На море в Турция - тема 19

• 158 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Мимоза, да им поискаш накрая хонорар за реклама Mr. Green И да не забравиш да договориш процент за всеки почиващ, който е избрал хотела по твоя препоръка, защото съм сигурна, че след тези чудесни отзиви, догодина ще има наплив за Папилоните. Аз вече съм готова да стягам куфарите, предполагам, че и другите са така Laughing

# 241
Мимоза, да им поискаш накрая хонорар за реклама Mr. Green И да не забравиш да договориш процент за всеки почиващ, който е избрал хотела по твоя препоръка, защото съм сигурна, че след тези чудесни отзиви, догодина ще има наплив за Папилоните. Аз вече съм готова да стягам куфарите, предполагам, че и другите са така Laughing
newsm44
Мимоза, през 2008 г. от едната страна на Сюрмели имаше нов строеж. Да знаеш случайно какво се е построило там ?
Много се радвам за вас! smile3501

# 242
  • Димитровград

през 2008 г. от едната страна на Сюрмели имаше нов строеж. Да знаеш случайно какво се е построило там ?

Нищо няма построено - прилича на изоставен строеж, ако е това за което се сещам!!!!!

# 243
  • София
Пълни ми се душата след такива постове като на Мимозата.
Предлагам догодина всички дружно в този хотел Laughing И отстъпки ще издействаме Laughing
Нямам търпение да гледам снимки от него Hug

# 244

Аз май ще събера куфарите още средата на юли.Така или иначе се бях спряла на някой хотел от веригата.Другия вариант беше Мармарис.Но когато всичко вече е факт ще пиша.

# 245

Мимоза,

Страхотно попадение с този хотел.Намерили сте точно това, което искате.
А и Адел в добавка-супер.

# 246
Мимоза, ще ти бъда благодарна, ако ми отговориш относно влизането в  морето - има ли нужда от водни обувки, или камъните са на брега - аз пътувам в събота, а не ми се мъкнат и такива обувки, ако не се налага.

# 247
  • София
Със сигурност Папилон Зюгма е с пясъчен плаж без всякакви камъни - разхождала съм се по брега на Белек от Папилон Айша нагоре към Зюгма - никъде няма нужда от водни обувки, не се притеснявай! Peace

# 248
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Имам нужда от вашата помощ относно избора на регион и хотел.
С мъжа ми за първи път ще почиваме в Турция, без деца сме. Търсим  уютен хотел, с хубав пясъчен плаж, като не държим толкова на забавления, колкото на спокойна почивка. Периодът, в който може да пътуваме е 01-09 септември. Разполагаме с бюджет от 2500 лв. Имахме желание да пътуваме със самолет, но май в тази цена няма да се вместим и с полет.

Посетихме агенция Емералд. И тъй като аз казах, че държа на хубав пясъчен плаж без камъни, агентката веднага ми каза, че такива плажове се намират само в Кушадасъ. Предложи ни хотел Онурия Кларос, както и Сейнтинус. За двойка без деца като нас ни препоръча и Сетиа Бийч в Мармарис.

Моля за предложения от вас. Аз не държа да е Кушадасъ, нито Мармарис, т.е. още не съм се насочила към регион.

Още нещо- агентката ни каза, че чартърите ги спирали скоро, доколкото разбрах, поради някакви финансови причини и щяло да бъде трудно да си намерим полет. Вярно ли е това?
Благодаря ви предварително за помоща!

# 249
portokalche , Онирия кларос е добър вариант, защото колкото и народ да има, не го усещаш. Територията на хотела е огромна и имаш чувството, че хотела е празен. /Всички вече знаят, че този хотел ми е един отлюбимите/

# 250
  • Пловдив
ndimitrova, благодаря много за отговора ти. От агенцията ни казаха, че ако искаме повече спокойствие, часста с бунгалата била по-добре за нас.
Моля те сподели как е плажа? На картата, която ни показаха се виждаше, че частта с бунгалата има отделен малък плаж. Как е пясъка? Как е храната? А с какъв транспорт пътувахме? Ние сме от Пловдив и много се чудим дали да изберем автобус или да тръгнем с колата...

# 251
 :thinking:portokalche, Чартърите ги възобновяват в края на август,така че ще имате такава опция за периода1-9.9.2012г. С автомобил,лично аз НЕ ви препоръчвам,след като сте за първи път в Турция. Много често полицията прави засади за скорост,с необозначени автомобили,в които има камери ,а патрула спира след 2-3 км.вече подготвен със снимка и данни за превишението.А глобите са драстични.плюс това пътя не е малко-и без междинна нощувка е уморително да шофираш. Цените на горивата са доста високи,върнах се в началото на юни и бяха от порядъка на около 4ТЛ за дизела.Бензина е по-скъп. Хотелите ,които са Ви препоръчали не са единствените в Кушадасъ с хубав плаж.С Вашия бюджет може и да погледнете Club Sultan-Ozdere,който вече е официално-5зв.2 нощувки имахме там,напълни ми душата като обслужване и условия. В Мармарис няма хубави пясъчни плажове,с изключение на Ичмелер. Там Добър,не много скъп,реновиран хотел,не приемащ деца до 16г. е Munamar Beach  .Страхотен плаж има и е спокойно ,подходящ за релаксираща почивка.Поздрави и много положителна първа почивка в Турция.Пак ще се завърнете там,защото страната омагьосва всеки който веднъж я е посетил. Peace

# 252
  • София
Само да вметна за Онирия Кларос - има специален "тих" басейн само за възрастни, между къщичките е. Там е наистина много спокойно.
Относно пътуване със собствен транспорт - достатъчно е да имате навигация, тя ще ви упътва. Ако шофъорът издържа на дълъг път не ви е нужна междинна нощувка. Съпругът ми дремва 1-2 часа в колата и това е, даже до Анталия не ползвахме мотел.

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 11:13 от summer beauty

# 253
ndimitrova, благодаря много за отговора ти. От агенцията ни казаха, че ако искаме повече спокойствие, часста с бунгалата била по-добре за нас.
Моля те сподели как е плажа? На картата, която ни показаха се виждаше, че частта с бунгалата има отделен малък плаж. Как е пясъка? Как е храната? А с какъв транспорт пътувахме? Ние сме от Пловдив и много се чудим дали да изберем автобус или да тръгнем с колата...
Ние бяхме в основната сграда. Не знам как са бунгалата, но в зоната на бунгалата има хубав басейн и бар. Мисля, че този малкия плаж е към вип бунгала и до него няма достъп, но не съм сигурна. Големия плаж е широк и дълъг. Насипан е изкуствено с много пясък и няма камъни. Ако не знаеш, няма да разбереш. В началото на морето има малко морска растителност, но не са водорасли, дето ти се лепят по тялото. Нищо притеснително. Ние пътуваме с кола и ни е доста удобно. Ако искаш на лични ще пиша подробно. Ние пътуваме от София и не спираме никъде за междинно преспиване.

# 254
  • Пловдив
liv1892, summer beauty  благодаря и на вас, че се включвате.

За пътуването с кола и глобите ни предупредиха и от агенцията.
За чартърите ще разпитам пак. А колко е пътя от летището до хотела (Онурия Кларос)?
Непременно ще разгледам и Club Sultan, той е от веригата Палома, нали?
Хвърлих и бърз поглед на Munamar Beach, изглежда много добре. И цените са по-ниски в сравнение с Онурия.

В таблицата, която ни дадоха от агенцията се вижда, че разликата в часовете път в автобус между Кушадасъ и Мармарис е 3 часа. Това реално време ли е?

Общи условия

Активация на акаунт