На море в Турция - тема 19

• 158 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Много добре сте схванали критериите ми. За съжаление, при он-лайн резервация се оказва, че всичко е заето.

Daniella, Опитайте в Палома Клуб Султан в Йоздере. Кушадасъ е на около 35 км., а селото Йоздере на 5 км. от хотела. Наблизо има и други хотели, но присъствието им не се забелязва. Мисля, че ще удовлетвори желанията ви и ще оправдае очакванията. Ако не е проблем пътуването с кола, направете го, защото е много атрактивно и забавно /особено, ако отивате за първи път/. Може да посетите Троя на отиване и Ефес /уникално място/.
И аз го бях харесал ,но уви всичко  е пълно  септември и октомври .  http://www.teztour.bg/bg/spoDetails?tezId=4171823# Освен това и Summer beauty беше дала много добри отзиви за него.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 21:26 от ninoto

# 556
Съжалявам, че вече всичко е заето. Опитайте в Онирия Кларос. Може би и там ще ви хареса. Има клубна част и голяма територия, забавления за деца и родители. Оставате с впечатление, че хотелът е празен.

# 557
Момичета,
да имате идея как е времето в Кушадасъ края на септември - началото на октомври?!

# 558
  • Варна
Момичета,
да имате идея как е времето в Кушадасъ края на септември - началото на октомври?!
Аля,2008-ма беше перфектно,бяхме там от 3.10 и пързалките ги спукахме,както и басейните,хладно беше рано сутрин и много късно вечерта Peace

# 559
Здравейте. Тъй като мъжът ми много се е навил да ходим в Турция искам да ви попитам как стои въпроса с децата. Оглеждам оферти за Анталия със самолет. Офертите пише двойна стая за двама с едно дете със самолет за например 1000лв. Доплащане летишни такси 79 евро на човек. За детето какво се доплаща. За него плаща ли се отделно самолетен билет и летишни такси и такса за горивото. Т. като така не мога да се ориентирам колко ще ми е тотала. Детето ми е на 4 год. Не държа да има седалка в самолета т.като най-вероятно през цялото време ще го е страх и ще седи в мен. Моля тези който са пътували с децата да кажат. Благодаря ви предварително.

# 560
Здравейте,
Никога не съм почивала в Турция и се чувствам удавена в информацията, която има тук. Въбще не мога да се ориентирам. Бихте ли ми помогнали- търся място /за последната седмица на август/, което да е подходящо и за деца, но да не е много шумно; да е с красива природа, спокойно, и да има наблизо някакви исторически забележителности. Не е проблем да пътуваме и с кола, т.е. транспорта е без значение. Самият хотел да не прилича на небостъргач и въобще колкото се може по-малко градски елементи в обстановката. Цената общо взето е без значение. Някоя да се сеща кой е моят курорт и хотел? Simple Smile
Мисля, че се сещам какво търсиш, защото и аз търся същото. Аз лично много се двуумих между OMER HOLIDAY RESORT-Кушадасъ и PALM WINGS BEACH RESORT 5*-Дидим. За тази година надделя Дидим, за следващата(ако е живот и здраве), ще мислим пак. Наблизо е Ефес, мисля, че може да се посетят и древните градове Дидима и Милет, на отиване или на връщане може да се мине през Троя, мисля, че има и други екскурзии, но това ще се уточнява допълнително. Желая успешен избор и чудесна ваканция!

# 561
Val27,
за детето доплащаш 79 евро летищни такси + горивна такса като за възрастен. Над 2г. имат самостоятелни седалки и цената на самолетния билет на детето е включена в пакетната оферта за 2 възрастни + 1 Дете над 2г.

# 562
Здравейте, обмисляме да ходим септември в Турция, но се чудим в Мармарис, Кушадасъ или Бодрум. Вие къде бихме ми препоръчали? Къде е най-хубаво

# 563
Значи по груби сметки се получава следното:
3 лет. такси по 79 евро =237 евро *2= 474 лева
горивна такса за 7 дни по 7Евро =49евро *2=100 лв на човек *3=300 лева за горивна такса.
До тук тотал само за самолета: 774 лева.
Допълнително е сумата за хотела. Средно един от по-евтините варианти както гледам е около 700 евро за 3 ма. /по-евтино не открих/. Тотал за 3 ма човека за Турция 2100 евро. без джобни пари. Сега трябва да решим , но може и да остане за догодина т.като с тези такси сметката доста набъбна и ми се виждат много за 7 дни. Това ли е най-изгодното със самолет или има и по-евтини варианти. Че с автобус ми се струва много далече а с кола не става, защото аз не мога да карам.

# 564
  • София
Здравейте, обмисляме да ходим септември в Турция, но се чудим в Мармарис, Кушадасъ или Бодрум. Вие къде бихме ми препоръчали? Къде е най-хубаво
За да ви препоръчаме ни трябва малко повече информация. Какъв тип почивка търсите? С деца ли ще сте или ще наблегнете на нощния живот? С какво ще пътувате, какъв е ориентировъчния ви бюджет? Били ли сте досега в Турция и къде?  

# 565
  • София
[
горивна такса за 7 дни по 7Евро

Горивната таксаа не е на ден. А 7Е прибавяте към летишна такса и умножавате на брой пътници.

# 566
За да ви препоръчаме ни трябва малко повече информация. Какъв тип почивка търсите? С деца ли ще сте или ще наблегнете на нощния живот? С какво ще пътувате, какъв е ориентировъчния ви бюджет? Били ли сте досега в Турция и къде?  

Не сме били в турция до сега. 2-ма сме, без деца. Искаме място на което хем има какво да се види, хем да си и починем малко Simple Smile Бюджетът ни е около 600 лв на човек Simple Smile

# 567
Val27, мисля, че таксата гориво не е на ден, а като цяло 7 евро на човек. Пакетите с 6 нощувки са малко по-ефтини.

# 568
Val27,
с уточнението, че горивната такса е 21 евро за трима ви, сметката е вярна Simple Smile.
Да, скъпи са хубавите хотели в Турция. На ранни записвания е по-изгодно, но се плаща още зимата или ранна пролет.

# 569
  • София
Не сме били в турция до сега. 2-ма сме, без деца. Искаме място на което хем има какво да се види, хем да си и починем малко Simple Smile Бюджетът ни е около 600 лв на човек Simple Smile

Предлагам ви Мармарис с автобус, DORA BEACH BOUTIQUE HOTEL открит 2011 г. http://www.dorabeachmarmaris.com/  или Mehtap beach hotel, реновиран 2012 г. http://www.mehtapotel.com/Mehtap-Beach-Hotel.asp .  И двата хотела са на първа линия и са с добра цена. Разгледаите ги и ако имате някакви въпроси - питайте.

Общи условия

Активация на акаунт