Целулит - 3 тема

• 90 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
 Аз пък си взех на Нивея- good bye cellulit- serum. Сега виждам, че няма добри отзиви за него и препоръчвате други продукти...Нищо ще го измажа..

# 76
Здравейте, изчетох всичко дотук. Аз съм слаба, корема ми е стегнат, но имам целулит по бедрата и дупето, видим...Варненки, дайте отзиви, моля, за http://explosion.bg/promotsii - някой има ли впечатления от този апарат BODY THERM? Мисля да си правя тези процедури в съчетание със спорт - аеробика или така популярната зумба. Ползвала съм досега само мазила - Дева се сещам, но беше одавна, резултат не бих казала, че има, но определено само с мазило не става Simple Smile В този салон съм ходила по препоръка на дерматоложката ми, и то един път, така че нямам кой знае какви впечатления..дотук оставам с впечатление, че кавитацията не е много за предпочитане, май ръчните масажи са най-резултатни, но все пак си мисля, че е хубаво и някакъв апарат да се включи, затова сега проучвам подходящата комбинация. Ако някой има впечатления моля споделете Simple Smile

# 77
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Имам възможност и желание да карам колело, маршрута ми е около 20 км, горе долу равен терен с малки наклони. Как мислите по-добре е да се бяга или и колело на открито ще свърши работа?
Целта ми е отслабване и  намаляне на целулита, за последното мисля термо гел с термо клин да ползвам при тренировка, после масаж с вендузи Simple Smile Мисля да инвестирам и в някой от препаратите за борба с целулита за през ноща Simple Smile

# 78
  • в 1001-та нощ
идеята да няма силово натоварване е само, ако/докато се правят масажи, защото, ако мускулът набъбне и се втвърди - скрива, като "броня" проблемните места под тъканите и стават трудно достъпни за масажиста/апарата

принципно - карай си колелото  Peace

# 79
Момичета,мислите ли,че плуването е съвместимо с антицелулитните масажи?Засега съм си направила програма- и двете 2 пъти седмично,дали е удачно?Само с плуване не ми се получи намаляването на целулита.

# 80
  • в 1001-та нощ
според мен е удачно, но не достатъчно  Peace

# 81
Аз пък си взех на Нивея- good bye cellulit- serum. Сега виждам, че няма добри отзиви за него и препоръчвате други продукти...Нищо ще го измажа..
Ползвал съм го и особено много нанасях на дупето,но поне при мен и при една моя приятелка условието за да има ефект беше,че трябва да се нанася вечер късно smile3502Веднъж четох в списание Коса и красота,че особено следобяд кожата е абсолютно неподатлива на каквато и да е козметика BangheadТака че относно целулита мажете се най много вечер,през нощта се разграждат мазнините и не яжте след 20ч smile3504

# 82
А какво ви е мнението за ръчни масажи + целутрон през ден примерно ,като за начало 10 процедури  ,а за вкъщи през ден масажи с вендузи ?  Rolling Eyes

# 83
  • в 1001-та нощ
добро  Peace

# 84
За масажите изчетох доста назад в темата и ми стана  ясно че ефекта е много добър ,  но за целутрона никъде не прочетох отзиви , има ли ефект и дали ще е траен и въобще какво му е действието  ? Проблемната ми зона е в бедрата  и там ще наблягаме най вече  Blush

# 85
С ръчни амсажи и без целутрон можеш да свалиш обиколката по мое мнение!:) Важно е амсажа да започне от началото на крачето , не от коляното:) Хубаво трябва да се дренира:)

# 86
Всъщност нямам нужда от сваляне на обиколката по скоро малко стягане ми трябва но такава е промоцията към масажът 30мин,е включен 30мин. целутрон ,но се чудя дали ще имам ефект от него изобщо  и някой ползвал ли е  Thinking . Масажът ми го започват от коляното на горе .

# 87
Ползвал съм го и особено много нанасях на дупето,но поне при мен и при една моя приятелка условието за да има ефект беше,че трябва да се нанася вечер късно smile3502Веднъж четох в списание Коса и красота,че особено следобяд кожата е абсолютно неподатлива на каквато и да е козметика BangheadТака че относно целулита мажете се най много вечер,през нощта се разграждат мазнините и не яжте след 20ч smile3504

Аз пък винаги се мажа с каквото и да е сутрин след банята.. Сега какво да започна само вечер или и сутрин и вечер... За първи път чувам, че за целулит трябва да се мажа вечер.. А пък уж четох  за него... Sick
 И в Крайна сметка  имаше ли някакъв ефект.. При мен( 4 дена) нищо..Знам, че е рано още ..., но все пак се надявам....

# 88
Здравей,радвам се че питаш HugПо принцип разграждането/синтезирането на мазнини в нашето тяло е най0интензивно през нощта.Затова е удачно на първо място вечер да не се прекалява с храната,най-добре е да се приемат висококачествени белтъчини-например 150гр.извара,вечерята трябва да е лека,аз лично предпочитам плодове по избор WinkАко си купиш лосион п/в целулит и на него пише да се нанася сутрин и вечер-направи го,но имай едно на ум,че вечер не трябва да го пропускаш,защото тогава ефекта е най-голям PartyАми виж ми снимката и кажи според теб има ли ефект?Аз мисля че има,просто вечер непременно се намажи и направи един добър масаж-колкото можеш newsm10Ефект ще ИМА newsm10
 Аз пък винаги се мажа с каквото и да е сутрин след банята.. Сега какво да започна само вечер или и сутрин и вечер... За първи път чувам, че за целулит трябва да се мажа вечер.. А пък уж четох  за него... Sick
 И в Крайна сметка  имаше ли някакъв ефект.. При мен( 4 дена) нищо..Знам, че е рано още ..., но все пак се надявам....

# 89
Всъщност нямам нужда от сваляне на обиколката по скоро малко стягане ми трябва но такава е промоцията към масажът 30мин,е включен 30мин. целутрон ,но се чудя дали ще имам ефект от него изобщо  и някой ползвал ли е  Thinking . Масажът ми го започват от коляното на горе .

Тук е грешката...от коляното нагоре не е достатъчно! Все едно да прегънеш маркуч на две и да чакаш да тече...

Общи условия

Активация на акаунт