Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 933
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Ето ме и мен сред майките, с не толковa добре представили се деца.
Колкото и да го смятам този бал, по-висок не става – 32,856  Mr. Green
Няма да говоря за вълненията си, които се надявах да приключат в деня на последния изпит, а от тогава все давам отстрочка на душевния си мир и май-май ще се кротна след излизане на второто класиране. Първите 2 желания ще са двете немски гимназии, като за едната шансът е НУЛА, предвид минималните миналогодишни балове.
Сега всички чакаме статистиката, но моля да ме насочите какво да гледам в тази статистика?
РИО-Варна се объркаха и я пуснаха на сайта си за няколко часа, та аз я имам.
Но какво трябва да ми говори тя?
Ето я:
БЕЛ – момчето ми има 5,107. В статистиката пише, че в диапазона 5,00 – 6,00 има 904 деца
МАТ – момчето ми има 5,321. Ва статистиката пише, че в диапазона 5,25 – 6,00 има 438 деца
Какво конкретно ми казва това по-горе?
Опасявам се, че зная отговора, но все се надявам да съм в някаква грешка.

Не гледай тази статистика, а комбинираната и за двата предмета. Там бройката вероятно няма да е  904, а може би до 2 пъти по-малка. Така ще разбереш горе-долу колко деца с по-висок бал има пред твоето и ще си правиш някакви сметки..

# 526
Няколко въпроса моля...

-В заявлението където трябва да попълним положените изпити и оценките с думи и цифри, как точно с думи трябва да се впише оценка пример: 5,607????

-И с бал 34,286-момче
1.желание 91НЕГ
2................9ФЕГ
3.................СМГ - така може ли без да пишем повече желания или може би да напишем 1АЕГ и 164 испанската, да не би да изпаднем от класирането, макар, че Френската е с по-ниски балове от изброените след нея, и ако не стане за нея значи и за др. няма да стане???
Знам, че балът е добре за момче, но момичета страхувам се от очакващите високи оценки тази година и прогнозите, че балът ще е висок....и знам, че ще е достатъчен но ме е страх сега нещата като зависят от мен за нареждането на желанията да не оплескам нещата.
Знам, че не ти ли стигне балът за първо класиране за изброените училища а не си попълнил повече отпадаш за трето класиране??????? ooooh!

Защото всъщност освен Немската и Френската всъщност не мислех да пиша нищо повече newsm78

# 527
Няколко въпроса моля...

-В заявлението където трябва да попълним положените изпити и оценките с думи и цифри, как точно с думи трябва да се впише оценка пример: 5,607????

5,607 с думи е - отличен 5,607

# 528
Знам, че балът е добре за момче, но момичета страхувам се от очакващите високи оценки тази година и прогнозите, че балът ще е висок....и знам, че ще е достатъчен но ме е страх сега нещата като зависят от мен за нареждането на желанията да не оплескам нещата.
Знам, че не ти ли стигне балът за първо класиране за изброените училища а не си попълнил повече отпадаш за трето класиране??????? ooooh!

Защото всъщност освен Немската и Френската всъщност не мислех да пиша нищо повече newsm78

Е, напиши пет - шест желания, макар че със сигурност момчето влиза в едно от първите две!

# 529
  • София
Няколко въпроса моля...

-И с бал 34,286-момче
1.желание 91НЕГ
2................9ФЕГ
3.................СМГ - така може ли без да пишем повече желания или може би да напишем 1АЕГ и 164 испанската, да не би да изпаднем от класирането, макар, че Френската е с по-ниски балове от изброените след нея, и ако не стане за нея значи и за др. няма да стане???

В графата "с думи" нанасяш Отличен, а в тази "с цифри" - 5,607.

# 530
статистиката кога ли ще излезе ?
защо е толкова трудно да се обобщят резултатите ?
просто не е за вярване , че не ги изкараха още същия ден , когато обявиха оценките ...

# 531
Аз искам да попитам в гнездата как са организирани нещата. Има ли достатъчно места за попълване и приемане на документи, или стават струпвания и опашки както за всичко друго. То нали има само 3 дни за подаване на документи. Е, и на 15-ти може, но нали поне до обяд децата ще са ангажирани.

# 532
  • Пловдив
Ето ме и мен сред майките, с не толковa добре представили се деца.
Колкото и да го смятам този бал, по-висок не става – 32,856  Mr. Green
Няма да говоря за вълненията си, които се надявах да приключат в деня на последния изпит, а от тогава все давам отстрочка на душевния си мир и май-май ще се кротна след излизане на второто класиране. Първите 2 желания ще са двете немски гимназии, като за едната шансът е НУЛА, предвид минималните миналогодишни балове.
Сега всички чакаме статистиката, но моля да ме насочите какво да гледам в тази статистика?
РИО-Варна се объркаха и я пуснаха на сайта си за няколко часа, та аз я имам.
Но какво трябва да ми говори тя?
Ето я:
БЕЛ – момчето ми има 5,107. В статистиката пише, че в диапазона 5,00 – 6,00 има 904 деца
МАТ – момчето ми има 5,321. Ва статистиката пише, че в диапазона 5,25 – 6,00 има 438 деца
Какво конкретно ми казва това по-горе?
Опасявам се, че зная отговора, но все се надявам да съм в някаква грешка.

Не гледай тази статистика, а комбинираната и за двата предмета. Там бройката вероятно няма да е  904, а може би до 2 пъти по-малка. Така ще разбереш горе-долу колко деца с по-висок бал има пред твоето и ще си правиш някакви сметки..

Зависи къде иска да кандидатства. Ако е в училище с квоти - тогава таблицата с момчетата, ако е без квоти - общата.

просто не е за вярване , че не ги изкараха още същия ден , когато обявиха оценките ...

Статистиките отдавна са готови, но ще чакат понеделник и изказването на министъра.
Варна и Пловдив се объркаха и за малко бяха публикували статистиките - за това варненци и пловдивчани вече си правим сметките - макар и малко без кръчмар( в случая желанията на децата - те са най-голямото неизвестно)

# 533
Аз искам да попитам в гнездата как са организирани нещата. Има ли достатъчно места за попълване и приемане на документи, или стават струпвания и опашки както за всичко друго. То нали има само 3 дни за подаване на документи. Е, и на 15-ти може, но нали поне до обяд децата ще са ангажирани.
newsm78 Да примерно за КВ. Суха река, Левски, Слатина, Хаджи Димитър, Оборище и околните - 1 СОУ ни е най-близко, какво ли мазало ще стане направо не ми се мисли newsm78

# 534
Министър Игнатов е обновил фейсбук статуса си.
" петък, 8 юни, 8 ч. - Нова телевизия"
Така че утре сутрин - пред телевизорите!  Grinning

Някой успя ли да го гледа тази сутрин?

# 535
http://www.novatv.bg/news/view/2012/06/08/31591/Министър-Игнатов:-Ранният-избор-на-образование-гарантира-успех-в-живота/

Министъра newsm78

# 536
  • София
Разбирам! Абе, знаех си, че има нещо гнило в този справочник на Архимед, ама си викам поне кодовете им може да са верни, като окъкаха работата с гнездата и план0приема! Добре че ми казахте, че трябва и на сайта на рио да бъдат публикувани, това много ще ми облекчи работата. Много мразя да се занимавам с административни истории като тази, затова искам да си напиша домашното!   bouquet

Тереза, за статистиката да сме почакали малко, разбирали ни били като родители, че нямаме търпение, пък и какво толкова щяла да ни помогнат!

# 537
  • София

Сутринта министърът гостуваше на Нова ТВ и каза, че анализ на резултатите  ще има на 11.06. Определи коментарите по форумите от майки и татковци за неправилно направената скала  по форумите за  слухове. Laughing  Смях в залата..Подпукаха го и за допуснати грешки в матурата на 12 клас. Тръгна си с обещанието в най-скоро време на предаването да гостуват експертите на МОМН и с презентация да разяснят правотата си.Най-смешен ми стана неумелият му опит за оправдаване на евентуална грешка в  матурите с  грешка в някакъв справочник на БАН.  Прозвуча ми в стил , щом БАН грешат в печатните си издания,простено е и  на  нашите експерти да го направят.

# 538
„Колкото по-рано дадем право на избор на един млад човек, толкова по-успешен ще бъде животът му", заяви просветният министър Сергей Игнатов в обяснение на нуждата от приемане на новия проектозакон за предучилищното и училищното образование. Той предвижда децата да започват да се учат още на 4-годишна възраст и в четвъртък бе приет на първо четене в парламента.

Какъв избор вижда в задължителното обучение на 4г възраст?!  ooooh!

# 539
ЦИТИРАМ....." Чакайте малко БЕ, да изчакаме понеделник и тогава да видим баловете".....

"Те майките все бързат....." newsm78

Общи условия

Активация на акаунт