DHL с кампания срещу папилома вируса?! - да, ама не!

• 1 198
  • 1
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Страшно съм бясна и искам повече мами да знаят да не се юрват като мен в дъжд и пек, в работно време към МОЛ-Пловдив, защото само ще си изгубят времето!!!
Бях привлечена от ето тази статия -
http://www.plovdiv-online.com/component/k2/item/37097
и още във вторник малко преди 17 намерих щанда на кампанията до входа на МОЛ-а.
Нямаше никого.
Охраната ми каза, че току-що са си тръгнали хората от там и че сутрин идвали около 10,30-11ч.
В сряда заложих на обедната си почивка.
Бях на същото място около 14ч. Охрана този път нямаше, да ме информира. И щанда отново беше празен. Приятелка по телефона ми намери координатите на DHL и аз зазвънях.
Докато бях сама на щанда на DHL отпратих 10-тина жени. Няма друга търговска марка, друга институция, друга фирма обозначена там.
Но от 070017700, момчето Калоян, дълго ме държа да говори с маркетинг отдела им и да ми обясни, че те са само спонсори и нямат общо с провеждането на кампанията.
От статията става ясно друго, но както и да е!
Единствено адекватно се държа едно момиче Лидия от пловдивския им офис (защото зазвънях и на 032/216 616!), което ми обеща ваучер за безплатен тест. Защото до 15,30 аз така и не разбрах има ли смисъл да чакам някого на този щанд! Защото през цялото време се притеснявах, че отсъствам от работа. И, защото подобни преживявания, недай си Боже!, наистина може да ми навредят на здравето, вместо да ми подпомогнат превенцията му. Каквато е УЖ идеята на подобни кампании!!!
 #Cussing out

# 1
  • Пловдив
Момичета! Има смисъл да споделяме тук! newsm10
Получих извиненията и на DHL, и на рекламната компания, заела се да реализира кампанията им.
От всички уеб-базирани платформи, в които описах случката си, единствено за bg-mamma ме помолиха изрично да опиша, че нещата са се оправили с кампанията и че до края й
в МОЛ-Пловдив ще има човек от 10,30 до 20ч.

Така че - възползвайте се!
Благодаря на DHL-Пловдив за ваучера, който спазиха обещанието си и ми донесоха на работното ми място.
Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт