CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 182
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
джоджо, нещо си под пара.)

И аз веднъж на една фирма и бях понаписала това, онова. Имаха някакви абсурдни изисквания, а заплатата...все едно за чистачка.

# 226
Абсолютно  Mr. Green
Просто не разбирам ,не четат ли какво пишат Thinking или копират готови обяви.
Не говори добре за тях.
Досега ги отбягвах,но станаха прекалено много.
Снимка,та снимка.....какво ще разберат от нея. newsm78
Особено за кранист каква роля ще им свърши Thinking

# 227
На мен ми се обадиха от мястото с 6-те работни дни на седмица по 9 часа, и ми казаха че съм одобрена  Simple Smile  аз им отказах

И много правилно си постъпила  Hug Важно е човек да си търси и отстоява правата. Хубаво е и да може да си го позволи, обаче.  Peace

Момичета, влизам да се похваля.  Party
Започвам работа, днес подписах договора. Ще се занимавам именно с това, което исках и толкова дълго търсех. Фирмата е много сериозна, голяма международна корпорация, местоположението на офиса също не е зле, заплатата е каквато исках, соц. пакет- страхотен.

Обявата беше пусната през джобса, бях над 60+ поред кандидатствала, без абсолютно никакви връзки, с две деца съм. За децата никой не ме е питал, просто наистина сериозните компании това не ги интересува, даже имам чувството, че им е забранено да задават въпроси от подобно естество.  Peace
Отне ми доста време, но ето, факт е- не е невъзможно.  Peace

Успех на всички!!! Не се отчайвайте и си отстоявайте правата!!!  Hug

ПП. За курсовете Coursera- записала съм два, първият започва края на юли, вторият- септември. Ако не се лъжа, Ред Велвет беше споменала, че е започнала курс от тази програма и беше доволна като цяло.

# 228
Ей, Туала, честито!
Значи няма невъзможни неща, само трудно осъществими. Peace

# 229
Благодаря.  Hug
Трудно е, определено, но не  е невъзможно, да.  Peace

# 230
  • Варна
Една добра новина от дълго време , Tuala честито !

# 231
Много благодаря, наистина.
При мен нещо напоследък се получи голямо отпушване. Даже имах назначено финално интервю за една друга фирма, пак подобна позиция, което преди малко, разбира се, отказах.

# 232
джоджо, поздравления! Дано някой умен да прочете и да си вземе поука. И аз от много неща се вбесявам, но гледам да съм над тях  ooooh!

Tuala, супер новина - честито!

# 233
джоджо,  newsm10 newsm10 smile3508 и аз в най-скоро време ще те последвам! Писна ми от обяви без данни за фирмата /забелязвам, че няма вече обява без фирма, но пък други данни няма/. И се ядосвам като ми зададат въпроса каква заплата очаквам. Ами как да кажа като не знам нищо за компанията, че и за позицията понякога. Иначе изискванията към кандидатите до небесата!

Аз да попитам - какви са очакванията ви за обявите през следващите летни месеци? пак ли ще има застой? Не, че са безкрайно много... newsm12

Tuala, честито и успех! Дано да повлечеш крак!

# 234
Аз да попитам - какви са очакванията ви за обявите през следващите летни месеци? пак ли ще има застой? Не, че са безкрайно много... newsm12

Според мен като сега Н-И-Щ-О. Миналото лято така ли беше?  newsm78

# 235
Аз също съм писала гневни мейли, използвайки бутона "кандидатствай". То някои обяви просто си го просеха.  Sick

# 236
Tuala успех и за напред.

Радвам се,че не съм сама Hug
Трябва толерантност и от двете страни.

# 237
  • Под кленовите дървета
Tuala, честитооооо!

Джиджи, браво, че си имала смелостта да пишеш, аз още не съм прекипяла Embarassed

# 238
Записвам се да следя темата  Grinning

Открих я с търсачката, търсейки инфо за Coursera и онлайн курсовете, за киото сте писали преди 2-3 теми... Някой започна ли такъв курс? Не разбрах със сигурност дават ли сертификати или не? Не ми стана ясно съвсем...  newsm78
Здравей, аз изкарах един курс и записах втори, набелязала съм си още няколко. Сертификати няма.
Получих  няколкоредово Statement of Accomplishment в ПДФ файл, в което доста общо пише какво съм учила,  а накрая отново (понеже учащите се постоянно питаха за това) поясняват, че:

Цитат
Тhis statement does not confer Stanford credit, grades,
a degree or a certification or affirm that you were enrolled as a Stanford student, nor does it verify the identity of the individual
who took the course.
Не ми изглежда като документ, който може да послужи пред работодател за удостоверяване на съответните знания, но пък курсът беше интересен и научих някои нещица.  Simple Smile 

# 239
Tuala, честито и успех!   bouquet Дано да има повече хубави новини в темата!

Общи условия

Активация на акаунт