ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ на ЕВРО 2012 ..::18::..

• 21 977
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
От мен две 2 за днес, не искам да си и помислям за друг вариант.

# 436
  • София
Много се надявам Холандия да победи Германия, така и гласувах. Много ще им е трудно, но в противен случай губят сериозните си шансове за класиране по-напред.
Във втория мач ще заложа за Дания.

# 437
Днес съм твърдо за Дания и Холандия, така и гласувах.

# 438
Победа за Холандия и Португалия от мен, имам залог, че 1-ви в групата са Германия, а втори Холандия, така че днес спасявам Холандия.

# 439
  • Ænima/Albuquerque
Португалия и Холандия от мен.

# 440
  • Sofia
Гласувах за победа на Германия и на Дания.

# 441
Какво правите вие? Как можахте, как?  smile3518 С тези прогнози, които давате искате да ми изкорените лалетата ли?  newsm09 А, не! Няма да стане, не си правете труда да залагате.  Laughing Моите хора няма да се дадат днес, защото много добре знаят, че загубата е равносилна на провал. Наистина се поизложиха срещу Дания, изобщо 90% не бяха на себе си и не знаеха къде се намират. Но хубавото е, че ще са още по-мотивирани и накрая усещам как ще си го отнесат германците. Мнооого ми се иска и се надявам да се окажа права, но ... знам ли ги.  Laughing
Само се надявам тази вечер Робен да не подава на съотборниците си друго освен бутилките с вода, защото не стига, че прецака мюнхенци, ами сега и националния ... ако ще се класират с греди да го пускат, но иначе нека си ползва безплатния билет на първия ред.  Laughing

# 442
За Дания и Холандия съм.
Датчаните ми станаха симпатични от Евро 1992. Знаех наизуст имената на играчите  Simple Smile. Всъщност от тогава гледам и футбол, повече световните и европейските първенства, отколкото другите.
Харесва ми тръпката, емоцията от победата/загубата. Вие кога се запалихте по футбола?

# 443
Аз цъкнах на Германия и Португалия, та да видим  Hug

# 444
Дания и Холандия Simple Smile

# 445
# 446
Съгласна съм, че са рендета.  Laughing Добри са, да му се невиди ... това няма смисъл дори да се опитвам да го отричам. Все пак не искам да заприличам на Джейми Карагър, който преди малко в студиото на itv1 положи изключителни усилия да подстави под съмнение качествата на Роналдо.  JoyМартинес и Кийн не си замълчаха.  Mr. Green

# 447
  • София
Днес лично и аз подлагам под съмнение качествата на Роналдо. hahaha hahaha Я малко да се стегне. Crossing Arms

# 448
Сигурно сте разбрали вече:
DI MATTEO SIGNS TWO-YEAR CONTRACT

Иначе - Айде, динамити!

# 449

Aaaaa,  не знаех. Говореше се по медиите, че ще подписва за 1 година... Явно са му дали 2. Супер.
Вече е официално.

Общи условия

Активация на акаунт