Смешки от форума - 6

• 75 832
  • 750
  •   1
Отговори
# 540

Егати сложния навик, все едни на нивата ще копаете. И пак не разбрах, как на първи октомври изведнъж ви се възвръща тоя навик?

А, твърде не се възвръща. През зимата не карам. Не беше ли от ноември до март?

newsm20

Е, сега няма да караш и през лятото.   Laughing

Защо ни спести твоя отговор Simple Smile Накара ме да се засмея след ступора, който vl предизвика с доводите си ..

# 541
 Mr. Green Особено ми хареса следното:

Цитат
Малко ли е, че се стараем да спазваме правилника и да не създаваме опасни ситуации на пътя???

Такова издевателство!

# 542
  • София
Не видях да сте сложили линк към тази тема, макар че някои пишат и там. Има к'во да се прочете. Mr. Green Laughing

Супер тема, особено това :
Мисля, че туроператорите могат да се замислят за нов вид екскурзии, предназначен за бг-мама и производните нея извън виртуалното пространство фенства на току-що опраните гащи с гръмко заглавие "Да намерим прането на Западняка". Включва обиколка на различни видове населени места и квратали, с цел специфично обследване на хорските балкони. Задължителен аксесоар - бинокли (два, в случай на повреда да се заменят), осигурени от туристическата агенция.

Приходите ще са сигурни.

# 543
Ще фалират, Западнякът (мно'о ми е любима тая дума. Мно'о!) ползва Сушилня и не Простира на балкон.

# 544
Баща ми е виждал вкъщи в двора ни на село сини пламъци - само че не от тези които си видяла по гробищата,а от заровеното злато,което се окислява и се изпарява.
Не съм сигурна дали съм го писала това тука или в друг раздел,ако се повтарям ме извинете.

Mr. Green Мда, де . И се трансформира в "златен дъжд"  Mr. Green

# 545
  • София
Някой знае ли къде е тоя двор да го изкопаме преди да се е окислило  Joy

# 546
Относно съжителството със свекърва и почукването на вратата на младите преди да влезе!

Да, винаги чукат. Но почукването звучи така, все едно живееш в сталинска Русия или в Третия Райх и на вратата чака полиция да те "изчезне"Simple Smile

# 547
  • София
Пак от темата за бельото :

Но не знам накъде гледа терасата ни, защото не познавам посоките  .. Blush

Просваш мокър бански (може само долнище, да), забравяш го, от която страна хване мъх - север е!

Първата не разбрала :

Аз не разбирам, за какъв мъх говорите? Не съм виждала така да става по дрехите Thinking

Втората пък вместо мъх разбрала прах

Какъв прах пък толкова? Праха по въжето се обира набърже с пацала-гащи, който седи редом с кутията от шоколадови бонбони, където са щипките. По-големшки гащи, по възможност в неутрален цвят, с дантелени прашки нищо няма да стане.
Друг деликатен начин да си покажеш гащите, е като сложиш парцал-гащи и за мивката. До изтривалката също се оставят едни, че есента се внася много кал.

# 548
violenzaa, не, че нещо, но май ти не си разбрала. Mr. Green Шанталче се шегува, поне аз го долавям, а Янечек говореше за праха, който идва от улицата.  Peace

# 549
  • София
Понеже са един след друг и така реших. Значи мога да си цитирам моя пост от по-горе тук, тогава Simple Smile Посмейте се сега с мен  Laughing

# 550
не той е 2 братовчет на баща ми.следователно аз с неговите бадещи деца 3
Ако родиш неговите деца ще си им майка, но щом държиш, може и братовчедка да бъдеш  Naughty

hahaha hahaha hahaha

# 551
  • на кого му пука
Възглас в детската градина:
-Другаркоо,за чичо няма кифла!

ПС.Прочетох първия пост от съответната тема .Ами той си е находка.
Искам да попитам ако имам деца от 2 братовчед  бащитина линя.Дали има някъв риск те да се раждат с недъзи,като аз следователно ще и  бъда 3 братовчетка.Той е на бащта ми 2 братовчет а аз един ден на неговите деца 3,но ако има деца междо нас ooooh!

# 552
Възглас в детската градина:
-Другаркоо,за чичо няма кифла!

hahaha hahaha hahaha
Това го цитирай в темата за кръвосмешението

# 553
И Краули изкъртва мазилката:

Цитат
Имат промоция ласт минет. Резервирахме си студио с три саи за 108 лева!

О, това звучи толкова тъжно  Tired Към хора от третата възраст ли е ориентирано? "Да си отидем с гордо вдигната глава" ?  Mr. Green

# 554
  • на кого му пука

На София Рокс се запознах с един младеж, който му ставаше само като види паметник. В Борисовата градина са доста, та си ходеше нон стоп надървен.

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт