С какво ви дразнят свекървите- 17 тема

• 72 226
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • До морето :)
Май имате много големи очаквания към хора, които са свободни да живеят според своите, а не според вашите разбирания.  

Стига те да нямат разбирания за моя начин на живот, не ми пречат  Grinning Но обикновено искат да дават наклон на вертикалната шахта  Mr. Green

# 406
  • София
Свекървата на Дейзи й взима детето от градина, че и го гледа болно. Мисля, че достатъчно се отчита всекидневно, че да трябва да гради имидж на любяща баба със скъпи подаръци и неходене на море. Единствено е странно, че не иска да присъства на кръщането. Обикновено бабите си умират за всякакви сеирджийски празници.

# 407
Тази баба явно не е от тези, има наглостта да си има личен живот, който не е изцяло подчинен на внучето. 

# 408
  • София
Баси, значи, докъде я докарахме! Имало живот и след триЕсет лазарника, викаш...

# 409
  • Mediterraneo
Пясъчници, капаци, екстри... Ако знаете на моите какъв кеф им е да се ровят в един камион пясък, изсипан директно в двора... Зариват се целите, скачат, готвят, мокрят се... На децата им е все тая какъв е пясъчника, стига да има пясък...

# 410
  • Варна
Пясъчници, капаци, екстри... Ако знаете на моите какъв кеф им е да се ровят в един камион пясък, изсипан директно в двора... Зариват се целите, скачат, готвят, мокрят се... На децата им е все тая какъв е пясъчника, стига да има пясък...

Е, ти пък. Интериора ще иде по дяволите ако изсипем по един камион пясък в двора.  Laughing

Мойта свекърва е намерила любовница на мъжа ми и ми я натрапва ежедневно пред очите. В смисъл свекърва ми иска, ама мъжа ми не иска. Кажете кво да я правя? Laughing

# 411
  • София
Предложи й да потърси и за тебе нещо по-така за любовник, той като не иска - ти се възползвай.  Twisted Evil

# 412
Кажи на "любовницата", че милото ти върви в комплект със свекървата.  Twisted Evil

# 413
  • Варна
Аз не говоря с нея от 6 месеца, откакто я хванах. С "любовницата" още по-малко пък нямам приказка а и е под достойнството ми да комуникирам с нея. Натрапването става чрез фейсбук на стената на свекърва ми. Хем е смешно и жалко, хем пък като го прави вече толкова време и то ежедневно по много пъти, ми иде да я сложа на място.

# 414
     Пуканка, и двете се пошегувахме  Grinning
     Колкото до слагането на място, след като не те атакува директно, не си струва да си хабиш нервите. Едва ли ще те разбере и ще промени нещо, най-много по-нагла да стане. Не съм много наясно с Фейсбук, но предполагам има опция да я блокираш и да не гледаш какво публикува на стената си.

# 415
Тази баба явно не е от тези, има наглостта да си има личен живот, който не е изцяло подчинен на внучето. 

Ето отговора на фундаменталния въпрос: с какво една свекърва може най-много да дразни снаха си?
Отг: С невижданата наглост да живее за себе си, а не за деца и внуци. Въх, такова свекървище да ти се падне!  Mr. Green Joy

# 416
Натрапването става чрез фейсбук на стената на свекърва ми.

Ха! И как точно го прави, че ми стана интересно?  Simple Smile

# 417
  • Варна

Ето отговора на фундаменталния въпрос: с какво една свекърва може най-много да дразни снаха си?
Отг: С невижданата наглост да живее за себе си, а не за деца и внуци. Въх, такова свекървище да ти се падне!  Mr. Green Joy
Joy Joy
Кой знае и моите снахи един ден как ще ме плюят по форуми? Хич да не се надяват, че ще се занимавам непрекъснато с внуци! Naughty Crossing Arms

# 418
Ох, не се заричай, че не се знае. Ако не искаш внуци, ще се скъсат да ти ги навират и ще те плюят по форумите, че не искаш да ги гледаш.
Ако държиш да си грижовна баба, няма да ти ги дават и пак ще те плюят, защото си искала да завземеш ролята на майката.
То се е видяло, че угода няма, ами я да си живеем, както си знаем, поне после да не ни е яд на оня свят.  Laughing
В САЩ имало две сигурни неща на света - смъртта и данъците.
У нас формулата е по-различна. Плащането на данъците може да ти се размине, но смъртта и претенциите на снахата/свекървата - не.  Mr. Green

# 419
В духа на последните постове да си кажа и аз - не очаквам от никой нищо . Никаква помощ . Много пъти съм писала как с мъжа ми сме се задъхвали до изнемогване и не е имало как за един час някой да ни помогне ... Просто не искат да си развалят спокойствието . Това е . Майка ми не работи . Свекървата дава по една нощна смяна на три дни . Вече мина половината лято , но никой не пожела да вземе детето и за половин ден примерно и да го заведе в парка да кажем ...  Confused Ами , тъпо ми е ... на моите приятелки майките и свекървите им отгледаха децата . Аз не искам това . Искам отвреме на време да му обръщат внимание .
Ето днес пак - щеше да ходи при свекървата . Детето така се радваше ... събра си багажа и доволен . В последния момента с едно мънкане и увъртане си измислиха причина да не го вземат .
детето плака и беше обидено цял следобед .

п.п. Веднъж имахме един случай - с мъжа ми ни тръшна някакъв грип . И двамата на легло , влачехме се като умрели ... Синът ни беше на 4 години . Да бяха го взели поне да не го заразим ... на нас , че няма кой вода да ни подаде - няма проблем . Да , ама не ... Майка ми каза , че ако дойдели щели и те да се заразят ... Sick

Общи условия

Активация на акаунт