ще разбере защо тя постъпва така... Е, малко откровеност от време на време не е излишна, защото поддържа доверието. Всъщност промото показва, че са направили крачка в тая посока Peace.

Действително съм много любопитна как ще измислят сдобряването им.

Това определено ще бъде интересно...  Laughing

Общата сцена показва, че са успели да възстановят доверието помежду си. Друг е въпросът как. newsm78 Според мен Таня е намерила начин да му обясни всичко, а той е разбрал причината за ходовете й с Милото и ... ревността му се е изпарила. При всички случаи обаче Таня е оставила нещо в резерв, за да има материал за следващо скарване  hahaha (има и четвърти сезон все пак Naughty).

Lulu25, съмненията ти относно действията на Таня са донякъде основателни. Знаем, че тя никога не прави нищо случайно. Искрено ли го прави или от интерес, този въпрос стои винаги, при всичките й постъпки. Ако не е така, това просто няма да е нашата Таня Laughing.  Това я прави интересна като жена - загадъчна и непредвидима, способна  да обича и същевременно да не изневерява на себе си. Това малко жени го умеят. А на Милото и Иванов не им остава друго, освен да я следват като кученца - винаги на крачка след нея.

Лично аз съм готова да се обзаложа, че Таня не е подписала онези показания.  Peace Любопитно ми е как при това положение е успяла  да се помири с Иванов.  При него и номера с късата пола не минава hahaha Трябва да му е дала нещо в замяна на показанията, да е обещала нещо друго, също така примамливо...newsm78 Предстои да разберем.

А колкото до интериора у Таня... Може промяната да има съвсем логично обяснение. Например Роки да е продължил с боядисването и да се е прехвърлил от стаята на Мая и в хола... Още повече двамата с нея бяха инсценирали пожар и сигурно са поопушили стените. А и холът на Таня е любимо място за срещите на Таня и Иван, съмнявам се сценаристите да пренесат тези любопитни моменти на друго място... Laughing  

# 695
Цитат
Кой знае, може пък и Иванов да се е сдобил с дом през трети сезон и да я покани у тях?
Където и да са, на мен ми се струва искрена усмивката й. Друг е въпросът, че ако спазят линиите досега, би трябвало Иванов да държи силен коз с обвинение срещу нея и през всичкото време да се чудим дали тя му прави мили очи, за да се спаси от законовото обвинение или от любов

За дома на Иванов не ми беше минавало през ум, идеята е интересна:). Колкото до милите очи, почти всички сцени между тях, особено в началото, оставят такива съмнения.
Гледах сцените от второто промо на кадри във ФБ и на един от кадрите Таня е направила поглед който много ми напомня на онзи поглед, който беше направила в прокуратурата като го питаше " Питаш ме като Прокурор или като мъж, мъж който ревнува.........

Цитат
Лично аз съм готова да се обзаложа, че Таня не е подписала онези показания.   Любопитно ми е как при това положение е успяла  да се помири с Иванов.  При него и номера с късата пола не минава  Трябва да му е дала нещо в замяна на показанията, да е обещала нещо друго, също така примамливо... Предстои да разберем.
Simple Smile Явно наистина номера с късата пола върви пред всички други, само не пред Иванов. Със или без къса пола обаче, сме свидетели как му влияе Таня и как губи увереността си и нахъсаността си в нейно присъствие. По красноречиво от това май няма накъде............

# 696
Таня е направила поглед който много ми напомня на онзи поглед, който беше направила в прокуратурата като го питаше " Питаш ме като Прокурор или като мъж, мъж който ревнува...

Това ме подсеща, че винаги съм се чудила на това защо Иванов ревнува Таня от МилотоRolling Eyes
За мен това е най-неоправданата ревност... Най-малкото защото чувствата на Милото по посока на Таня в целия сериал са доста неубедителни. Освен приятелство и лоялност на основата на общи спомени, друго между тях не мога да допусна да има. А и Милото, ако наистина ревнуваше Таня от Иванов, досега да е разменил местата на северното и южното полукълбо ... А то,  ревността му досега успя да намери изражение само в  едното "тъп тъпкач" hahaha
Това е повече от неубедително, поне за мен!

# 697
Simpatikonia, Милото, поне за мен, е гороя с най- непроменените чувства. Той все още
вярва на Стоева. Милото трябва да се убеди и тогава предприема действия. Затова
беше организирания разговор в халето, при завръщането на Стоева. Аз вярвам, че
той ревнува Стоева от Иванов. Фактът, че няма друга жена до себе си, е много пока-
зателен. Ако не обичаше Стоева, щеше да има постоянна партньорка до себе си.
Е, Таня Стоева заслужава овации. Тя е незаменима. Дами, вземете пример от нея! Wink
А Иванов се дразнеше от близостта на Стоева с Милото, защото не би получил заветните
показания. Таня Стоева даде показанията, но не ги подписа. Интересен ще ми е трети
сезон. Дано го пуснат в края на септември и пак да си бъде във вариант два часа серии.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 11:19 от lulu7

# 698
нядявам се и да пуснат повторение на 2 сезон преди това, че някой неща ми убягват - доста време мина все пак

# 699
http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos/video/1942588256-Sedem_c … se_zavrashta.html
И второто промо е тук. Кой е този дето Таня подритва?

# 700
Струва ми се, че е Коцев. Много хубаво промо.

# 701

Май е Милото

# 702
Момичета, засичали ли сте промотата из ютуб, търся, но нищо не намирам? В чужбина съм и останалите сайтове не ми зареждат  Rolling Eyes .

# 703
  • Ню Йорк

Преди малко го гледах по бтв, струва ми се, че е Милото.

# 704
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: hrisi171 в Пон., 03 Септ. 2012, 15:16
Цитат на: galia_mi в Пон., 03 Септ. 2012, 14:47
http://www.btv.bg/seriali/7chasa/videos/video/1942588256-Sedem_c … se_zavrashta.html
И второто промо е тук. Кой е този дето Таня подритва?

Определено е Милото визуално. Пък и не вярвам Таня да се появи с тази бяла къса пола на Коцев, по - скоро би се появила с пистолет, в този смисъл последната сцена от промото ми се вижда по - реална. С късата пола по - скоро се опитва да постигне нещо пред Милото-то.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт