Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 410
  • 537
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Здравейте! От днес започнах режима на д-р Гайдурков с цел пречистване на организма. За съжаление обаче сигурно не ще мога да го продължа. Имам колит и днес от приема на сурови зеленчуци стомаха ме свива постоянно и е много неприятно. Ядох предимно моркови и червено цвекло. Усетих, че цвеклото ми дразни стомаха и го спрях, но все още от другите сурови зеленчуци стомашните ми проблеми продължават. И сега съм на кръстопат - имам голямо желание да продължа, но ме е страх да не си разбутам допълнително колита. Вие сещате ли се за някои щадящи стомаха зеленчуци.

# 272
fifi04, ти ходи ли при д-р Гайдурков? Той би трябвало да ти е изписал индивидуална програма. Успех!

# 273
  • Sofia
Фифи04,а плодове яде ли...

# 274
fifi04, ти ходи ли при д-р Гайдурков? Той би трябвало да ти е изписал индивидуална програма. Успех!
Не, не съм ходила. Започнах по общите предписания. На основните хранения ядох зеленчуци/моркови, червено цвекло, чушка/, заедно с сурови бадеми. В интервал от  2 часа ядох плод - ябълка. Явно наистина за мен би трябвало индивидуална програма. Особено снощи много се измъчих и от днес я спрях.

# 275
Аз бих правила и правя разтоварване с този режим на своя глава, само ако нямам заболяване. Разбира се първия път сам ходила на консултация. Също и никога не го препоръчвам на хора, които имат проблеми. По-скоро препоръчвам консултация с доктора.
Можеш да пречетеш "Горещи теми в храненето". Там има отделна глава за Гастрити, колити, язви. Но пак е уточнено да се прави под контрол на лекар.
Ето тук можеш да я дръпнеш.
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%C3%E0%E9%E4%F3%F0%EA%EE%E2
Успех!

# 276
  • Sofia
Може ли някакви телефони за връзка с Гайдурков,има ли голяма ,,навалица,, при него....

# 277
0878 633 839, 02 98 99 105. И да, има навалица  yes

# 278
  • Sofia
Мерси  bouquet

И да попитам още...трябва ли да се носят някакви изследвания или той назначава,колко време отделя при преглед/консултация,....цена  Thinking

# 279
Колко струва една консултация с него? Индивидуална диета? Peace

# 280
Изследвания трябват. Като си записвш час, ще ти кажат какви. После, ако се наложи ти пуска и допълнителни такива. Първа консултация е 100 лв, всяка следваща - 70 лв. Поне до септември беше така, когато съм била последно.

# 281
  • Sofia
 Shocked Да не се мисли за професор от световна величина,що за цени  Twisted Evil

# 282
Doli, като не даваш пари за лекарства... да не говорим за вредата от лекарствата... излиза доста по-евтино и годно за здравето. Но всеки си преценява за какво да си дава парите.

# 283
Merrida, благодаря за линка към книгата! При първа възможност ще я прочета.

# 284
Изследвания трябват. Като си записвш час, ще ти кажат какви. После, ако се наложи ти пуска и допълнителни такива. Първа консултация е 100 лв, всяка следваща - 70 лв. Поне до септември беше така, когато съм била последно.
Уау, доста солено като за мен. Благодаря ти за информацията. Peace

Общи условия

Активация на акаунт