Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 430
  • 537
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!
Не можах да си намеря подходящ нов режим.Седмицата, която мина, прекарах на разтоварване-разбирайте, без никакъв план и резултатът е отчайващ. #CrazyЗа пореден път се убеждавам, че отпусна ли се, ще стигна 100 за месец....
Днес говорих с моя масажист-той е на мнение, че ако съм само на салата, метаболизмът ми съвсем ще замре и ме посъветва да включа повече протеини.Започвам с риба и салати.
Ще става бавно, но дано е сигурно.
Сега мога да си позволя и спорт всеки ден.Но, като дойде отпуската, не знам какви поражения ще настанат.
Желая успех на всички!!!
До скоро!

# 241
Martina 329 237, дано да ти се отрази добре новият режим! Търси онова, с което се чувстваш най-добре! Аз на Гайдурков много добре си хапвах, даже накрая ми се гладуваше. Но ми втръсна от тази студена храна и ми се ядяха други неща, но аз още тогава писах, че нарочно не си ограничавам калориите. Случва ми се да използвам протеинови режими за покачване на метаболизма и захранване след отслабване, защото действително не се качват килограми, макар че аз лично с тях не отслабвам, но и не качвам.
Само че не мога да правя такъв режим в дългосрочен план по различни причини, които няма да спомена сега.
Не знам как си с физическата активност, аз не правя кой знае каква гимнастика, но ходя по 1-2 часа на ден, че и повече в хубавото време. Успех!

# 242
Как върви,момичета? Нещо замря темата? Нали не сте се отказали? Аз вчера и днес съм на вода, а вечер хапвам малко . За сега задържам на едно място на кантара, но не съм се отчаяла и продължавам.От утре ще ям само  на обяд, а останалото време на вода и диня.
Лека нощ!

# 243
Как върви,момичета? Нещо замря темата? Нали не сте се отказали? Аз вчера и днес съм на вода, а вечер хапвам малко . За сега задържам на едно място на кантара, но не съм се отчаяла и продължавам.От утре ще ям само  на обяд, а останалото време на вода и диня.
Лека нощ!
Здравей Пролетна, със sun sea писахме малко в темата за Лечебен глад. Това цял ден глад и вечер малко диня ми звучи рестриктивно. Аз в такива дни вечерях - първо плодове и след час хляб, зеленчуци, ядки. Направих и 36 ч. гладуване, но мисля да си направя кръвна картина и да си изследвам черния дроб, преди да повторя такова нещо. Аз от началото на режима на Гайдурков съм - 4 кг., бях стигнала до -5, но при мен винаги са нужни 1, 2 кг. буфер, които си ги връщам. Мисля да остана на това ниво, а чак за Богородичния пост 1-15.08 да повторя режима на Гайдурков за 10 дни. Храниш ли се по Гайдурков? Във вторник за пръв път включих риба. Смятам да хапна и млечни и месо в скоро време. От Гайдурков спазвам да не ям извлечени мазнини и да ям плодовете разделно. Намалих солта, но не я махнах. От тук нататък целта ми ще бъде задържане, а не сваляне, до следващите пости. Нека организмът си почине. В крайна сметка имам добър резултат с Гайдурков. И най-вече е режимът, с който не само бързо отслабнах, но и издържах цели 10 дни, без глад.

# 244
Ади, карах 2-3 дни с едно хранене вечер. Реших от вчера /5 юли/ да ям един път само на обяд,  но хапнах и вечерта. Днес пак ядох и на обяд, и около 18 .00 . С една дума почнах да правя издънки и съм качила 1 кг.  Сега се чудя как да продължа. Не искам да е 90 дневната, защото съм я правила 3 пъти и вече нямам голям успех. Май най-добре е да продължа с плодове, салата и от време на време топла зеленчукова супа, риба и пиле. По цял ден съм в движение, но спра ли диетата- резултат няма.
До скоро!  

# 245
Ади, карах 2-3 дни с едно хранене вечер. Реших от вчера /5 юли/ да ям един път само на обяд,  но хапнах и вечерта. Днес пак ядох и на обяд, и около 18 .00 . С една дума почнах да правя издънки и съм качила 1 кг.  Сега се чудя как да продължа. Не искам да е 90 дневната, защото съм я правила 3 пъти и вече нямам голям успех. Май най-добре е да продължа с плодове, салата и от време на време топла зеленчукова супа, риба и пиле. По цял ден съм в движение, но спра ли диетата- резултат няма.
До скоро!  
А как се храниш, по препоръките на Гайдурков ли? Аз например ям само хляб Местемахер или домашен от овесени и житни трици. Не ям никакви рафинирани мазнини от години. Нищо сладко, освен плодове. Нищо пържено. Само пълнозърнести и т.н. Гледам да имам достатъчно Омега 3 мастни киселини, повечко сурови и готвени зеленчуци и т.н. Сега вече не ям извлечени мазнини. Опитвам се да купувам по-чиста храна - тук-таме био, тук-таме от производител... Не купувам готови храни. Не мисля, че си правила издънки, в крайна сметка трябва да се храним нормално. Не може всеки ден да се гладува.  Колко имаш за сваляне? Излизаш ли на слънце и природа?
Аз съм в МЦ и съм се подула и това винаги ме стряска, но знам че ще се махне 1 кг. като приключи. В момента си хапвам юнашки, какво да ти кажа, все пак имам нужда от храна в такъв момент.
Аз продължавам да взимам и билки - сега съм си на бъзака.

# 246
Здравейте момичета! Отдавна никой не е писал тук. Гладуването по 24 ч. по Пол Брег ми помогна, но засега само на Гайдурков успях да издържа по-дълго. Така че ми се иска да повторя режима му през август. Продължавам да не ползвам извлечени мазнини, както и да ям минимални количества сол. Надявам се да има и други желаещи за следващите пости. Как вървят нещата при вас?

# 247
аз съм с теб през постите на гайдурков. Hug

# 248
sun sea, чудесно! Аз съм все още и на бъзака, може би той помага да не качвам. Вече започнах трети месец с него. Иначе с Пол Брег последният път се получи май йо-йо и ще почина малко от него.

# 249
  • София
Здравейте милички Hug.
Само да се похваля, че ми донесоха 2 книги на Гайдурков, ще ви споделя впечатления като успея да попрочета Flutter.

# 250
Привет Хепи, тъкмо ще кажеш какво мислиш за книгите. Ако си струва може и аз да си ги набавя. Новият ти аватар ми харесва повече от стария, но не знам дали с него целиш да ни провалиш диетките?  Mr. Green  Joy

# 251
И аз чакам отзвук за книгите.Че след цялата налична литература на Брег,Ковачева ми се стори излишна..
Но Гайдурков ми харесва повече,но интересно дали има нещо повече,което да сподели..

# 252
  • София
Здравейте,реших и аз да се похваля с резултата си от диетата.Щом ви прочетох започнах още на 10 юни и стриктно спазвах до  29 юни.За този период свалих 4 кг.Сега продължавам със салати и малко протеини,плодове.Солта ми е в много минимално количество и другото което правя е до 12 часа пия само вода и после обядвам.Свалих още 1 кг и съм много щастлива.През целия период спортувах,бях пълна с енергия.Радвам се,че ви намерих,успех на всички!

# 253
При мен диетата се развали. Ям само сирене, мляко, малко кашкавал, много домати  и краставици, диня. Почти нищо друго, но май прекалявам със сиренето и  резултатът е никакъв. На мен явно ми действа само глад. Не знам как да продължа.

# 254
и на мен основно глад или на зарзават,а съм фенка на разните млечни.. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт