На море в Турция - тема 19

• 158 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Търсеща72,
моя приятелка беше в IC Green в средата на юни и се върна с прекрасни отзиви- каза, че това е най-хубавата им почивка в последните 5 години в Турция.
И аз много го харесвам, но тази година не ми хареса цената му. Иначе гледах на сайта на хотела- от 1 до 10 септември е 130 евро двойната стая.

# 511
  • София
FAIRY MUM, ако искате в Айвалък, най-доброто място е Гранд Темизел.

Навсякъде искаме Laughing За първи път ще ходим в Турция, а и това ще е наградата на детето за приемането му в СМГ след 4 клас. Затова искам хем да е хубаво за него, а пък и аз да си почина. Но бюджета ми е този, които спомех по-горе. Ще пътуваме с автобус, но предполагам че  на детето ще му е интересно. Видях Гранд Темизел, но отиваме над 1500 лв. а тогава предпочитам Еphesia holiday beach. Утре ще звъня по агенциите. Важното е че се разубедих за vista hill - това беше пъррвото което видях и веднага ми хареса и после почнах да му гледам кусурите Wink

# 512
  • Пловдив
Моля, ако някой от вас е почивал/а в Кушадасъ в Atlantique Holiday Club да сподели мнение!

# 513

Мои познати (съселяни  Laughing) бяха там миналата година, но извън сезона - около Велик Ден. Останаха изкл. очаровани, но трябва да уточня че това йм беше първата почивка в Турция.

Вояж Соргун е чудесен избор според мен, но и с Лимак Лара няма да грешите. За Ликиата край Анталия и аз не съм чувала суперлативи, за разлика от другия йм хотел в Олюдениз.  Confused

Благодаря, Татяна за отговора ти, определено ме влече Изтока и затова IC и Limak са ми така на сърце.

Търсеща72,
моя приятелка беше в IC Green в средата на юни и се върна с прекрасни отзиви- каза, че това е най-хубавата им почивка в последните 5 години в Турция.
И аз много го харесвам, но тази година не ми хареса цената му. Иначе гледах на сайта на хотела- от 1 до 10 септември е 130 евро двойната стая.

zigizagi , благодаря и на теб, но цената е за 1 възрастен т.е 260 на стая, а ние и нашите приятели сме с 2 големи деца, т.е трябват по 2 стаи и може свят да ти се завие, но в Томас кук, т.е hotels4u цената е повече от добра.

След като сондирах мнения остава само да решим и когато това стане ще сте първите, които ще ознаете за нашия избор. Ако открия още някой хотел който да ми допадне като цена-качество ще ви пиша.

# 514
FAIRY MUM, ако искате в Айвалък, най-доброто място е Гранд Темизел.

Навсякъде искаме Laughing За първи път ще ходим в Турция, а и това ще е наградата на детето за приемането му в СМГ след 4 клас. Затова искам хем да е хубаво за него, а пък и аз да си почина. Но бюджета ми е този, които спомех по-горе. Ще пътуваме с автобус, но предполагам че  на детето ще му е интересно. Видях Гранд Темизел, но отиваме над 1500 лв. а тогава предпочитам Еphesia holiday beach. Утре ще звъня по агенциите. Важното е че се разубедих за vista hill - това беше пъррвото което видях и веднага ми хареса и после почнах да му гледам кусурите Wink
Гранд Темизел не е за дете в пети клас. Няма забавления за него.  Еphesia holiday  е по-добър вариант.

# 515
Здравейте моми4ета,моля ви помогнете с избора на хотел в Бодрум за средата на септември. Засега вариантите са следните :

1. BODRUM PARK RESORT HV/5*
2.ARMONIA HV 1 & SPA 5*
3.BODRUM HOLYDAY RESORT & SPA 5*
4.GOLDEN AGE HOTEL 4 *

Прегледах мненията,но за всеки един има и много лоши и много хубави.Не мога да преценя.Може и друго предложение в порядъка 600-800 лв.

Благодяря!

Кажи какъв вид почивка предпочитате, с деца ли сте или само за забавления.
Моя близка беше в GOLDEN AGE HOTEL 4 но тя е по-възрастна и много й хареса. Аз също съм го разглеждала. Има хубава градина и плаж, което за Бодрум е рядкост. Но стаите са доста скромни. Преди тя да замине (октомври 2011г.), четахме доста коментари и имаше оплаквания от храната, но се оказа, че храната е била ОК. Дори тя е отишла да поздрави готвача за хубавите готвени ястия.
 За ARMONIA HV 1 & SPA мога да кажа само, че също не е на стъпала и с платформи на плажа. Аз съм обядвала 1 път. Храната ми се стори нормална, нищо запомнящо се нито в "+" нито в "-". Направи ми впечатление, че е доста голям комплекс и леко ми се стори пренаселено. Стаите са по-добри от тези на GOLDEN AGE HOTEL.
За другите два - нямам лични впечатления, но са извън населено място. И пак идва въпросът - какъв вид почивка предпочитате.

Diana_Don,благодаря ти за отговора.Ние сме компания от млади хора и търсим забавления и хубав плаж,но дори и хотела да е по-отдале4ен,предполагам ще успяваме да се придвижим до Бодрум. Важно е обслужването и базата да са на прили4но ниво и посетителите да не са само възрастни хора,дори и стаите да не са много луксозни.

Галактик,благодаря,явно засега везните клонят към Армония.Все пак ще ми е интересно ако някои може да ми направи сравнение между BODRUM PARK RESORT HV/5*  и ARMONIA HV 1 & SPA 5* като сходен тип хотели,но за първия няма много информация.

Оставам с впе4атление, 4е Бодрум има по-малка посещаемост и мненията за хотели са също много по-малко,дори и тук в темата.Затова ще съм много благодарна на всеки,които ми даде пове4е инфо за тези хотели или други на подобна цена.

# 516
  • Пловдив
divna_, благодаря много за споделените впечатления за Онириа. Ние ще ходим началото на септември, за първи път в т Турция и този хотел. Дано тогава има по-малко руснаци.

# 517
cvetence1328,за Бодрум Парк Резорт искаш мнение. Имах шанса тази година да нощувам 3 пъти там,както и да се храня сутрин и вечер. Хотела е много слабо познат на бълг. пазар и едва ли ще има актуални мнения за там.до миналия сезон е бил с насоченост предимно към италианския и френския пазар.Числото на рускоговорящите е клоняло към нула. Това се дължи на факта че хотела е на повече от 20км. от Бодрум Сити в местността Ялъчифлик.Това е онази част от полустрова за която се отбива вляво от основния път преди навлизане в пределите на градската част на Бодрум.Има си голям разклон и указателни табели. Хотела е много,много добър HV-1,с голяма територия,богата растителност,в по-голямата си част е прелестна гора от борове и пинии.Има 3 басейна,сравнително голям собствен аквапарк и пясъчен ,доста дълъг плаж.Подхода в морето е пясък и дребни камъчета,може без аква обувки да се влиза. Комплекса е разположен амфитеатрално и предлага страхотна кухня и добро обслужване .Стаите са големи и хубаво мебелирани. В основния корпус терасите са от френски тип,т.е са символични. Но къщичките имат големи веранди.За анимацията не мога да кажа нищо,защото бях извън активния сезон.Лично на мен хотела и територията много ми харесаха,но неудобството е отдалеността от града и сериозния разход на време за придвижване,което вечерно време ще се окаже проблем при прибирането. ПП.Много добри спомени и отзиви имам и от Golden Age,но и той е на 20-на км. в Ялъкавак. Laughing

# 518
  • София
...

Голф-а ни дадоха къщички близо до основната сграда (там е ресторанта, най-голямия басейн и пързалките). Храната много по-хубава от Онирия!!! Пързалките работеха 2 часа сутрин и два след обяд. Персонала любезен. Поддържаше се чисто навсякъде и басейните. от към зеленина бедно, все пак нов комплекс. До плажа не стигнахме, защото първо се оказа, че е предимно платфома (с малчо щяхме да полудеем) имало много малка пясъчна част с няколко шезлонга , а и шатълите не са на 30 минути, а на 1 час и 15 мин. Мъжа на едното от семействата с които бяхме отиде сутринта единия ден с въдиците и едвам се прибра с последния шатъл. Цял ден човека умрял от глад , защото там всичко било платено (не влизало в инклузива), а според офертата е платено след 18 часа. С колата си влизаш и паркираш близо до къщичката. Обзавеждането е доста добро.

И в двата комплекса беше проблем с шезлонгите Sad, след 9 часа нямаше свободни! Анимациите ненатрапчиви и приятни. А ла карт ресторантите записваха за след 2-3 дни и не сме се редили на опашки ...

Дивна учудваме това за платения бар на плажа, с две съфорумки които са били вече разбрах
че храната там до 18 часа си влиза в олинклузива, дори готвача бил доста по-добър от този
в основния ресторант в хотела .... явно има промяна в концепцията  Thinking

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 12:04 от Дудинка

# 519
  • София
cvetence1328 щом сте млади хора, Бодрум е точното място. Купонът е денонощен. Там е и една от най-големите дискотеки - Халикарнас.  Но ако хотелът ви е извън Бодрум или Гюмбет придвижването е неудобно. Защо не погледнете хотел ISIS в самия Бодрум. Миналата година го разгледах и ми направи добро впечатление. Има едно неудобство: много стръма част от хотела до улицата. От хотела презозват клиентите и багажа им с електромобилчета за да им спестят това неудобство. 2011 г. имаше и нереновирани стаи, но мосля, че тази година всички вече са готови. Потърсете и мнения на хора, които са почивали там, мисля че има доста такива. За да участвате активно в нощния живот на Бодрум, търсете хотел в Бодрум или Гюмбет, но имайте впредвид, че в Гюмбет е доста шумно.

# 520
cvetence1328,за Бодрум Парк Резорт искаш мнение. Имах шанса тази година да нощувам 3 пъти там,както и да се храня сутрин и вечер. Хотела е много слабо познат на бълг. пазар и едва ли ще има актуални мнения за там.до миналия сезон е бил с насоченост предимно към италианския и френския пазар.Числото на рускоговорящите е клоняло към нула. Това се дължи на факта че хотела е на повече от 20км. от Бодрум Сити в местността Ялъчифлик.Това е онази част от полустрова за която се отбива вляво от основния път преди навлизане в пределите на градската част на Бодрум.Има си голям разклон и указателни табели. Хотела е много,много добър HV-1,с голяма територия,богата растителност,в по-голямата си част е прелестна гора от борове и пинии.Има 3 басейна,сравнително голям собствен аквапарк и пясъчен ,доста дълъг плаж.Подхода в морето е пясък и дребни камъчета,може без аква обувки да се влиза. Комплекса е разположен амфитеатрално и предлага страхотна кухня и добро обслужване .Стаите са големи и хубаво мебелирани. В основния корпус терасите са от френски тип,т.е са символични. Но къщичките имат големи веранди.За анимацията не мога да кажа нищо,защото бях извън активния сезон.Лично на мен хотела и територията много ми харесаха,но неудобството е отдалеността от града и сериозния разход на време за придвижване,което вечерно време ще се окаже проблем при прибирането. ПП.Много добри спомени и отзиви имам и от Golden Age,но и той е на 20-на км. в Ялъкавак. Laughing

Много ти благодаря за отговора.Имаш ли представа какво има около хотела или Ялъчифлик е пуст район?Зна4и е по-добре да се настаним в къщи4ка ? Територията огромна ли е,т.е. има ли шанс да сме в много отдале4ена къщи4ка?Има ли удобни автобуси,с които да се придвижим до Бодрум и до колко би бил най-късния?Ако се прибираме 4 души с такси дали ще е прекалено скъпо?
Полу4их добри отзиви за Бодрум Парк Резорт ,Golden Age и Армония,и трите са отдале4ени.Затова може би е най-добре да изеберем този с най-удобен транспорт до Бодрум. Ако можете да ме насо4ите.Принципно ние ще отидем 2-3 пъти най-много до Бодрум ве4ер,ще направим и задължително 1-2 целодневни екскурзии и 7 дни са си отишли,затова си мисля,4е отдале4еността няма да ни попре4и толкова много.
Diana_Don, Исис беше първия хотел,който много харесах,но за съжаление надвишава бюджета.Имаше промоция за 28 септември,но ние може да пътуваме само средата на месеца.Останалите хотели в Бодрум и Гюмбет-или по-скъпи,или имат само платформа,или в никакъв слу4ай не изглеждат на нивото на горните отдале4ени.Ако имаш друго предложение за 600-800 лв , ще погледна веднага,ако не ще трябва да останем на един от 3те варианта.

# 521
cvetence1328, територията на Bodrum Park е голяма,върти ми се в главата по спомени цифрата 50 декара.Може и да е повече. Къщичките са сладурски,разположени амфитеатрално,по склона.Тъй като пеша ходих на територията да се разхождам привечер,от най-отдалечените до централния ресторант е не повече от 15 минути спокойно ходене. Има и няколко Алакарта,но те са по-скоро разположени ниско долу около морето. За придвижването до Бодрум не се наемам да коментирам,защото нас ни караха с автобус сутрин и вечер ни връщаха.Но срещахме маршрутки по пътя.Самия район е доста пуст,няма къде да излезете и да отидете.Единствено с транспорт до Бодрум/над 20км./ С такси не Ви препоръчвам защото ще ви излезе солено. По спомени казвам ,че и от Golden Age до центъра на Бодрум ще ви трябва 2 вида маршрутки. Едната маршрутка се хваща отпред на хотела и кара до центъра на Ялъкавак,там се прекачате на друга и с нея вече стигате до централната част на Бодрум. Вие си уточнете къде ще Ви е най-добре да почивате,дали в HV комплекс или в хотел тип монолитна сграда,какъвто е Golden Age.Не съм гледал цени,но ми се струва че в последния ще Ви излезе най-евтино от трите. Хубава почивка Ви желая.  bouquet

# 522
http://www.tours-club.com/promotion/pochivka-v-antalia-all-inclusive.html

Някой има ли впечатления от двата хотела в офертата и заслужава ли си въобще човек да търси повече информация за тях ?  Thinking

# 523
  • София
Каква е цената за аквапарк adaland в Кушадасъ? Разбрах, че имало организирани посещения до там от хотела с включени обяд и следобедна закуска. Може ли малко разяснение Grinning

# 524
Каква е цената за аквапарк adaland в Кушадасъ? Разбрах, че имало организирани посещения до там от хотела с включени обяд и следобедна закуска. Може ли малко разяснение Grinning
Адаланд е прекрасен.Впечатленията ми не са много актуални,от преди година,но аз платих 20 евро за 6 часа престой.Обаче тогава нямаше включен обяд в цената.На място ти дават карта,плащаш примерно 50 ТЛ и с тази карта консумираш в заведенията на територията на аквапарка.На излизане връщаш картата и ти изплащат на каса колкото лири са останали в нея.Цените бяха естествено високи.Сега ,тази година,не зная как е. Sad

Общи условия

Активация на акаунт