Британците, британците! - Земя без тронове и само с една принцеса - 56

• 18 462
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • в сърцето на един мъж...
Тук съм, да, Пилето след дълго и продължително изнудване и подмазване докопа 10 % от Ричи, но не сме уточнявали от коя половина и как ще бъдат стопанисвани. Затова официално предупреждение, ще има седмичен ротационен принцип, да внимава като протяга хищни пръсти към Дик му Mr. Green

# 46
  • София
Ура!  newsm18 newsm18 newsm18

Гея, що си пенбяна?

# 47
  • Варна
Тук съм, да, Пилето след дълго и продължително изнудване и подмазване докопа 10 % от Ричи, но не сме уточнявали от коя половина и как ще бъдат стопанисвани. Затова официално предупреждение, ще има седмичен ротационен принцип, да внимава като протяга хищни пръсти към Дик му Mr. Green
И аз те обичам  Heart Eyes

# 48
Знам, че ме обичаш Mr. Green, но това няма да ми попречи да ти счупя ръчичките ако му пипаш дика Mr. Green
Ване, понеже Бум спомена, че трябва да е обозначено в друг цвЕт, та затва съм пембена Sunglasses

# 49
  • Варна
Джо, видя ли за какво иде реч? А? Кой е потърпевшият /постоянно заплашван между другото с разни видове членовредителство/ и кой проклетията.  Crossing Arms

Да копирам аз доказателствения мат'иял.
Знам, че ме обичаш Mr. Green, но това няма да ми попречи да ти счупя ръчичките ако му пипаш дика Mr. Green
Ване, понеже Бум спомена, че трябва да е обозначено в друг цвЕт, та затва съм пембена Sunglasses

# 50
Нема кво да го копираш, то е указано още в правилата на темата. Ма пак те обичам де Heart Eyes Blush

# 51
  • София
 Joy Joy Joy
ох, тези Богини...

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мммммммммммммммм /бие с чук по главата Mr. Green/

# 53
  • Варна
Ама няма да си играя повече с вас, пък. Искате да ме затриете. Една с чук заплашва, другата с ортопедични повреди. Зли сте  Crossing Arms

# 54
Човек да не отиде да изпие едно мохито - света изписали  ooooh!  Laughing

# 55
И аз пих- спрайт с чешка мента на брега на реката #Silly. Сега се поливам с оцет Close

# 56
  • Варна
 Joy, уууу как са се разпердушинили последните страници, много убуу  Joy

Как да не споделя тоз брит титан на пърформънса  Mr. Green

# 57
  • КиТ
Ама няма да си играя повече с вас, пък. Искате да ме затриете. Една с чук заплашва, другата с ортопедични повреди. Зли сте  Crossing Arms

Ми още от както си дошла е така,какво се учудваш  Crazy Joy Joy Joy

Слънчо, четвъртък сме се пак  Mr. Green Традиционно избухнахме Crazy

# 58
Пиле, не се сърди, посвещавам ти песен Hug

Look at the stars,
Look how they shine for you...

# 59
 smile3532 Ох, Стивън, ох, Фрай! какво чудесно събуждане.

Брутру. Честито, БожеMr. Green

Общи условия

Активация на акаунт