На море в Турция - тема 19

• 158 615
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Признай обаче, че ми е много добро предложението.  Laughing
На връщане от IC Green пътувах с една дама, която беше почивала в Глория Серенити, каза, че това е била най-хубавата й почивка в Турция, несравнимо с нищо досега.

# 481
А къде да сме следващия път аз вече съм измислила, само парите ми идват малко в повече  Laughing, лично аз съм за Verde, но който и да е от веригата е прекрасен:
http://www.gloria.com.tr/Gloria-Hotels-And-Resorts/Hotels.aspx?otelId=2
заради такива като вас ще ме изгонят от къщи  Hug Mr. Green Peace

Joy
Ааа, за предложения защо да те гонят!
Пък за такива хубави мечта не пречи да си мечтаем и да искаме да отидем, нали!

# 482
Здравейте моми4ета,моля ви помогнете с избора на хотел в Бодрум за средата на септември. Засега вариантите са следните :

1. BODRUM PARK RESORT HV/5*
2.ARMONIA HV 1 & SPA 5*
3.BODRUM HOLYDAY RESORT & SPA 5*
4.GOLDEN AGE HOTEL 4 *

Прегледах мненията,но за всеки един има и много лоши и много хубави.Не мога да преценя.Може и друго предложение в порядъка 600-800 лв.

Благодяря!

# 483
  • София
Здравейте моми4ета,моля ви помогнете с избора на хотел в Бодрум за средата на септември. Засега вариантите са следните :

2.ARMONIA HV 1 & SPA 5*
4.GOLDEN AGE HOTEL 4 *

Прегледах мненията,но за всеки един има и много лоши и много хубави.Не мога да преценя.Може и друго предложение в порядъка 600-800 лв.

Благодяря!

Кажи какъв вид почивка предпочитате, с деца ли сте или само за забавления.
Моя близка беше в GOLDEN AGE HOTEL 4 но тя е по-възрастна и много й хареса. Аз също съм го разглеждала. Има хубава градина и плаж, което за Бодрум е рядкост. Но стаите са доста скромни. Преди тя да замине (октомври 2011г.), четахме доста коментари и имаше оплаквания от храната, но се оказа, че храната е била ОК. Дори тя е отишла да поздрави готвача за хубавите готвени ястия.
 За ARMONIA HV 1 & SPA мога да кажа само, че също не е на стъпала и с платформи на плажа. Аз съм обядвала 1 път. Храната ми се стори нормална, нищо запомнящо се нито в "+" нито в "-". Направи ми впечатление, че е доста голям комплекс и леко ми се стори пренаселено. Стаите са по-добри от тези на GOLDEN AGE HOTEL.
За другите два - нямам лични впечатления, но са извън населено място. И пак идва въпросът - какъв вид почивка предпочитате.

# 484
Здравейте момичета,

тази година се бяхме насочили към южните острови на Гърция, но случайно попаднах на отзивите на Мама Мони за IC Green Palace и точно за 5 минути сменихме дестинацията.Проблема е, че сме група от 3 семейства и на едно от тях - с 2 големи деца цената направо е умопомрачителна.  Та разглеждам и други хотели един от тях е Limak Lara - въпроса ми някой бил ли е в този хотел,защото няма на 1 стр коментари и дали може да се сравнява с нивото на IC. Другият е LYKIA WORLD & LINKS GOLF HOTEL - 5*.

Основно ме интересува сервиза, плажа и нивото на храната, защото много обичаме риба и и всякакви рибни продукти, с две думи търсим нивото на IC и дали в другия хотел от веригата IC SANTAI FAMILY RESORT HOTEL нивото е същото.

Забравих да добавя VOYAGE SORGUN HOTEL , и за него на 1 стр няма отзив

Благодаря ви предварително

-

# 485
А къде да сме следващия път аз вече съм измислила, само парите ми идват малко в повече  Laughing, лично аз съм за Verde, но който и да е от веригата е прекрасен:
заради такива като вас ще ме изгонят от къщи  Hug Mr. Green Peace

И аз май ще съм от напъдените  Joy
Не стига ,че изкарах едно море в Турция.А сега ми предстой второ море пак в Турция в най високия сезон,че и все скъпи хотели ми се набиват на очи....
Като почнем от Папилоните,Глорийте и т.н.....

Olivie предложението ти е страхотно. Heart Eyes

# 486
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми хотел в Анталия (на макс. 80 км.от летището) Харесвам комплексите, които са  на брега на морето, с хубав пясък и морето да не става дълбоко изведнъж. Много държа и на хубав детски кът, мини аквапарк (водни пързалки) и аниматори в комплекса. По възможност и на по-ниска цена.
Гледам, че офертите на 25. 08. 2012 г. са с по-ниски цени от тези, седмица преди или седмица след тази дата.  Защо ли?  newsm78

# 487
  • Beyond the Frontiers
А къде да сме следващия път аз вече съм измислила, само парите ми идват малко в повече  Laughing, лично аз съм за Verde, но който и да е от веригата е прекрасен:

Изборът е чудесен Mr. Green

Сега сериозно - Глориите са страхотни хотели, луксозни, но от типа ненатрапчив лукс, една тишина и спокойствие.....

Ако може тук да е...

Последна редакция: пт, 13 юли 2012, 18:32 от Galactic Voyager

# 488
  • София
Аз точно такова търся. Simple Smile

# 489
  • Beyond the Frontiers

2.ARMONIA HV 1 & SPA 5*
4.GOLDEN AGE HOTEL 4

(
cvetence1328, тъй като лично аз не съм ги посещавала, ми е трудно да исказвам мнение, но колегите ми препоръчват Армония - доста положително се изказаха за базата, храната и хотела като цяло.

Моля, препоръчайте ми хотел в Анталия (на макс. 80 км.от летището) Харесвам комплексите, които са  на брега на морето, с хубав пясък и морето да не става дълбоко изведнъж. Много държа и на хубав детски кът, мини аквапарк (водни пързалки) и аниматори в комплекса. По възможност и на по-ниска цена.
Гледам, че офертите на 25. 08. 2012 г. са с по-ниски цени от тези, седмица преди или седмица след тази дата.  Защо ли?  newsm78

Тъй като почти всички хотели отговарят в една или друга степен на написаното, по-скоро тръгнете от бюджета си - какво разбирате под "по-ниска цена"?

За разликата в цените нямам представа. Но не е нещо притеснително.

# 490
  • София
Olive супер предложение  bouquet Гледах ги аз Глориите миналата година ама скъпички ми идваха Mr. Green Една позната преди 3 години беше във Верде и ми разказва страхотни неща. Добре ме подсещаш за тази верига.

Търсеща72 не съм била в другите хотели, но има разлика м/у IC Green Palace и IC SANTAI FAMILY RESORT HOTEL. Миналата година четох много отзиви и за двата, а и един от сервитьорите в Грийна е работил и в Сантаи и каза, че Грийна определено е по-класния хотел.
Доколкото съм чела Лимак Лара е хубав хотел.

# 491
  • София...........
И ние се завърнахме Sad, искаше ми се още 3-4 дни... Бяхме в Онирия Кларос и Ла Коста голф Кушадасъ. Подробности тия дни, защото едва гледам Wink

# 492
  • София
И ние се завърнахме Sad, искаше ми се още 3-4 дни... Бяхме в Онирия Кларос и Ла Коста голф Кушадасъ. Подробности тия дни, защото едва гледам Wink
С нетърпение ще очаквам подробности за Онирия Кларос, защото и ние след две седмици ще почиваме там. С дете на две годинки и половина сме и ме итересува, какво се предлага за него. Също и на какви езици може да се разбереме там?

# 493
Здравейте момичета,

тази година се бяхме насочили към южните острови на Гърция, но случайно попаднах на отзивите на Мама Мони за IC Green Palace и точно за 5 минути сменихме дестинацията.Проблема е, че сме група от 3 семейства и на едно от тях - с 2 големи деца цената направо е умопомрачителна.  Та разглеждам и други хотели един от тях е Limak Lara - въпроса ми някой бил ли е в този хотел,защото няма на 1 стр коментари и дали може да се сравнява с нивото на IC. Другият е LYKIA WORLD & LINKS GOLF HOTEL - 5*.

Основно ме интересува сервиза, плажа и нивото на храната, защото много обичаме риба и и всякакви рибни продукти, с две думи търсим нивото на IC и дали в другия хотел от веригата IC SANTAI FAMILY RESORT HOTEL нивото е същото.

Забравих да добавя VOYAGE SORGUN HOTEL , и за него на 1 стр няма отзив

Благодаря ви предварително

За LIMAK LIMRA има коментар, можеш да ползваш линка на първа страница. Хотелът е добър, сградата е много раздвижена, с интересна архитектура, територията е голяма и много добре организирана. Обслужването и храната са на ниво. Трудно може да се сравни с IC GREEN PALACE, защото е доста различен, но не в лошия смисъл на думата.
За IC SANTAI също можеш да прочетеш коментари на първа страница. И аз споделям мнението на другите, че макар да са от една верига, двата хотела са несравними и като храна, и като условия, и като градина. Всички плюсове са в полза на IC GREEN PALACE.
LYKIA WORLD е малко странен хотел според мен. Обслужването и храната са много добри, стаите са хубави, има си всичко, но сградата е огромна и неуютна, територията също е огромна и не достатъчно озеленена, спокойно можеш да се изгубиш в хотела или извън него. Него пък въобще не мога да го сравня с IC GREEN PALACE, защото са пълни противоположности, но не като обслужване или качество, а като атмосфера.
За VOYAGE SORGUN някой май беше писал нещо в миналите години. Ако го намеря ще пусна линк. Хотелът е много добър, веригата е чудесна, територията е голяма с много зеленина. В частта, в която се намират къщичките има главно средиземноморски борове, които правят доста добра сянка.

От изброените хотели всички са добри и предлагат много добри условия за почивка, но мисля, че IC SANTAI е с една идея по-неприемлив вариант спрямо другите.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 12:36 от Мaрги

# 494
  • София
Здравейте момичета,
през септември м/у 1-ви и 15 искаме да почиваме в Турция. Като бюджет мах.1350 лв. за 7 нощувки с автобус. Какъв хотел ще ми препоръчате. Става въпрос за 1 възрастен и дете до 12 г. и all inclusive.
ТА ми предложи хотел Vista hill в Кушадасъ, на цена под 1000 лв. но ми се струва че няма пързалки. Искам малко повече забавления за сина - миниголф, водни пързалки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт