Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви техники за масаж, процедури, масла и козметични продукти сте използвали за борба с целулита и какви са били резултатите?
Какви са най-ефективните методи за намаляване на целулита, освен упражнения и диета?
Кое е по-добро за намаляване на целулита: бягане или каране на колело на открито?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви техники за масаж, процедури, масла и козметични продукти сте използвали за борба с целулита и какви са били резултатите?
Форумът предлага различни методи за борба с целулита, включително ръчни масажи, вендюзи, кавитация, LPG, Velashape, Body Shape, Spinning и антицелулитни кремове и гелове. Успехът на тези методи може да варира в зависимост от вида на целулита, наличието на задържани течности и фиброзни структури и други фактори.
-
Какви са най-ефективните методи за намаляване на целулита, освен упражнения и диета?
-
Кое е по-добро за намаляване на целулита: бягане или каране на колело на открито?
-
Има ли лечение за целулит?
-
Съвместимо ли е плуването с антицелулитни масажи?
В този салон съм ходила по препоръка на дерматоложката ми, и то един път, така че нямам кой знае какви впечатления..дотук оставам с впечатление, че кавитацията не е много за предпочитане, май ръчните масажи са най-резултатни, но все пак си мисля, че е хубаво и някакъв апарат да се включи, затова сега проучвам подходящата комбинация. Ако някой има впечатления моля споделете
Веднъж четох в списание Коса и красота,че особено следобяд кожата е абсолютно неподатлива на каквато и да е козметика
Така че относно целулита мажете се най много вечер,през нощта се разграждат мазнините и не яжте след 20ч
. Масажът ми го започват от коляното на горе . 
По принцип разграждането/синтезирането на мазнини в нашето тяло е най0интензивно през нощта.Затова е удачно на първо място вечер да не се прекалява с храната,най-добре е да се приемат висококачествени белтъчини-например 150гр.извара,вечерята трябва да е лека,аз лично предпочитам плодове по избор
Ако си купиш лосион п/в целулит и на него пише да се нанася сутрин и вечер-направи го,но имай едно на ум,че вечер не трябва да го пропускаш,защото тогава ефекта е най-голям
Ами виж ми снимката и кажи според теб има ли ефект?Аз мисля че има,просто вечер непременно се намажи и направи един добър масаж-колкото можеш
Ефект ще ИМА