На море в Турция - тема 19

• 158 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кой ТО предлага  хотел Папилон Зюгма в Белек ? Видях, че не се предлага от Тез тур.
Аква тур
От снощи го проверявам. Мимозата ме нахъси здраво, а като зная,  че с нея имаме еднакъв вкус за хотели, а и не само ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green. (... а май е по-евтин от IC Green Palace  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes).
Галактик, ще ми се да чуя и твоето мнение по темата  Grinning

# 196
  • София
Не, не е по-евтин, сходни са цените, поне за края на май бяха еднакви за 2 възрастни и 1 дете на 5 г., аз се колебаех между него и IC Green Palace, защото съм била в Папилон Айша и много ми хареса, в крайна сметка избрах IC Green, но не съм се отказала по-нататък от Папилон Зюгма.
Въобща Папилоните са много хубави, Папилон Белвил също е с много хубав рейтинг, колежка преди 1 седмица се върна оттам и е много доволна, въпреки че той дори не е 5, а 4 звезди.  Peace
Он травел също ги предлагат.
mimozata, как е пясъка на плажа? Пожелавам ви все така хубаво да си изкарате! Simple Smile

# 197
  • София
Не, не е по-евтин, сходни са цените, поне за края на май бяха еднакви за 2 възрастни и 1 дете на 5 г., аз се колебаех между него и IC Green Palace, защото съм била в Папилон Айша и много ми хареса, в крайна сметка избрах IC Green, но не съм се отказала по-нататък от Папилон Зюгма.
Въобща Папилоните са много хубави, Папилон Белвил също е с много хубав рейтинг, колежка преди 1 седмица се върна оттам и е много доволна, въпреки че той дори не е 5, а 4 звезди.  Peace
Он травел също ги предлагат.
mimozata, как е пясъка на плажа? Пожелавам ви все така хубаво да си изкарате! Simple Smile
Аз в момента гледам стандартните цени от 23.06 на Аква тур за фамилни стаи разликата е 670 евро между двата хотела. Гриин е около 3100 евра Папийон е около 2500.  Rolling Eyes Папийон Ейша е още по евтин от двата.

# 198
  • София
Странно, защото цената на 1 двойна стандартна стая в Аква тур за 2 възрастни с дете на 5 г. е по-евтина с 66 евро в IC Green Palace. В Папилон е 1709 евро, а в IC - 1 643. В Айшата е 1 659 евро - т.е. - пак по-скъпо от IC, не че разликата е фрапантна.
Явно различна политика за различните видове стаи. Peace
И аз гледам стандартните цени.

# 199
  • Пловдив
Аз съм в трескаво търсене на добри оферти за 23.06 или 30.06, защото в последния момент се объркаха плановете ни за почивка и искам да попитам всички,които са почивали в Турция /Анталия, Белек, Сиде, Кемер/ от коя агенция са доволни /четох лоши отзиви за Он Травел/ и освен препоръчания от Мимозата и Бибихотели дали можете да ми препоръчате още някой хотел 5 или 4 звезди, които става за почивка с дете на 5-6г. и най-вече има хубав плаж?!
Имам хиляда и сто въпроса и прегледах набързо темите, но наистина времете ми е малко и ще се радвам на всякакви предложения и препоръки! Благодаря предварително! Hug

# 200
Аз съм в трескаво търсене на добри оферти за 23.06 или 30.06, защото в последния момент се объркаха плановете ни за почивка и искам да попитам всички,които са почивали в Турция /Анталия, Белек, Сиде, Кемер/ от коя агенция са доволни /четох лоши отзиви за Он Травел/ и освен препоръчания от Мимозата и Бибихотели дали можете да ми препоръчате още някой хотел 5 или 4 звезди, които става за почивка с дете на 5-6г. и най-вече има хубав плаж?!
Имам хиляда и сто въпроса и прегледах набързо темите, но наистина времете ми е малко и ще се радвам на всякакви предложения и препоръки! Благодаря предварително! Hug

Има добри ласт минит оферти на Тез тур за полета на 23.06.
Относно агенциите - Тез тур имат много добра организация и стотици служители в Анталия. От пишещите тук има доволни и от Аква тур.
За хотела - всички предлагани от Тез тур и Аква тур хотели в Лара са подходящи за деца и имат хубав плаж. Ако искаш по-конкретни препоръки, напиши бюджет, с който да се съобразим, тъй като хотелите в Анталия са стотици и почти всички са подходящи за деца. Ще спестим доста време ако търсим хотел по определени критерии и цени.

# 201
  • Пловдив
Здравей, бюджета ни е около 2500-3000лв. /с летищните такси/ и предпочитаме 7 нощувки, но като вариант ще приемем и 6 нощувки. Точно оферти ласт минит гледам, но съм объркана от противоречивите информации и отзиви. Може ли да ми препоръчаш хотел в Лара?

# 202
steli-ssd, изборът на хотел е доста труден поради две причини. Първо, за повечето добри хотели, близо до летището и с хубав плаж вече има обявен stop sale. Другият проблем е, че хотелите с пясъчен плаж обикновено са с по-високи цени. Вашият бюджет е съвсем приличен и с него може да се намери добър хотел, НО при ранни записвания. За съжаление сега, при нормалните цени, изборът е силно ограничен.
Предлагам ти два хотела, които горе-долу отговарят на изискванията ви. За съжаление повече не намерих. Дано се ключат и други със свежи идеи.

CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD - този клубен хотел има добри условия за деца, много водни пързалки и лунапарк, но надвишава с петдесетина лева бюджета ви и плажа близо до водата е пясък и чакъл.
CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT - нов хотел, от миналата година, с голям и хубав пясъчен плаж, но е малко над бюджета ви и е от ласт минит офертите за 6 нощувки.

Има още един-два хотела в Белек, които са с близки цени до бюджета ви, но при 6 нощувки. Освен тях има един-два доста добри хотели, които обаче са в Алания, т.е. на голямо разстояние от летището, а и те са твърде далече от представата за пясъчен плаж.

Освен ако не съм пропуснала някой хотел, мисля че за по-добри оферти трябва да се направи компромис или с цената, или с плажа.

# 203
Нямаше ме 4 дни и сте изписали толкова страници  Grinning
Ходих да посетя малко и нашето Черноморие....
Изчетох всичко и много ми помогнахте в избора за хотел в Белек.Така или иначе се бях спряла на някой от Папилоните...
И тъй като се лутам между Мармарис и Белек,какво ще ми препоръчате за Мармарис?

# 204
  • София
Нямаше ме 4 дни и сте изписали толкова страници  Grinning
Ходих да посетя малко и нашето Черноморие....
Изчетох всичко и много ми помогнахте в избора за хотел в Белек.Така или иначе се бях спряла на някой от Папилоните...
И тъй като се лутам между Мармарис и Белек,какво ще ми препоръчате за Мармарис?

бях ти писала на лични, дали си получила питанката ми  Wink

# 205
Еими, ако ще е Мармарис, да е Ичмелер, ако е Ичмелер да е хотел Marti Resort или хотел Aqua Simple Smile
Това е малко в рамките на шегата. Не че не са хубави тези хотели, напротив, по мое мнение са доста добри и ги заглеждам от известно време, но аз почти нищо не знам за хотелите в Мармарис, така че може би има и по-добри варианти. Тук по-знаещите да се включат.

# 206
monii......ние по4ивахме в Adakule 2010, като за пръв път в Турция бяхме доволни. настаниха ни не в основната сграда,а в по малка зад хотела.в първия момент се ядосах много,но се оказа,4е е по добре понеже там е мн по спокойно и тихо,стаите реновирани,просторни,с тераси(основната сграда е без) и 4исто WC.храната ми допадна,но най ве4е пресните салати които ти ги приготвяха на място т.е. избираш си зелен4уци и един господин ти я приготвя пред теб за минути и овкусява с каквито подправки си избереш.басейните-единия с анимация и музика нонстоп,а другия за релаксация.платформите пак така едната с музика,др. за 4етиво.пясък няма..........друго,друго......общо взето според мен е за 4+........но ако е на хубава цена отивайте......това е моето мнение

# 207
Ейми,Марги е права-ако е  Мармарис само в Ичмелер,там е много забавно и красиво,нищо общо с изолираните хотели на Анталия.И двата хотела са хубави,но Аква няма никакви екстри,не знам защо е толкова скъп,май само мястото му е добро-на пъпа на Ичмелер.Иначе там нищо не е много далече,курорта е  сравнително малък,а плажа е в пъти по-добър от този в Мармарис.

# 208
  • Пловдив
Марги, благодаря много за инфото, 2-рия хотел много ми хареса. Не бях помислила,че е по-добре пътуването от летището до хотела да е по-кратко /заради детето най-вече/!
Ще се радвам и на всякакво друго инфо, което мислите че може да ми е от полза, както и предложения! Hug

# 209
monii......ние по4ивахме в Adakule 2010, като за пръв път в Турция бяхме доволни. настаниха ни не в основната сграда,а в по малка зад хотела.в първия момент се ядосах много,но се оказа,4е е по добре понеже там е мн по спокойно и тихо,стаите реновирани,просторни,с тераси(основната сграда е без) и 4исто WC.храната ми допадна,но най ве4е пресните салати които ти ги приготвяха на място т.е. избираш си зелен4уци и един господин ти я приготвя пред теб за минути и овкусява с каквито подправки си избереш.басейните-единия с анимация и музика нонстоп,а другия за релаксация.платформите пак така едната с музика,др. за 4етиво.пясък няма..........друго,друго......общо взето според мен е за 4+........но ако е на хубава цена отивайте......това е моето мнение
Много ли е пренаселено на басейните,трябва ли да си запазваш шезлонгите рано сутрин ?

Общи условия

Активация на акаунт