Смешки от форума - 6

• 75 859
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Цитат
малките са като легнеш на една страна да няма какво да ти висне в синхрон с извивките на тялото в позата

Ама е удобно, презрамката на чантата не ми се закача нийде
това относно размера на гърдите

# 302
Моите не са малки, ама не бях се сетила да си закачам чантата на тях. Явно съм старомодна и си я нося на рамото... Thinking

# 303
  • София
Благодаря, Естел  Peace
Тя цялата тема е за тук  Joy

wish  smile3532

# 304
На мен лично това най ми допада:

Цитат
Нямам никакви общи интереси и теми на разговор с няколко си познати, които винаги са били домакини. Не искам да ги обиждам, но на различни усещания, интересни и мироглед за живота сме. Някой от тях стават на обяд, други са занемарили изцяло външния си вид, а трети не полага никакво усилие за някакви лични интереси или развитие. По цял ден висят във FB или по форумите, където между впрочем съм и аз тези няколко месеца. Мисля да спра, защото не виждам полза от това, ако не те интересува нещо конкретно. Ето, на пиша по разни такива теми и сега ще се заформи една война с всички вас, които може би от години сте тук по причина, че сте домакини и това на вас ви харесва. Но хората са различни.

Регистрирай се в бг-мама=> напусни работа. Mr. Green

# 305
Цитат
Косата ми от миене на 2 дни, вече издържа и 3. Но аз се старая да я мия възможно по-рядко, па макар и един ден да не ходя с перфектна коса. Просто защото колкото по-често я мия - толкова по-зле.

# 306
Цитат
Цитат
Една позната обръсна чак на 18г мустака на сина си и си го запази при пъпчето му и други "скъпи спомени"
искрено се надявам, че няма да държи да сложи при съкровищата и чаршафа от първата му брачна нощ

# 307
 Shocked Да бе!?

# 308
Темата е за обезкосмяването на децата от кога да започне. Съвсем сериозна тема си е, само това е лека изцепка. В Деца в училищна възраст е.

# 309
Цитат
И това в повечето пъти да довърша - дължи се на ужасяващ и заядлив характер -  при жените над 30.
Също и ужасен цикъл - просто не се търпят тези жени когато имат цикъл - сигурно и за това са стари моми.
Аз имам една теория - жените които имат ужасяващо - злобен цикъл - те са повечето стари моми.

Цитат
Аз лично и на 40 да стана пак ще си търся 25-30годишна жена която е never married и without kids

Естествено в България това - в Америка за да го направиш това - много трябва да изпъкваш с нещо - ама в България не чак толкова.

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

# 310
Цитат
И това в повечето пъти да довърша - дължи се на ужасяващ и заядлив характер -  при жените над 30.
Също и ужасен цикъл - просто не се търпят тези жени когато имат цикъл - сигурно и за това са стари моми.
Аз имам една теория - жените които имат ужасяващо - злобен цикъл - те са повечето стари моми.

Цитат
Аз лично и на 40 да стана пак ще си търся 25-30годишна жена която е never married и without kids

Естествено в България това - в Америка за да го направиш това - много трябва да изпъкваш с нещо - ама в България не чак толкова.

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.
smile3532

# 311
Това да не е "калифорниеца"? Joy Вече ми е любимец.

# 312
  • Gone with the wind
Цитат

Цитат

И предполагам жените се редят на опашка за него  newsm78
 Mr. Green

# 313
И предполагам жените се редят на опашка за него  newsm78
 Mr. Green

Ако е този за който си мисля, обясняваше, че от 3 години не си е имал приятелка. Чудя се защо ли?! Thinking Свестен изглежда. hahaha

# 314
В темата пише, иди и виж. Вкратце: малко са жените в ерията му.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт