Целулит - 3 тема

• 90 113
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
няма проблем, дори е хубаво - за да не се задържат течности  Peace

НО антицелулитните масажи са напълно противопоказни, защото могат да провокират вътрешни кръвоизливи в областта на матката и т.н.

отн. масажните средства - първо е хубаво да е масло - например студено пресовано и второ терствай първо някъде - да не излезе алергия  Peace

избягвай минералните масла, например - опитай със зехтин - екстра върджин  Peace има и масажни масла за бременни  Peace

# 586
тоест вендузите отпадат или просто да са много леки масажите  newsm78  Hug Hug

# 587
  • в 1001-та нощ
вендузите може, не отпадат, но да не ходиш на масажи при масажист - класическият антицелулитен масаж е малко като бой и шамаросване - имах предвид да не ходиш на такива процедури, масажите с вендузи у дома - няма проблем  Peace

# 588
Много ти благодаря за информацията и отделеното време! Помогна ми много:*

# 589
  • в 1001-та нощ
Лека бременност и прекрасен финал  Peace

# 590
Лека бременност и прекрасен финал  Peace

Благодаря ти, мила!! Hug

# 591
Аз переодично се отчитам ... Simple Smile продължавам с вендузите, упорита съм.
Мисля да включа и ръчни масажи, поне за следващите няколко месеца ... някой да ме посъветва за добър масажист в Пловдив  Praynig

# 592
Записвам се да ви следя със запитването от къде в Пловдив мога да закупя вендузи? Simple Smile

# 593
  • в 1001-та нощ
виж сайта на магазини самоздрав - къде имат магазин, същи в санитарни магазини  Peace

# 594
# 595
Кажете отзиви за този антицелулитен серум Наистина ли има резултат?  newsm50

# 596
Момичета,аз искам да се похваля относно целулита. Лятото ползвах затоплящия серум на Eveline , нанасях го с масажни движения ,а веднага след това си правех 10тина минути масаж със силиконова вендуза,а вечер си правех масажи с вендузата за 20тина минути но с маслото на Икаров антицелулитното и мога да кажа че имаше огромен ефект. През това време ходех и на фитнес и до като тренирам си увивах бедрата с найлоново фолио..за 2 месеца така почти изчезна. Обаче явно е много важно постигнеш ли този ефект да го поддържаш,защото аз спрях фитнеса и мазането и сега отново е на лице.. От вчера започнах пак същия режим и този път ще си спазвам указанията-то и на опаковката от серума пише,след постигане на ефекта да се прави пак профилактика с мазането. Успех в борбата на всички!  Hug

# 597
  • в 1001-та нощ
Поздравления за резултатите  Peace много правилно заключение и е хубаво, че бързичко си стигнала до него  Blush

# 598
Може ли да ви попитам от къде мога да си купя силиконови вендузи? Confused

# 599
  • в 1001-та нощ
магазини самоздрав - имат и сайт и магазини по градовете  Peace има и в някои санитарни магазини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт