На море в Турция - тема 19

• 158 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Eй цял ден ми горят ушите, а то защо било Laughing
Много работа имам и успявам по-рядко да влезна. Тук съм още летим на 30 юни и вече нямам търпение - утре ще купувам плажните мазила и ще преглеждам пояси, лопатки и водни пистолети Laughing
Много работа имам и успявам по-рядко да влезна. А по отношение на тазгодишния полет на връщане наистина е с отвратителен час Mr. Green

# 166
мнения за този хотел  Hotel Flora Apart 3* в Кошадасъ е:)блгодаря

# 167
  • София
Мисля,че за този хотел точно(Flora....) моя колежка ми разказваше,че е доволна.Миналата година са били-широко,просторно,много зеленина,храната добра,далеч от лудницата и града,учтив персонал.Ако искаш ще разпитам за нещо конкретно.

# 168
Записче Wink

# 169
  • Панагюрище
Момичета от два месеца редовно ви чета,но съм писала само 2 пъти ,ето че и нашата почивка наближава.Избрали сме си хотел Вера Санта Мария в Kушадасъ ( бившият Принцес Ада),явно не е много посещаван хотел,но пък ми хареса от снимките и инфото от някой сайтове.Като се върнем ще ви дам подробна информация за този хотел.

# 170
Здравейте !
Имам питане към тези които са пътували до Кушадасъ с кола ,
ферибота на Чанаккале ферибота има ли почивка през ноща   newsm78
Според вас има ли какво да се види в Троя или да не губим излишно време там?
Мисля да отидем на тръгване до Памуккале и да спим там , някакви препоръки за приличен хотел в района или попът за Истанбул ?

# 171
Здравейте !
Мисля да отидем на тръгване до Памуккале и да спим там , някакви препоръки за приличен хотел в района или попът за Истанбул ?
Ферибота на Чанаккале прекъсва през нощта. Ето разписанието http://www.canakkaletravel.com/feribot.htm Ферибота Гелиболу-Лапсеки няма прекъсване.
За Памуккале не мога да помогна.

# 172
  • Димитровград
Здравейте !

Ферибота на Гелиболу работи от 08.00 до 23.00 на половин час ,през останалото време на всеки час.

# 173
Поздрави от Белек от Папилон Зюгма впечатленията ми са от 2-3 часа  и до момента много добри наистина 5 зв посрещане-гест рилейшън посреща от вратата настаняват ви,в стаята има плодове и вино ,много добра козметика-всичко ,което се сетите ,халати,чехли за баня,плажна чанта от хотела сложена на леглото.Минибар,сейф и рум сървис след 24 ч безплатен.Надявам се всичко останало ще е на същото ниво и го класирам на 1-во място от посетените до момента хотели.
утре повече

# 174
Поздрави от Белек от Папилон Зюгма впечатленията ми са от 2-3 часа  и до момента много добри наистина 5 зв посрещане-гест рилейшън посреща от вратата настаняват ви,в стаята има плодове и вино ,много добра козметика-всичко ,което се сетите ,халати,чехли за баня,плажна чанта от хотела сложена на леглото.Минибар,сейф и рум сървис след 24 ч безплатен.Надявам се всичко останало ще е на същото ниво и го класирам на 1-во място от посетените до момента хотели.
утре повече
Звучи прекрасно! Дано и продължението да е същото. smile3501 smile3501 smile3501

# 175
  • София
Здравейте !
Ферибота на Чанаккале работи от рано - ние минахме на зазоряване - може би към 6-7ч, т.к. граница минахме към 4 ч. Но пътя през  Лапсеки - Гелиболу е много по-добър...

# 176
  • София...........
Ферибота на Чанаккале работи от рано - ние минахме на зазоряване - може би към 6-7ч, т.к. граница минахме към 4 ч. Но пътя през  Лапсеки - Гелиболу е много по-добър...

В какъв смисъл пътя Лапсеки - Гелиболу е много по-добър?, нали се возиш на ферибот?
И нашата почивка доста наближи и вече трябва да решим какво как  newsm78, кажете кой ферибот е по-хубав - по-голям и по-нов Лапсеки - Гелиболу или Ечеабат- чнакале?

# 177
Здравейте !

След Гелиболу към Чанаккале  по крайбрежието или по друг път ?

# 178
утре повече

Много се радвам на тази информация, защото ние пътуваме за този хотел следващата събота. Нак е времето и дали основния ресторант има тераса с маси, защото ние, за съжаление сме гадни пушачи Embarassed

# 179
  • В.Търново
Момичета от два месеца редовно ви чета,но съм писала само 2 пъти ,ето че и нашата почивка наближава.Избрали сме си хотел Вера Санта Мария в Kушадасъ ( бившият Принцес Ада),явно не е много посещаван хотел,но пък ми хареса от снимките и инфото от някой сайтове.Като се върнем ще ви дам подробна информация за този хотел.
http://www.tripadvisor.ru/ShowUserReviews-g297972-d315059-r11738 … Aegean_Coast.html
Тук гледа ли снимките и отзивите?Погледни.Аз не бих избрала този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт