РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ 5

• 80 714
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, може ли да се присъединя към вас? Simple Smile
Снощи ви "открих", в малките часове и направо се разсъних! Страхотни сте!  bouquet
Какви кукли, какви чудеса! Обикновен човек може ли да направи такива красоти? Искам, искааааам! Crazy
Аз много обичам да шия разни нещица, предимно от филц, и то май не истински играчки, а по-простички неща - аксесоари за коса, мартенички, коледни играчки, картички от плат... Едни телефончета от филц правих последно, та с тях ви се представям. Flutter Не са измислени от мен, видях едно много сладко в etsy, само че от плат (не мога да намеря линка  Embarassed, но ето го модела) и не се сдържах да направя на децата.
Много ми харесват малките обемни играчки за които бяха дадени и кройки по-назад и мисля да се възползвам от някои от тях!  bouquet
verano azul, в твоите котета направо се влюбих! Heart Eyes А бразилският сайт е наистина много, много хубав!
Къщичките, показани от moonDream и vesi1 се каня да ги правя от една година. Embarassed Момичета, какъв материал слагате вътре в стеничките, за да стоят прави (в сайтовете, където гледах уроците, видях че ползват едно пластмасово нещо като мрежичка, обаче аз такова нещо не намерих никъде)?

# 121
Много хубави телефончета. Почти няма разлика с оригинала  Hug Давай в същия дух!

# 122
  • sofia
Ползвам ето такъв филц. Води се латексиран и се използва за матраци. На дребно не се продава.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/MzCNksDCqQ1_IIcOcjCNcNMTjN … 0?feat=directlink

# 123
А аз само вата. Като я защия и извадя и става сравнително твърдо. Ако се добави и подлепващо ще се получи съвсем както трябва. Иначе ако си намериш някаква тънка пластмаса.... като дъната на торбите и саковете също ще стане.

# 124
  • FRANCE
Аз използвах неопренови постелки (шалте)

# 125
Благодаря за включването по моя въпрос, madame, moonDream, vesi1bouquet Ще се опитам да се заема тези дни с къщичките.
Bertichka, много си мила. Hug

# 126
Desirée  Hug благодаря ти!
На мен вече ми е коледно! Цяло лято не ме осени музата да измайсторя нещо, но от два ме засърбяха ръцете да се хвана и да довърша всички коледни неща, които започнах лани, че и нови да направя.
Пускам ви малко от моята зараза  Wink :
http://ideasydibujosdemanualidades.blogspot.com/2012/06/como-hac … n-de-navidad.html
-малки куклички на светото семейство. Лесни са за изработка и са много сладки!
За всички вас   bouquet

# 127
Страхотни са!
Да ви питам от къде може човек да намери такъв мъх Thinking Някакъв изкуствен е вероятно newsm78

# 128
Bertichka, според мен си е съвсем истински. Иди до някой парк и си събери. Изсуши го и после го лепи върху покривчето. Иначе в един магазин за опаковъчни хартии, панделки и тем подобни неща за букети, съм виждала кокосови влакна в различни цветове (по Великден си взех за едни гнезда).

# 129
Виждала съм едни страхотни идеи с такъв зелен мъх, но мисля че е изкуствен. За декорации разни е жесток!
Иначе аз съм си взимала естествен много е хубав като е свеж, но трудно оживява, а сух е много грозен. Сбръчкан и жълт.
Има дори едни които ги ползват като покривки за маса. Сещате ли се? Уникални са! Ей такова нещо си търся

Не ми се вярва този да е истински newsm78
Ето и едно друго

# 130
Записвам се при вас да ви следя, все още не се чувствам достатъчно уверена в себе си за да почна да творя.Не пиша и по форуми много , много но само заради вас днес си издирих паролата за тук и реших да се включа, много ви се радвам да знаете Simple Smile
Сетих се още нещо.Вчера из нета попаднах на курс по изработване на Валдорфски кукли в София, сега не мога да го открия, някой знае ли нещо по темата?

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 15:45 от mama_Moni

# 131
Десии- чудесно телефонче. Ти си си за тази тема отвсякъде Heart Eyes Heart Eyes

# 132
Записвам се при вас да ви следя, все още не се чувствам достатъчно уверена в себе си за да почна да творя.Не пиша и по форуми много , много но само заради вас днес си издирих паролата за тук и реших да се включа, много ви се радвам да знаете Simple Smile
Сетих се още нещо.Вчера из нета попаднах на курс по изработване на Валдорфски кукли в София, сега не мога да го открия, някой знае ли нещо по темата?
Аз цяло лято търсех подобен курс и намерих инфо, но в момента съм се отдала на друго. Ето ти координати за курс в София и после ще чакам коментар от теб, за да знам дали си струва:
http://www.dvergen.com/wp/?ai1ec_event=%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81- … ;instance_id=5802

# 133
  • София
За Варна-"Домошар"?
http://www.facebook.com/#!/Domoshar?fref=ts

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 19:31 от lluna

# 134
Аз съм от Варна, всъщност и ще се опитам да отида на този курс ако не изникне нещо друго във Варна на всяка цена Simple Smile Половинката ми кара Валдорфска педагогика 2-ра година, от общо 4г. имаме планове ,мечти, желания ... да си направим подобно училище по учението на Рудолф Щайнер и не само Simple Smile и та за това, тези кукли и всичко каквото творите тук са ми супер вдъхновяващи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт