Отговори
# 660

Ето от тази серия започнах много да харесвам Джемре. Заряза си работата заради него и хукна да му помогне. Именно от тази серия тя започна да проглежда какъв човек е той и бавно, полека започна да се влюбва. А не когато се е появила Зейнеп. А Киво играе така, че страдаш заедно с него.

# 661
Наградата се дава за Най- добър актьор ! А най- добрият , е Къванч !
Аз не оспорвам нито качествата, нито таланта на останалите актьори, не мога да разбера, защо непременно трябва да има противопоставяне ! Буура е много добър актьор, Енгин навярно също, но с ролята си, Къванч доказва, че в това изкуство не е достатъчно просто да си добър !Защото, както сами виждате, добри има доста ! За да бъдеш оценен, за да си на гребена на вълната, е необходимо да си повече от добър ! Трябва да си съвършен !  Peace

# 662
Ако зависи от мен и аз бих дала наградата на Киво и то не само заради играта му, ами и затова че е толкова хубав Wink
queen_fenka, така е, по-трудна роля има Peace

# 663

Благодаря ти, мила моя! Обичам те! Heart Eyes Тук вече го изгледах. Много се смях с микрофона... А може ли някоя добра душа да преведе какво казва? Моооля! Hug

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 00:11 от queen_fenka

# 664
# 665
# 666
Според мен голям шамар удариха на Берен на тези награди! Не мисля, че Мерием е по- добра от нея, но Берен да му мисли какви са причините за да й падне така рейтинга... Angry

Вторият сезон е бил слаб,поне по коментарите. И името на Берен не е било достатъчно..

# 667
# 668
С тази невероятна песен и великолепен клип ви пожелавам татлъ синеока нощ!

и любимата ми от този филм

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 02:10 от queen_fenka

# 669
Момичета знаете ли мислех си че за финал на първи сезон може да е как Кузей предлага брак на Зейнеб ,нищо че не е разведен Wink Мислите ли че е възможно? Thinking

# 670
  • Toronto
Момичета знаете ли мислех си че за финал на първи сезон може да е как Кузей предлага брак на Зейнеб ,нищо че не е разведен Wink Мислите ли че е възможно? Thinking
Еее, чак пък толкова Mr. Green И на мен даже не ми се вярва, нищо че ми се иска. Съвсем се смахнахме от предположения Joy

# 671
# 672
Добро утро. Hug Hug Hug

"Златните пеперудки" се дават след вот на зрителите.  Wink Ако греша, ме поправете.  Hug А има ли награди в Турция, които се присъждат от специалисти, като Оскарите или Еми? Thinking

Хубав ден на всички.  bouquet

# 673
Добро утро, дами! Hug Hug
Пожелавам Ви хубав ден!

# 674
Според мен, един от шоковете ще касае З. и Кузей. Но, не знам дали точно това.

Общи условия

Активация на акаунт