Вече съм в 9-ти клас и хич не ми се влиза в час.

• 52 679
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Права си.Все си мисля,че е важно че имам едно възпитано и добро момче.Пу да не му е уроки Joy,ама нали знаеш понякога се ядосвам,че е умно,ама мързеливичко и там му е рабатата.
Аз мисля вече да спра да се ядосвам за тези неща. Crossing Arms
Може пък да се пестят за по-велики дела един ден, ехеееей! Шегувам се, разбира се! Ама, знае ли човек?!  Wink Да са живи и здрави, добри хора да ги направим, пък другото... животът си знае работата!  Simple Smile
А това все едно аз съм го писала, ама без да се шегувам. Joy
Толкова не му харесва този език, че се чудя как ще го бута , ама поне се старае...

Трудно, трудноооо ще го бутаме тоя предмет. Sad И според моя немският бил "ужасен" език. Предпочитал да учи френски или италиански. ooooh! Ам да се връща в италианския лицей тогава. hahaha
Всъщност аз не съм го сварвала да учи по нещо, освен понякога да решава задачи. Най-вече със сестра си. hahaha Та в тоя ред на мисли и във връзка с една друга тема за домашните задължения, да попитам аз тука, е ли или не е домакинска работа помощта на сестричката по математика? Thinking Щото според него това било "домакинска работа" и затова той най-много работел в къщи от тримата. Crazy Макар че, между нас казано, като гледам в седмокласната тема какво решаване на задачи пада, направо мед ми капе на сърцето, че не се налага аз да се потя с такава "домакинска работа".  Hug

# 646
  • Sofia
Та в тоя ред на мисли и във връзка с една друга тема за домашните задължения, да попитам аз тука, е ли или не е домакинска работа помощта на сестричката по математика? Thinking Щото според него това било "домакинска работа" и затова той най-много работел в къщи от тримата. Crazy Макар че, между нас казано, като гледам в седмокласната тема какво решаване на задачи пада, направо мед ми капе на сърцето, че не се налага аз да се потя с такава "домакинска работа".  Hug
И моят понякога помага на брат си за състезателрни задачи , но определно не го броя за домакинска работа  Wink.
 За 7-мокласната тема - и аз надничам. Честно казано съм изумена колко се работи с децата у дома. При нас нямаше такова нещо. Детето си знаеше , че на каквото си постеле на това ще легне. Но явно децата са различни  Peace.
 Сега с малкия боледуваме у дома и аз изпадам в ужас, че трябва да контролирам усвояването на училищният материал. Та и аз не си падам по такова домакинстване  Laughing.

# 647
Ааа, щом те отменя в нещо дето иначе ти ще правиш, значи се брои за работа, пък нищо, че не е домакинска  Twisted Evil

# 648
  • дълбоката провинция
Неведнъж се е коментирал въпросът с формирането на успеха в дипломата за средно образование.

Презентацията е на СМГ, с мн добре подбрана информация.

http://smg-bg.info/images/stories/DZI_2012.ppt

# 649
Та в тоя ред на мисли и във връзка с една друга тема за домашните задължения, да попитам аз тука, е ли или не е домакинска работа помощта на сестричката по математика? Thinking Щото според него това било "домакинска работа" и затова той най-много работел в къщи от тримата. Crazy Макар че, между нас казано, като гледам в седмокласната тема какво решаване на задачи пада, направо мед ми капе на сърцето, че не се налага аз да се потя с такава "домакинска работа".  Hug
И моят понякога помага на брат си за състезателрни задачи , но определно не го броя за домакинска работа  Wink.
 За 7-мокласната тема - и аз надничам. Честно казано съм изумена колко се работи с децата у дома. При нас нямаше такова нещо. Детето си знаеше , че на каквото си постеле на това ще легне. Но явно децата са различни  Peace.

Лелееее как да не е домакинска раБота!
Ама и вие сте едни неблагодарни  ooooh! Whistling Mr. Green Laughing
Мога да свърша всичко останало за нула време, но мразя задачите от 5-ти клас  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil - обаче при нас примирие няма и се налага да помагам аз  ooooh! Tired
Та вЕрвайте ми - това е супер помощ и се възползвайте наволя щом някой има желание и умение да ви отменя. Peace

# 650
mamamilk, всеки може да мие чинии, но не всеки може да решава задачи  Naughty Моля, отнасяйте се с необходимото уважение към домакинската работа на младежа! Щом е вкъщи, значи е домакинска.  Laughing Mr. Green

# 651
  • Sofia
 Лелее, очевидно аз съм най-големият цербер  Mr. Green.

# 652
Лелее, очевидно аз съм най-големият цербер  Mr. Green.
Абе, знаем те ние, само на вид го докарваш миличка и кротка  Wink Laughing

А моята нещо не се свърта в къщи, безброй неща е захванала като извънкласни и какви ли не други занимавки, то не бяха театри, фотографии в които участва, пък не бяха концерти на които ходят...просто не знам кога учи  Rolling Eyes

# 653

forttuna, благодарности за ценната информация! Моят се е завълнувал кое от 9 клас влиза и кое не влиза в дипломата и много се зарадва, че петте разказвателни влизат от догодина. Много му дойдоха предметите след блеенето миналата година. Но сега му е дошъл акълът поне до степен да си прави тази сметка...    
    А относно домакинската работа - тихо, да не чуе моят, че доживях и аз да го видя да помага на сестрите си, но ако разбере, че това е работа, съвсем ще прегракна от напомняния за боклука и останалите му задължения...
    mamamilk, и аз попоглеждам в седмокласната тема, но още не сме се заели със задачите там - все пак вярвам на системата на Симеонов... А и най-важното е, че у нас като гърмяни зайци с кандидат гимназиалните кампании вече се наблюдава "умора на материала", както казват инженерите, и нЕмаме нерви вече за толкова много емоции. И задачи.

Последна редакция: сб, 27 окт 2012, 00:33 от m.cha-cha

# 654
  • с/у ОколоМръсТното
Та в тоя ред на мисли и във връзка с една друга тема за домашните задължения, да попитам аз тука, е ли или не е домакинска работа помощта на сестричката по математика? Thinking

ми не... Не е.
Ето моите сега учат по АЕ (голямото помага на малкото). Дори сестра му отнесе 2-3 картинки за рисуване в уч. тетрадка на дреб'са
Вчера пък щерката изчисти целия ап. защото си беше поканила гости.
Въобще отстрани погледнато всичко им/ми е на 6-ца.  Laughing

m.cha-cha - георграфия, физика, химия, история, биология, ИТ, музика и рисуване от 9 клас влизат в дипломата за основно образование.
МАТ. БЕЛ и чужд език се вземат от 8 клас.

# 655
  • София
Та в тоя ред на мисли и във връзка с една друга тема за домашните задължения, да попитам аз тука, е ли или не е домакинска работа помощта на сестричката по математика? Thinking

ми не... Не е.
Ето моите сега учат по АЕ (голямото помага на малкото). Дори сестра му отнесе 2-3 картинки за рисуване в уч. тетрадка на дреб'са
Вчера пък щерката изчисти целия ап. защото си беше поканила гости.
Въобще отстрани погледнато всичко им/ми е на 6-ца.  Laughing

m.cha-cha - георграфия, физика, химия, история, биология, ИТ, музика и рисуване от 9 клас влизат в дипломата за основно образование.
МАТ. БЕЛ и чужд език се вземат от 8 клас.

Маркираното не е вярно. Тези оценки + тази по физкултура са към дипломата  за средно образование.

# 656
  • Sofia
 Шани, според мен оценките по музика и рисуване от 9 клас влизат в дипломата за средно образование. В 8 клас си имаха двата предмета и тези оценки ще влязат в дипломата за основно.
 Може и да бъркам, но останах с такова впечатление.
 Русалката ме е изпреварила , но очевидно не бъркам  Hug. ИТ просто ги пропуснах, но и по този предмет нашите си имат оценка от 8 клас.

# 657
Само да попитам,че не ми е много ясно-след завършен 8 клас във всички училища се дава диплома за основно облазование-така ли?И после след 12 клас за средно образование т.е. тази за основно е необходима само ако няма последваща за средно? newsm78

# 658
  • София
Само да попитам,че не ми е много ясно-след завършен 8 клас във всички училища се дава диплома за основно облазование-така ли?И после след 12 клас за средно образование т.е. тази за основно е необходима само ако няма последваща за средно? newsm78

Не. В някои училища дипломата за основно се придобива в края на  8 клас. Това са гимназии, в които се учат всички предмети. В други дипломата за основно се взима след завършен девети, тъй като децата в 8 клас са учили предимно език  и съответно в девети тепърва  взимат материала за осми по редица предмети  като химия, биология, география, физика, история, които като оценки се отразяват в дипломата за основно.

За какво служи последната? В момента наличието й е необходимо условие за записване на
курсове за управление на МПС.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 14:04 от eine in Rente gegangene Nixe

# 659

За какво служи последната? В момента наличието й е необходимо условие за записване на
курсове за управление на МПС.
Е, все пак е втора завършена степен в нашата образователна система след началното Laughing Не че за нещо друго ще им послужи, освен в бъдеще за шофьорските курсове, ако ги карат в 11 или 12 клас, преди да са взели дипломата за средно.

Общи условия

Активация на акаунт