Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 810
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
Дали излезе официалната статистика?
Самоцитирам се, моля ви  Praynig Praynig

Laughing Преглеждах преди малко. Все още нямаше.

# 601
  • София по рождение
Току що говяорих с НФСГ И НТБГ - медицинско като за работа + ЦВЕТОУСЕЩАНЕ. Това е изискването

ЦВЕТОУСЕЩАНЕ - личната лекарка ли го заверява?

Thinking Платихте ли 15-20 лв. за това медицинско като е за дете????

Да, задължително при статуса на офталмолог се пише цветоусещане в норма, но печатите са направени, вие не сте първите, за които ще издават такива бележки. Не се плаща нищо. Но, нашата по принцип не взима за такива неща. Мисля, че е възможно да се плати потребителска такса.
Личния прави всичко. Не се ходи при специалисти. Купувате си от книжарница, където продават документи - Карта за предварителен мед. преглед или просто казвате Мед. бележка за започване на работа.
При нашата лекарка бланката е на файл, а не са печати. Аз трябва само да попълна името на детето.

# 602
Тъп въпрос ще задам, ще извинявате   Grinning
За езиковите гимназии трябва ли медицинско?
А за НПМГ?

За гимназиите - НЕ, медицинско е необходимо само за бившите техникуми, за музикални и хореографски у-ща!

# 603

Но пък са излезли резултатите от матурите. Преди 18 часа!!!

# 604

Статистиката за София излезе, мисля още в петък  Grinning
Ние от другите градове тръпнем ....

# 605
  • София
последно попълвам само графа 2 с пълното наименование на училището и профила(специалността), защото кода го попълва длъжн. лице, което ще приеме докумените, нали

# 606
Тъп въпрос ще задам, ще извинявате   Grinning
За езиковите гимназии трябва ли медицинско?
А за НПМГ?

За гимназиите - НЕ, медицинско е необходимо само за бившите техникуми, за музикални и хореографски у-ща!

Мноооого благодаря  Hug

# 607
Нещо ме съмнява, че от тази пресконференция няма да разберем, това, което очакваме. Навсякъде казват "резултати от НВО"/без резултатите за кандидатстване/. Като нищо ще подхвърлят някакви общи приказки. Софиянци, вече сте наясно. Ние от по-малките села да му треперим до последно.
Дано да греша все пак!

# 608
Последно излезе ли комбинираната статистика за София? В сайта на МОНМ не мога да вляза, а в този на РИО нищо ново не забелязвам.

# 609
  • София
Стига с тези кодове, научете се да четете.

На гъбът на заявлението си пише.

# 610
Стига с тези кодове, научете се да четете.

На гъбът на заявлението си пише.

Тези от МОН са голями смотаняци - остава да пуснат статистиката в 6,00 #Crazy

# 611
Тези от МОН са голями смотаняци - остава да пуснат статистиката в 6,00 #Crazy

В 16,50 ще я пуснат сигурно, такъв им е стила.  Mr. Green

# 612
Току-що звънях в РИО-Варна и ми казаха, че чакат министъра да се произнесе за статистиката като цяло за страната, и тогава и те щели да я качат за Варна!

# 613
Въпрос- нали заявлението е от името на детето?
И задрасква ли се в квадратите с М и Ж?Аз, например с дъщеря оставам празно Ж то и задрасквам М то, така ли?

# 614
  • Пловдив
Моля за помощ , мами! Джипито ми не знае дали в мадицинското свидетелство трябва да има подпис и от психиатър ,освен очния за специалност системен програмист! От училището със тази специалност пък ме препращат към него! Някой може ли да ми каже каква точно информация от специалисти трябва да съдържа?

Понеже и ние ще пишем специалност от професионална гимназия, моята информация е за следните специалисти: хирургичен, неврологичен, ушен, вътр.болести, очен за цветоусещане и психодиспансер. Дано да съм била полезна. Grinning

Преди малко се обадих в РИО - Пловдив относно медицинското. Казаха ми, че трябва да си го купя от книжарница...в книжарниците знаели какво да ми дадат. Попълвам си нашата информация и с него отивам при ЛЛ, който го попълвал според самата бланка. Ако се изисква от психодиспансера, ходи се там и оттам знаели какво да дадат като приложение.

Общи условия

Активация на акаунт