Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 851
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив

Ето тук има ВЯРНА информация относно ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРИЕМАНЕТО НА УЧЕНИЦИ СЛЕД 7 КЛАС:
http://www.ivanvazov.com/%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D … %D1%82%D0%B5.html

Това го има на всякъде. В повечето РИО-та е пусната именно тази информация. Писах преди няколко поста, но никой не ми отговори - какво означава "Писмено уведомяване на учениците за допускането им до участие в приема"(10 слайд).
[/quote]

След като ти приемат заявлението получаваш входящ номер. Предполагам, че това означава. Wink

# 391

Ето тук има ВЯРНА информация относно ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРИЕМАНЕТО НА УЧЕНИЦИ СЛЕД 7 КЛАС:
http://www.ivanvazov.com/%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D … %D1%82%D0%B5.html

Това го има на всякъде. В повечето РИО-та е пусната именно тази информация. Писах преди няколко поста, но никой не ми отговори - какво означава "Писмено уведомяване на учениците за допускането им до участие в приема"(10 слайд).

Може би изпращат писма, както по мое време.
[/quote]

# 392
  • Попово
По мое време пращаха писма. Възможно е да се е запазила практиката.

Някой миналата година получил ли е такова уведомление?

# 393

Миналата година, като подадохме документите ни дадоха входящ номер. Нищо друго не е имало. Предполагам, че и сега е така. Искаха детето да е там и да се подпише лично.

# 394
  • София

Какви са пък тези уведомления?  newsm78 newsm78

# 395

Сега питах една мама от миналата година. Дали са им само "някаква хартия" с входящ номер при подаването на документите и нищо не са получавали по поща или друг начин.

# 396
  • Попово

Миналата година, като подадохме документите ни дадоха входящ номер. Нищо друго не е имало. Предполагам, че и сега е така. Искаха детето да е там и да се подпише лично.
Дано да е това. Питам, за да не се окаже като отидем да подаваме, че ни липсва някакъв документ, а сме далечко от Варна, където ще кандидатстваме.

И още един въпрос - къде се проверяват резултатите от първо класиране?

# 397
  • Попово

Сега питах една мама от миналата година. Дали са им само "някаква хартия" с входящ номер при подаването на документите и нищо не са получавали по поща или друг начин.

Благодаря!   bouquet

# 398

Дано да е то
ва. Питам, за да не се окаже като отидем да подаваме, че ни липсва някакъв документ, а сме далечко от Варна, където ще кандидатстваме.

Интернет или на входа на училището-гнездо, в което сте подали документите.

# 399
  • София по рождение
Бях на срещата, наложи ми се да си тръгна по-рано, но съм много доволна-запознах се със супер мами. Очаквам следващата с нетърпение. Hug Hug Hug

# 400
  • Попово

Дано да е то
ва. Питам, за да не се окаже като отидем да подаваме, че ни липсва някакъв документ, а сме далечко от Варна, където ще кандидатстваме.

Интернет или на входа на училището-гнездо, в което сте подали документите.
Отново благодаря!   bouquet

# 401
Мили дами ,искам да споделя с вас още една недомислица в наредбата за кандидатстване.Дъщеря ме ще кандидатсва в училищата с изобразително искуство.Първото и желание е  приложните,Илия Петров,Полиграфията.Да обаче тук иидват на ред датите за изпитите в тези училища:23,06,30,06 и 01,07, и 28,06 за полифрафията.Докато чакаме съответните дати  за изпитите първото класиране ще приключило.Бих попитала тези от минитерството какви желания да редим, и кои дати по-напред да чакаме тези от пъвото класиране или тези от изпитите в съответните училища.Моля ,ако накой вече е минал през тази глупост да сподели

# 402
Привет!Не успях да дойда на срещата днес, но какво да се прави, когато си на работа #CrazyЕй, вече прегрявам, а все още не ми е ясно едно /де да беше само това.../Моля, помогнете - при записване на желанията как се изписват училищата, изписват ли се и профилиращите предмети -МАТ, БЕЛ, Ф, Х, Б .....,  или само се пише І-я и ІІ-я език.... newsm78  bouquet

# 403
  • София
И аз не можах да дойда на срещата. Преди малко се прибрахме от Витоша. Малко разпуснахме сред зелено и сянка.  Hug Hug

# 404
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря на Ани, за организирането на срещата  Hug
Прекрасно място, прекрасни жени  Wink
Аз се радвам, че поразпуснах, запознах се със страхотни дами ... и освен за 7-ми клас си разказахме и много истории от студентските години  Joy
Чакам следващата среща с нетърпение!!!

Общи условия

Активация на акаунт