На море в Турция - тема 19

• 158 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Каква е цената за аквапарк adaland в Кушадасъ? Разбрах, че имало организирани посещения до там от хотела с включени обяд и следобедна закуска. Може ли малко разяснение Grinning
Може да разгледаш сайта. Там има цени за водните атракции, за делфинариума и за подводното гмуркане.
http://www.adaland.com

# 526
  • София...........
...

Голф-а ни дадоха къщички близо до основната сграда (там е ресторанта, най-голямия басейн и пързалките). Храната много по-хубава от Онирия!!! Пързалките работеха 2 часа сутрин и два след обяд. Персонала любезен. Поддържаше се чисто навсякъде и басейните. от към зеленина бедно, все пак нов комплекс. До плажа не стигнахме, защото първо се оказа, че е предимно платфома (с малчо щяхме да полудеем) имало много малка пясъчна част с няколко шезлонга , а и шатълите не са на 30 минути, а на 1 час и 15 мин. Мъжа на едното от семействата с които бяхме отиде сутринта единия ден с въдиците и едвам се прибра с последния шатъл. Цял ден човека умрял от глад , защото там всичко било платено (не влизало в инклузива), а според офертата е платено след 18 часа. С колата си влизаш и паркираш близо до къщичката. Обзавеждането е доста добро.

И в двата комплекса беше проблем с шезлонгите Sad, след 9 часа нямаше свободни! Анимациите ненатрапчиви и приятни. А ла карт ресторантите записваха за след 2-3 дни и не сме се редили на опашки ...

Дивна учудваме това за платения бар на плажа, с две съфорумки които са били вече разбрах
че храната там до 18 часа си влиза в олинклузива, дори готвача бил доста по-добър от този
в основния ресторант в хотела .... явно има промяна в концепцията  Thinking

Е и аз така знам, но човека от нашата компания това е преживял, към 15-16 часа решил поне един сладолед насипен да хапне, но му поискали 5 или 6 лири и след като той им казал, че няма пари го почерпили ...
На Палм бара в комплекса мъжа поиска два айряна и му казаха, че са екстра и се плащат. Аз отидох след 5 минути и попитах айряните дали влизат инклузива, отговора беша ДА и колко желая;)
На Палм бар-а пиците бяха в инлузива, а на Оливе бар ни показаха ценоразпис ...
така, че явно зависи кой, къде и трябва да се пита предварително Wink
Иначе комплекса е разкошен и храната в основния ресторант превъзходна Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 01:29 от divna_

# 527
  • София
Здравейте любители на Турция Simple Smile
включвам се и аз в темичката, защото и ние тази година ще почиваме там за първи път с децата. Засега клоним към Crystal Family Resort, Белек. Видях мненията от 2009 година, надявам се хотела все още да поддържа същото ниво на обслужване и да останем доволни. Ние ще ходим и със семейството на брат ми, а и на тях изискванията са по-високи, и затова се надявам да направим добър избор. Първоначално искахме Selin, от комплекса Кamelya world, но се оказа, че с 2 деца не можем да вземем стая в хотелската част, а трябва да вземем beach house, а ние предпочитаме хотелската част.
Желая весело лято на всички  Hug

# 528
  • София
sofy мисля, че е много добър изборът ви. Отлично съотношение качество- цена. Веригата Crystal запазва качеството, не са най-луксозните хотели, но са на много добро ниво. Аз съм била преди 2 г. в Crystal De Luxe в Кемер и нямам забележки. Разглеждала съм и повечето от другите, включително и Crystal Family Resort, Белек (през май 2012 г.). Според мен може да им се доверите.

# 529
  • Варна
Здравейте, моля за мнение или впечатления (ако има такива) за Armonia Holiday Villa and Spa - Бодрум. Няма мнения на първа страница, някой дали е ходил там. Двоумя се между него и Surmeli в Кушадасъ. Тази година сме с малко по-ограниен бюджет и се чудя с кое да направя компромис. А времето в края на септември как е в Бодрум и Кушадасъ, става въпрос за дните след 21 септември или в случая за Бодрум офертата е от 28 септември. Досега сме ходили само в Анталия, Кемер и винаги е било супер горещо (мин. година бяхме от 1.10), но все пак Анталия е по на юг. Много благодаря на всички, които ще ми отговорят!   bouquet

# 530
smile29, за Surmeli вече се изказаха негативни мнения тук. За хотела в Бодрум не мога да кажа нищо.
За времето - била съм последната седмица на септември в Кушадасъ и времето е много приятно с леко захлаждане вечер, но водата вече става хладна /аз съм зиморничава/.

# 531
  • София
smile29, мнението ми клони към Armonia Holiday Villa and Spa - Бодрум, но погледни за 28.09 цените на ONYRIA CLAROS - 5* в Кушадасъ са от същия порядък, а според мен той е по-добър и от двата. А колкото за времето, то е въпрос малко и на шанс, но моя близка ходи винаги от 01.10 на Кушадасъ или Бодрум и се връща със страхотен тен. Спокойно може да се седи по цял ден на плаж, а не като сега в жегите на 40 градуса да се "пържи" човек.

# 532
  • София
sofy мисля, че е много добър изборът ви. Отлично съотношение качество- цена. Веригата Crystal запазва качеството, не са най-луксозните хотели, но са на много добро ниво. Аз съм била преди 2 г. в Crystal De Luxe в Кемер и нямам забележки. Разглеждала съм и повечето от другите, включително и Crystal Family Resort, Белек (през май 2012 г.). Според мен може да им се доверите.
Диана, много ти благодаря за споделеното мнение  Hug
Току що пуснах резервация за там. Дано останем доволни и децата да се забавляват. Заминаваме на 11.08. и се надявам да не умрем от жега, но нямаме избор за друг период от време, защото се съобразявам и с брат ми, който живее в чужбина. Иначе и аз съм за началото или средата на септември като подходящо време за Турция.
Успех на останалите в избора на хубав хотел и весело лято от мен  Hug

# 533
Здравейте!

Моля за отзиви за Pine Bay Resort 5***** , основно разположение спрямо Кушадасъ, може ли човек пеша да се разхожда до центъра, близо ли е?

# 534
  • София
Здравейте!

Моля за отзиви за Pine Bay Resort 5***** , основно разположение спрямо Кушадасъ, може ли човек пеша да се разхожда до центъра, близо ли е?
Не! Далече е от Кушадасъ. Ето ти карта за да се ориентираш:
http://maps.google.bg/maps?hl=bg&gbv=2&um=1&ie=UTF-8 … p;ved=0CBgQ_BIwAA

# 535
Здравейте!

Pine Bay Resort  е поне на 4 км. от Кушадасъ, но има маршрутки.
Не го харесвам този хотел. Не знам защо, но ми създава усещане за подтиснатост, като че ли няма простор. Построен е на скалист склон. Зеленина обаче има много. Има дълга плажна ивица не много широка, но е много каменисто и морето е много ниско долу.
Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.

# 536
Благодаря, момичета!

# 537
  • Варна
smile29, за Surmeli вече се изказаха негативни мнения тук. За хотела в Бодрум не мога да кажа нищо.
За времето - била съм последната седмица на септември в Кушадасъ и времето е много приятно с леко захлаждане вечер, но водата вече става хладна /аз съм зиморничава/.

Благодаря ви за споделеното мнение. Аз изчетох мненията на първа страница за Surmeli и ми се стори, че е що-годе (за цената си) добър хотел. Явно съм пропуснала някъде някое мнение. А иначе, то винаги си има и доволни, и недоволни, зависи кой какви изисквания има и какво точно очаква  Peace Ние миналата година бяхме в Гьойнюк в Le Chateau De Prestige, за който имаше лоши отзиви, но ние бяхме голяма компания и останахме доволни (по принцип офертата беше за Queen Elizabeth, но нещо се случи, обясниха ни разни глупости от сорта как бил опустошен от руснаците, дрън-дрън, и затова ще ни настанят в този, в който бяхме вече преди 2 години, ама нищо  Grinning). Жалко, че няма за Бодрум мнения, явно никой не е ходил в този хотел. Аз хвърлих едно око в tripadvisor и holidaycheck, долу-горе отзивите са до

smile29, мнението ми клони към Armonia Holiday Villa and Spa - Бодрум, но погледни за 28.09 цените на ONYRIA CLAROS - 5* в Кушадасъ са от същия порядък, а според мен той е по-добър и от двата. А колкото за времето, то е въпрос малко и на шанс, но моя близка ходи винаги от 01.10 на Кушадасъ или Бодрум и се връща със страхотен тен. Спокойно може да се седи по цял ден на плаж, а не като сега в жегите на 40 градуса да се "пържи" човек.

А Onyria Claros и на мен ми харесва, но идва вече над бюджета ни  Sad

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 19:07 от smile29

# 538
  • София
smile29 аз само съм обядвала и разглеждала  Armonia Holiday Villa and Spa и ми направи добро впечатление, но все пак когато човек е за по-дълго време е друго. Единствено ми се видя доста позастроено с двуетажни бунгала и градина почти няма. Хотелът е 23 километра от центъра на Бодрум, което означава че вечер от дискотека ще е трудно с прибирането. Друго притеснително не видях и мисля, че ще изкарате добре.

# 539
Здравейте!!Прави ми впечатление, че мненията на първа стр. не се допълват и хотелите са си все същите от времето, когато аз си избирах хотел, но вече има много нови мнения и за други хотели, редно е да се допълва списъка. Сигурно не е лесно, но все пак, ще е полезно за всички. Разчитам за догодина  да си избера дестинация именно от там:) Поздрави на всички и приятно изкарване на тия, които сега ще заминават..........блазе им!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт