Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 725
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Фейт няма копчета нощницата.Но аз си взех и пеньоарче днеска с копчета и също ще го ползвам и него.Тя ще остане резервен вариант.
И аз много хайманосвах тази вечер и сега съм изморена.
Франки,дано скоро сте пак заедно с бъдещия тати.

# 106

Моля,моля:))Мисля,че няма да съжаляваш.Пиши като ги вземеш:))
Аз имам един малко тъп въпрос:))Гледам табличката на 1 стр.27 седмица-7 месец.
Аз съм 26седм и 1 ден.Това означава ли ,че съм в 7 месец вече.Направо се изненадах като погледнах току що:)) preggo
Аз си следя бременността по един друг календар и ми дава,че влизам в 7 месец на 21.06 newsm78
Сайта е www.pregnology.com baby_neutral

# 107
future-maman, когато завършиш 27 г.с, тоест 27 и 1 ден си вече в седми месец.

# 108
future-maman, когато завършиш 27 г.с, тоест 27 и 1 ден си вече в седми месец.

Мартичка,мерси мила:))Значи съм горе  долу по средата на истината:)) Grinning

# 109
Ние досега имахме гости ,приятели от входа с 2 деца,нашия татко си припомни как е с бебе-то е на 9 месеца де,но не се отдели от него,догодина по това време ще сме така живот и здраве,голямото дете е с нашия син,лудории големи станаха,забавно е с повече от 1 дете...
Силви,на нас ни подариха преди 4 години,к-т на Бертони-олекотена завивка,чаршафче и обиколници,прани са нон стоп-не са мръднали,много съм доволна,но друго нямам на тази марка.

# 110
Добро утро!
Аз днес пак съм от ранобудните. Hug
С тези болки в ставите едва си вдигам чашата ooooh!
Направо не мога да си представя какво ще правя, ако продължава така още 3 месеца.
Франческа радвам се, че вече си в къщи. Дано скоро и таткото да е с вас. Всичко ще е наред  Hug

# 111
Добро утро!
Аз днес пак съм от ранобудните. Hug

И аз, и аз  Mr. Green не мога да си пренастроя биологичния часовник и си ставам като за работа  Crazy
Добро утро на всички   food010

# 112
Аз от доста време съм в болничен и до скоро си поспивах добре, но напоследък се будя от болките в ставите и после трудно заспивам, ако изобщо ми се случи. Не пожелавам на никого подобно "наказание" ooooh!

# 113
Аз от доста време съм в болничен и до скоро си поспивах добре, но напоследък се будя от болките в ставите и после трудно заспивам, ако изобщо ми се случи. Не пожелавам на никого подобно "наказание" ooooh!
Напълно те разбирам  Crossing Arms От 5 сутринта съм будна, защото ми се схванаха едновременно и двата крака  Laughing Но няма как, трябва да се търпи. Като отида на доктор, ще му споделя терзанията си. Защо не попиташ и ти твоя какво можеш да направиш. Аз се мажа, като ме боли с един гел с арника зелен, не знам как се казва, има го в аптеките. Мисля да се допитам до него и за подуванията, защото крачетата са ми   261uu  Mr. Green

# 114
И аз в клуба на ранобудните Mr. Green ... в болничен съм от самото начало, но аз нарочно си ставам по-рано ... да свиквам  Heart Eyes

Каси ... ходи ли на лекар, какво казва за тези стави?

Хубав ден  Hug

# 115
Здравейте:).Малко трудно спах тази нощ и едвам дочаках сутринта  Grinning.Гледам за  болки си говорите и айде баба Милена да се включи.От онзи ден нечовешки ме боли единия глезен.Понеже преди време го бях изкълчвала та болката наподобява,а дори на криво на съм стъпила,не знам какво е това чудо.Куцукам вчера цял ден ,вечерта за късмет и нещо като лятно вирусче с повръщане и разтройство ме споходи.Гадна работа,дано днес е по-добър ден Praynig

# 116
  food010 Добро утро и от мен.
cassiopeia_vn  , отиди на лекар, да ти каже с какво да се мажеш, че ще ти е голяма мъка,ако си така до края.
future-maman , според мен влизаш в 7-мия на 15.06, т.е. когато ти е термина, което е пак 27-ма сдмица, но не е първия ден. Аз поне така си ги смятам.
Усмихнат и слънчев ден на всички и се пазете от слънцето.   bouquet

# 117
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Аз си мислех, че поне днес ще се наспя (нали сме без дете) Heart Eyes Обаче не би Mr. Green Кукнала съм от 7ч. (да ме пита човек какво правя толкова рано) Whistling

# 118
Добро утро и от мен!И аз да се оплача,тази нощ за първи път се събудих 2-3 пъти от схващане на крака!Чета че и вие имате такива схващания,да разбирам ли че това е нормално при бременността?Хубав и слънчев ден от мен момичета!

# 119
За подуванията - момичета, пробвайте да намалите солта до минимум и хапвайте по 1-2 сушени кайсии дневно. Вече има и пресни, макар че не са кой-знае колко вкусни. Те добре дренират.

А за схващанията - не са ли ви изписали магнезий?

Общи условия

Активация на акаунт