На море в Турция - тема 19

• 158 809
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
А как стои въпpоса с тpанспоpта? Имам п,едвидл че 1500 км са доста пpеход за две деца на по 4 и 8 г
Самолет ли използвате или разделяте пътя?
По принцип самолет, но може и с личен автомобил, ако разполагате с повече време. Би било добре да преспите някъде по средата на пътя и на отиване и на връщане.

# 586
Здравейте Simple Smile Четох доста, но ми е малко трудно да се ориентирам за добрите, но по-икономични хотели. Ако не ви затруднява, бихте ли препоръчали някой хубав хотел, бюджета ни е максимум 400 евро на човек (без летищни такси). Датите са около 29, 30 септември, транспорт - самолет.
Няма значение точно къде е, стига плажа да е хубав, доколкото е възможно това в Турция и за тези цени рабира се Simple Smile
И още един въпрос - понеже досега не съм се занимавала с това, обявени ли са часовете на полетите предварително, така че да мога да си направя сметка дали да са 6 или 7 нощувки. Защото е безсмислено да платя 7 нощувки, пък да си тръгна с ранен полет сутринта.
Харесах си Веноса в Дидим, 6 нощувки, но няма часове на полетите.. Sad Има ли как да разбера?
Благодаря много! Simple Smile

# 587
Момичета трябва ми отзив за този хотел GRAND YAZICI MARES HOTEL DOLPHIN PARK SPA - 5 *

# 588
Sisley666 , провери коя фирма предлага Веноса със самолет - часовете на полетите трябва да са определени и са до Бодрум. Веноса в Дидим е добър вариант.

# 589
За тази година надделя Дидим, за следващата(ако е живот и здраве), ще мислим пак.

чудесен избор  Peace

Радвам се, че ми одобрявате избора - най-после и аз да свърша нещо както трябва  newsm78

# 590
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,може ли да ми препоръчате хубав хотел в Бодрум с чартъра от Бургас на 4.09.

# 591
Моля за помощ, струва ли си тази оферта, че изведнъж станах голям "спец" по Турция и ме нападнаха разни хора да им организирам почивка. Въпросът ми е най-вече, дали става за къпане водата.
http://www.apollobg.com//?page_id=25&record_id=934

# 592
И нашата почивка в чудесния Батихан Бийч Ризорт, Кушадасъ, приключи. Много сме доволни.  Grinning

# 593
И нашата почивка в чудесния Батихан Бийч Ризорт, Кушадасъ, приключи. Много сме доволни.  Grinning

Радвам се за вас, пред вид, че и на нас ни предстои...Ще има ли отзиви и впечатления Grinning

# 594
Утре ще се постарая да публикувам впечатления и снимки. Peace

# 595
Момичета трябва ми отзив за този хотел GRAND YAZICI MARES HOTEL DOLPHIN PARK SPA - 5 *

Няма ли някой ,който да е бил в този хотел.В неделя заминавам за там  Simple Smile

# 596
Sisley666, Емералд травъл предлагат Веноса в Дидим със самолет от 30,09 за 6 нощувки на цена 403 евро на човек. Сигурно има и други, но аз намерих тази.
Моля за помощ, струва ли си тази оферта, че изведнъж станах голям "спец" по Турция и ме нападнаха разни хора да им организирам почивка. Въпросът ми е най-вече, дали става за къпане водата.
http://www.apollobg.com//?page_id=25&record_id=934
Според мен цената е а добра, но по това време водата е доста хладна.

# 597
Имайте предвид,че на Аполо цените са по-високи при равни други параметри. Thinking

# 598
  • Beyond the Frontiers
Имайте предвид,че на Аполо цените са по-високи при равни други параметри. Thinking

Не е задължително - проверете.

# 599
  • София
Стоя пред дилема:RIXOS LARES или RIXOS TEKIROVA е по-добре за началото на октомври. И двата са с много добра репутация, но близоста до летището накланя към RIXOS LARES. Някакви мнения?  bouquet Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт